Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

Posted

wczoraj Yana na spacerze zaczęła bardzo intensywnie obwąchiwać i badać nosem duuuużą górę gównianych bobków zostawionych przez jakiegoś leśnego zwierza, a po powrocie do domu od razu sprzedała TZ-towi mokrego całusa w usta. Litościwie nie opowiedziałam mu w czym wcześniej trzymała mordę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ooo..Gonziasty również uwielbia dawać buziaki w buzię:roll: A najlepiej zwinąć język w trąbkę - tutkę i wpychać do nosa albo do ust, nie wiem jak on to robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Albo leży sobie spokojnie obok kogoś, po czym poliże się "po jajkach" albo siusiaku i całą słodyczą daje soczystego buziaczka w buzię prosto:loveu: Albo jak się czymś usmaruje to całuje... A no jego łapy, są zawsze super skoordynowane, że oprócz buziaków przejżdża pazurzyskami po twarzy, dekolcie, wbije łapiszona w rękę, nogę,brzuch, a że miękki i duży to boli...to taka forma pieszczoty z jego strony:evil_lol:

zuzlikowa, mi Niniasty kiedyś odwinął głową w między moje oczy w czoło...Myślałam, że padnę i też gwiazdki widziałam :shake: Oczywiście potem dostałą tutkę do nosa na pocieszenie od niego:evil_lol: Ale jak nie kochać takich faflunów słodkich, które tak bardzo się starają :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie da się nie kochać!

Yana,a z Ciebie...litościwa kobieta ! :evil_lol:

Miziaki dla wszystkich...całuśników faflastych...i nie faflastych!:loveu:

Posted

Powszechnie wiadomo, że bokser to tzw. pies "nakolankowy". Pcha się na kolana do swojego człowieka niezależnie od wieku i gabarytów :evil_lol:

Poniżej dowody :evil_lol:

Zdjęcie zrobione z zaskoczenia :cool3: wieczorny relaksik przed tv :diabloti:

Posted

Cudne zdjecia! Takie milusie i rodzinne :)
Moja Unka tez jak byla mała okupowała nasze kolana i rece ale teraz jej przeszlo - choc czasem probuje wejsc ale sie nie miesci :)
a z jakiej hodowli jest Yana ? strasznie podobna do Unki - moze maja wspolnych przodkow? jak ogladam wasze zdj to mi sie ciagle wydaje ze ktos mi ukradl Unke i zawsze sprawdzam czy Unka jest obok mnie ;]

http://img19.imageshack.us/img19/7041/p1000347.jpg

Posted

teoretycznie Yana też nie powinna mieścić się na kolanach :razz:, ale bardzo lubi się przytulać i jest w stanie naprawdę bardzo się zwinąć i ścieśnić byle tylko utrzymać się na kolanach :evil_lol::evil_lol:

Yana jest z hodowli Alfa Hara z Wrocławia

rzeczywiście są bardzo podobne :loveu: Unka ma tylko trochę większe białe znaczenie na piersi. A będziesz w najbliższej przyszłości wystawiała Unkę ?

Posted

jbk napisał(a):
Jako, że mam w zwyczaju śledzic Jabłuszkową, to i tu trafiłam :) No i z miejsca sie zakochałam..........

nie wiedziałam, że z Ciebie taki taki detektyw :evil_lol::evil_lol:

witamy, witamy :loveu:

Posted

Yana napisał(a):
nie wiedziałam, że z Ciebie taki taki detektyw :evil_lol::evil_lol:

witamy, witamy :loveu:

Nie detektyw, tylko fanka, wszędzie łażę za swoją idolką :)

Posted

dziewczyny świetnie :multi: poproszę jeszcze o adresy. Już wiem komu podrzucę moją małpę jak będę jechać na urlop :evil_lol::evil_lol::evil_lol: