Yana Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Kapsel napisał(a):Nawet ślicznotka nie zbrzydła choć jest w poważnym stanie :loveu: Yana, czy chętnych na bobaski już masz? :smile: są dwie osoby poważnie zainteresowane, ale wszystko okaże się jak maluchy się urodzą, bo każdy ma jakieś oczekiwania co do płci, koloru i wyglądu... jedna dziewczynka zostanie u nas (mam nadzieję, że będzie jakaś żółta... no chyba, że zakocham się w jakiejś pręgusce :-) ) mam sporo telefonów, ale większość niestety niezbyt poważne... Quote
Yana Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 [quote name='Moniek193']Raczej "M" jak Moniek :diabloti: http://img341.imageshack.us/img341/8495/obraz053h.jpg :loveu: no może będzie jakaś Monic ;-) Quote
Yana Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Sventata napisał(a):M jak Magda, Maggio (z wł. maj), Marchesa ( margrabina), M jak mama czy Miss Yana Marchesa... bardzo mi się podoba :-) ciotka Ty się ciesz, że daleko jesteś... inaczej miałabyś dyżury przy maluchach ;-) Quote
Yana Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 dbsst napisał(a):piękna sunia do schrupania :lol::lol: i coraz jej więcej do schrupania :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 a kiedy rozwiązanie bo tego nie doczytałam hahaha Quote
Yana Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 dbsst napisał(a):a kiedy rozwiązanie bo tego nie doczytałam hahaha za dwa tygodnie :razz: Quote
dbsst Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 nieźle ćwiczysz już łapanie wyskakujących maluchów? Quote
Yana Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 dbsst napisał(a):nieźle ćwiczysz już łapanie wyskakujących maluchów? na razie ćwiczymy oddychanie :evil_lol: i skupiamy się na pozytywnym myśleniu i metodach relaksu :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Yana napisał(a):na razie ćwiczymy oddychanie :evil_lol: i skupiamy się na pozytywnym myśleniu i metodach relaksu :evil_lol: hahahhhahaa ale, że kto hahahahaha się relaksuje i kto oddycha i czemu nie ciężarna hahahaha Quote
Yana Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 dbsst napisał(a):hahahhhahaa ale, że kto hahahahaha się relaksuje i kto oddycha i czemu nie ciężarna hahahaha o przepraszam bardzo... ciężarna stale się relaksuje... :evil_lol: większość dnia spędza w błogim śnie, a jak spokojnie przy tym oddycha i posapuje :evil_lol: ... ma też zapewniony codzienny masaż relaksacyjny :razz: i gimnastykę w postaci spokojnych spacerków... a ja się skupiam, na pozytywnym myśleniu, że wszystko będzie dobrze i damy radę :roll: Quote
Yana Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Iza i Avanti napisał(a):Cudownie Yanusia wygląda! dzięki :-) ciąża jej służy ;-) Quote
dbsst Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Yana napisał(a):o przepraszam bardzo... ciężarna stale się relaksuje... :evil_lol: większość dnia spędza w błogim śnie, a jak spokojnie przy tym oddycha i posapuje :evil_lol: ... ma też zapewniony codzienny masaż relaksacyjny :razz: i gimnastykę w postaci spokojnych spacerków... a ja się skupiam, na pozytywnym myśleniu, że wszystko będzie dobrze i damy radę :roll: dlaczego nie byłaś ty u mnie kilka miesięcy temu DLACZEGO!? Quote
Yana Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 dbsst napisał(a):dlaczego nie byłaś ty u mnie kilka miesięcy temu DLACZEGO!? sorry, jakoś jak wyszło...:stupid: Quote
.Agata. Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 http://img153.imageshack.us/img153/6534/obraz069z.jpg Ale się wieloryb robi :lol::evil_lol: Nie no żartuje, ślicznie wygląda z brzuszkiem i jaka powaga na zdjęciach :loveu: Małe boksie są fantastyczne,takie 'małpie' główki z dużym czołem,gigantyczne łapcie.. ale by się znowu chciało takiego malucha :loveu: Ogonki będą naturalne rzecz jasna ? :cool3: Quote
Yana Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 [quote name='Agata_Roki']http://img153.imageshack.us/img153/6534/obraz069z.jpg Ale się wieloryb robi :lol::evil_lol: Nie no żartuje, ślicznie wygląda z brzuszkiem i jaka powaga na zdjęciach :loveu: Małe boksie są fantastyczne,takie 'małpie' główki z dużym czołem,gigantyczne łapcie.. ale by się znowu chciało takiego malucha :loveu: Ogonki będą naturalne rzecz jasna ? :cool3: oj robi się z niej tłusta foczka ;-) szczególnie jak się rozpłaszczy na legowisku widać jaki ma brzuszek :-) ogonki pozostaną naturalne :-) Quote
dbsst Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Yana napisał(a):sorry, jakoś jak wyszło...:stupid: i żeby mi to było ostatni raz hahahha Yana napisał(a):oj robi się z niej tłusta foczka ;-) szczególnie jak się rozpłaszczy na legowisku widać jaki ma brzuszek :-) ogonki pozostaną naturalne :-) a czy brzuch już faluje - napewno faluje. niema nic cudowniejszego jak bokser z ogonkiem Quote
Yana Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 dbsst napisał(a):i żeby mi to było ostatni raz hahahha a czy brzuch już faluje - napewno faluje. niema nic cudowniejszego jak bokser z ogonkiem to musisz znowu zaciążyć :evil_lol: brzuch jeszcze nie faluje, bo jest umięśniony :razz: Quote
dbsst Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Yana napisał(a):to musisz znowu zaciążyć :evil_lol: brzuch jeszcze nie faluje, bo jest umięśniony :razz: a spokojnie takiż mam plan bycie w ciaży i rodzenie dzieci to moje powołanie hahahaha ale maluchy tam się nie kitłaszą? Quote
Yana Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 dbsst napisał(a):a spokojnie takiż mam plan bycie w ciaży i rodzenie dzieci to moje powołanie hahahaha ale maluchy tam się nie kitłaszą? trochę się 'kitłaszą", ale w kupie raźniej :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Yanusia! I co u Was? Daj znać! Czekacie? Quote
Yana Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Iza i Avanti napisał(a):Yanusia! I co u Was? Daj znać! Czekacie? u nas w porządeczku... wszystko już gotowe na przyjęcie maluchów... poród za ok 10 dni... ja zaczynam się już denerwować... Yana grubnie z dnia na dzień :-) i widać, że jest już jej coraz ciężej z tą ciążą... już mi jej trochę szkoda, ale obiecuję jej, że już za kilka tygodni będzie mogła znowu biegać, skakać i łapać swoje ukochane frisbee :-) Quote
Recommended Posts