Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

Posted

Kapsel napisał(a):
Nawet ślicznotka nie zbrzydła choć jest w poważnym stanie :loveu:

Yana, czy chętnych na bobaski już masz? :smile:

są dwie osoby poważnie zainteresowane, ale wszystko okaże się jak maluchy się urodzą, bo każdy ma jakieś oczekiwania co do płci, koloru i wyglądu...
jedna dziewczynka zostanie u nas (mam nadzieję, że będzie jakaś żółta... no chyba, że zakocham się w jakiejś pręgusce :-) )

mam sporo telefonów, ale większość niestety niezbyt poważne...

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sventata napisał(a):
M jak Magda, Maggio (z wł. maj), Marchesa ( margrabina), M jak mama czy Miss Yana

Marchesa... bardzo mi się podoba :-)

ciotka Ty się ciesz, że daleko jesteś... inaczej miałabyś dyżury przy maluchach ;-)

Posted

dbsst napisał(a):
nieźle ćwiczysz już łapanie wyskakujących maluchów?

na razie ćwiczymy oddychanie :evil_lol: i skupiamy się na pozytywnym myśleniu i metodach relaksu :evil_lol:

Posted

Yana napisał(a):
na razie ćwiczymy oddychanie :evil_lol: i skupiamy się na pozytywnym myśleniu i metodach relaksu :evil_lol:

hahahhhahaa ale, że kto hahahahaha się relaksuje i kto oddycha i czemu nie ciężarna hahahaha

Posted

dbsst napisał(a):
hahahhhahaa ale, że kto hahahahaha się relaksuje i kto oddycha i czemu nie ciężarna hahahaha

o przepraszam bardzo... ciężarna stale się relaksuje... :evil_lol: większość dnia spędza w błogim śnie, a jak spokojnie przy tym oddycha i posapuje :evil_lol: ... ma też zapewniony codzienny masaż relaksacyjny :razz: i gimnastykę w postaci spokojnych spacerków...

a ja się skupiam, na pozytywnym myśleniu, że wszystko będzie dobrze i damy radę :roll:

Posted

Yana napisał(a):
o przepraszam bardzo... ciężarna stale się relaksuje... :evil_lol: większość dnia spędza w błogim śnie, a jak spokojnie przy tym oddycha i posapuje :evil_lol: ... ma też zapewniony codzienny masaż relaksacyjny :razz: i gimnastykę w postaci spokojnych spacerków...

a ja się skupiam, na pozytywnym myśleniu, że wszystko będzie dobrze i damy radę :roll:

dlaczego nie byłaś ty u mnie kilka miesięcy temu DLACZEGO!?

Posted

[quote name='Agata_Roki']http://img153.imageshack.us/img153/6534/obraz069z.jpg
Ale się wieloryb robi :lol::evil_lol:

Nie no żartuje, ślicznie wygląda z brzuszkiem i jaka powaga na zdjęciach :loveu:
Małe boksie są fantastyczne,takie 'małpie' główki z dużym czołem,gigantyczne łapcie.. ale by się znowu chciało takiego malucha :loveu:

Ogonki będą naturalne rzecz jasna ? :cool3:

oj robi się z niej tłusta foczka ;-) szczególnie jak się rozpłaszczy na legowisku widać jaki ma brzuszek :-)

ogonki pozostaną naturalne :-)

Posted

Yana napisał(a):
sorry, jakoś jak wyszło...:stupid:

i żeby mi to było ostatni raz hahahha
Yana napisał(a):
oj robi się z niej tłusta foczka ;-) szczególnie jak się rozpłaszczy na legowisku widać jaki ma brzuszek :-)

ogonki pozostaną naturalne :-)

a czy brzuch już faluje - napewno faluje.
niema nic cudowniejszego jak bokser z ogonkiem

Posted

dbsst napisał(a):
i żeby mi to było ostatni raz hahahha

a czy brzuch już faluje - napewno faluje.
niema nic cudowniejszego jak bokser z ogonkiem

to musisz znowu zaciążyć :evil_lol:

brzuch jeszcze nie faluje, bo jest umięśniony :razz:

Posted

Yana napisał(a):
to musisz znowu zaciążyć :evil_lol:

brzuch jeszcze nie faluje, bo jest umięśniony :razz:

a spokojnie takiż mam plan bycie w ciaży i rodzenie dzieci to moje powołanie hahahaha
ale maluchy tam się nie kitłaszą?

Posted

dbsst napisał(a):
a spokojnie takiż mam plan bycie w ciaży i rodzenie dzieci to moje powołanie hahahaha
ale maluchy tam się nie kitłaszą?

trochę się 'kitłaszą", ale w kupie raźniej :evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Yanusia! I co u Was? Daj znać! Czekacie?

u nas w porządeczku... wszystko już gotowe na przyjęcie maluchów... poród za ok 10 dni... ja zaczynam się już denerwować...
Yana grubnie z dnia na dzień :-) i widać, że jest już jej coraz ciężej z tą ciążą... już mi jej trochę szkoda, ale obiecuję jej, że już za kilka tygodni będzie mogła znowu biegać, skakać i łapać swoje ukochane frisbee :-)