Yana Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 wczoraj Yana na spacerze zaczęła bardzo intensywnie obwąchiwać i badać nosem duuuużą górę gównianych bobków zostawionych przez jakiegoś leśnego zwierza, a po powrocie do domu od razu sprzedała TZ-towi mokrego całusa w usta. Litościwie nie opowiedziałam mu w czym wcześniej trzymała mordę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ooo..Gonziasty również uwielbia dawać buziaki w buzię:roll: A najlepiej zwinąć język w trąbkę - tutkę i wpychać do nosa albo do ust, nie wiem jak on to robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Albo leży sobie spokojnie obok kogoś, po czym poliże się "po jajkach" albo siusiaku i całą słodyczą daje soczystego buziaczka w buzię prosto:loveu: Albo jak się czymś usmaruje to całuje... A no jego łapy, są zawsze super skoordynowane, że oprócz buziaków przejżdża pazurzyskami po twarzy, dekolcie, wbije łapiszona w rękę, nogę,brzuch, a że miękki i duży to boli...to taka forma pieszczoty z jego strony:evil_lol: zuzlikowa, mi Niniasty kiedyś odwinął głową w między moje oczy w czoło...Myślałam, że padnę i też gwiazdki widziałam :shake: Oczywiście potem dostałą tutkę do nosa na pocieszenie od niego:evil_lol: Ale jak nie kochać takich faflunów słodkich, które tak bardzo się starają :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie da się nie kochać! Yana,a z Ciebie...litościwa kobieta ! :evil_lol: Miziaki dla wszystkich...całuśników faflastych...i nie faflastych!:loveu: Quote
Selket Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Yana:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kwiatek82 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Prześliczny dzidziol z niej !! Śliczności !!! echh kiedy to Unka byla taka mała .... siostra ksero :) http://img220.imageshack.us/img220/9489/dzieciagatynadworze221luq1.jpg Quote
Yana Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Powszechnie wiadomo, że bokser to tzw. pies "nakolankowy". Pcha się na kolana do swojego człowieka niezależnie od wieku i gabarytów :evil_lol: Poniżej dowody :evil_lol: Zdjęcie zrobione z zaskoczenia :cool3: wieczorny relaksik przed tv :diabloti: Quote
kwiatek82 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Cudne zdjecia! Takie milusie i rodzinne :) Moja Unka tez jak byla mała okupowała nasze kolana i rece ale teraz jej przeszlo - choc czasem probuje wejsc ale sie nie miesci :) a z jakiej hodowli jest Yana ? strasznie podobna do Unki - moze maja wspolnych przodkow? jak ogladam wasze zdj to mi sie ciagle wydaje ze ktos mi ukradl Unke i zawsze sprawdzam czy Unka jest obok mnie ;] http://img19.imageshack.us/img19/7041/p1000347.jpg Quote
Yana Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 teoretycznie Yana też nie powinna mieścić się na kolanach :razz:, ale bardzo lubi się przytulać i jest w stanie naprawdę bardzo się zwinąć i ścieśnić byle tylko utrzymać się na kolanach :evil_lol::evil_lol: Yana jest z hodowli Alfa Hara z Wrocławia rzeczywiście są bardzo podobne :loveu: Unka ma tylko trochę większe białe znaczenie na piersi. A będziesz w najbliższej przyszłości wystawiała Unkę ? Quote
Moniek193 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Nie no rozbrajajace sa te zdjecia:loveu: http://img5.imageshack.us/img5/5884/obraz116u.jpg:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Hehe rewelacja:evil_lol: http://img5.imageshack.us/img5/2699/p1010100.jpg Quote
Moniek193 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ja poprostu kocham... jej oczy:loveu:Sa takie slodziuchne :loveu:I wogole nie umiem tego opisac:oops: Quote
apple Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Witam! Przyszłam z rewizytą...:multi: I powiem Ci tak zupełnie poważnie: ONA JEST PIĘĘĘKNA!!!! :loveu::loveu::loveu: Normalnie...biorę ja tu i teraz do siebie.....moja Ci ona:loveu::loveu::loveu: http://www.bramkaproxy.org/browse.php?u=Oi8vaW1nMjYyLmltYWdlc2hhY2sudXMvaW1nMjYyLzc0NzEvb2JyYXo0MDRucjguanBn&b=5 gl Quote
jbk Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Jako, że mam w zwyczaju śledzic Jabłuszkową, to i tu trafiłam :) No i z miejsca sie zakochałam.......... Quote
Yana Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 apple napisał(a):Witam! Przyszłam z rewizytą...:multi: I powiem Ci tak zupełnie poważnie: ONA JEST PIĘĘĘKNA!!!! :loveu::loveu::loveu: Normalnie...biorę ja tu i teraz do siebie.....moja Ci ona:loveu::loveu::loveu: http://www.bramkaproxy.org/browse.php?u=Oi8vaW1nMjYyLmltYWdlc2hhY2sudXMvaW1nMjYyLzc0NzEvb2JyYXo0MDRucjguanBn&b=5 gl ale ja jej będę bronić :mad: i za nic nie oddam :loveu: Quote
Yana Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 jbk napisał(a):Jako, że mam w zwyczaju śledzic Jabłuszkową, to i tu trafiłam :) No i z miejsca sie zakochałam.......... nie wiedziałam, że z Ciebie taki taki detektyw :evil_lol::evil_lol: witamy, witamy :loveu: Quote
jbk Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Yana napisał(a):nie wiedziałam, że z Ciebie taki taki detektyw :evil_lol::evil_lol: witamy, witamy :loveu: Nie detektyw, tylko fanka, wszędzie łażę za swoją idolką :) Quote
zuzlikowa Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Dobry wieczór ...dziewczyny i meniku!:loveu: Se znowu ślipięta i fafliczki pooglądałam:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Yana napisał(a):ale ja jej będę bronić :mad: i za nic nie oddam :loveu: Pfffffffffffffffff ale ty nie masz nic do gadania MOJA CI ONA!!!!:loveu: Quote
Selket Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Cześć Yana:loveu: Jabco, spóźniłaś, ona jest moja:diabloti: Quote
Yana Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 dziewczyny świetnie :multi: poproszę jeszcze o adresy. Już wiem komu podrzucę moją małpę jak będę jechać na urlop :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 ...no i niech kto powie,że psiak nie pasuje do pościeli! Yana na pewno świetnie się i komponuje,i...czuje!:evil_lol: Quote
Recommended Posts