Yana Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 w weekend pańcia robiła porządki w ogródku a Yanka wygrzewała się na słoneczku :loveu: Quote
Bailando Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 A gdzie nowe zdjęcia ciężarnej?? Jak samopoczucie przyszłej mamy?? Wszytsko dobrze?? Quote
Yana Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Bailando napisał(a):A gdzie nowe zdjęcia ciężarnej?? Jak samopoczucie przyszłej mamy?? Wszytsko dobrze?? przecież są :evil_lol: samopoczucie w skali do 10-ciu na 10, apetyt na 12 :lol: Quote
Bailando Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 hahaha w tym samym czasie pisałyśmy :) Zdjęcia super... dobrze, że apety jest i samopoczucie super byle tak dalej Pozdrawiamy Quote
Moniek193 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Jaka słodka http://img406.imageshack.us/img406/7199/obraz030tj.jpg :loveu: :loveu: Quote
Kapsel Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Normalnie można ją zjeść :loveu:na śniadanie, obiad i kolację :evil_lol: CUDNOŚCI :loveu::loveu::loveu: Quote
niki_ill Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Witam i gratuluje, duzo zdrowka dla mamusi i dzieciaczkow :) Quote
Yana Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Kapsel napisał(a):Normalnie można ją zjeść :loveu:na śniadanie, obiad i kolację :evil_lol: CUDNOŚCI :loveu::loveu::loveu: a w dodatku jaka tłuściutka się robi ;-) Quote
Yana Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 niki_ill napisał(a):Witam i gratuluje, duzo zdrowka dla mamusi i dzieciaczkow :) dzieki, zdrówko najważniejsze :-) mamusia świetnie się trzyma i oby tak dalej :-) Quote
Yana Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 z dnia na dzień robi się grubsza, po prostu pęcznieje w oczach... rośnie także w szerz, czego na tym zdjęciu nie widać :-) Quote
Moniek193 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Yana napisał(a):z dnia na dzień robi się grubsza, po prostu pęcznieje w oczach... rośnie także w szerz, czego na tym zdjęciu nie widać :-) Spodziewasz się takiej "beczki" http://www.petsinheaven.com.au/images/pregnant_tess_1.jpg ? :loveu: W takim razie prosimy więcej zdjęć, żeby dokładnie obejrzeć grubaska :) Quote
Kapsel Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Długo trwa ciąża?, kiedy planowany jest poród?;) Quote
niki_ill Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Ciaza trwa okolo 63 dni :) Ktory to dzien? Wyglada pieknie :) Wiele teraz przed Wami, wyspijcie sie na zapas :D Quote
Yana Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Moniek193 napisał(a):Spodziewasz się takiej "beczki" http://www.petsinheaven.com.au/images/pregnant_tess_1.jpg ? :loveu: W takim razie prosimy więcej zdjęć, żeby dokładnie obejrzeć grubaska :) taka będzie za jakiś tydzień :evil_lol: Quote
Yana Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 niki_ill napisał(a):Ciaza trwa okolo 63 dni :) Ktory to dzien? Wyglada pieknie :) Wiele teraz przed Wami, wyspijcie sie na zapas :D dzisiaj mamy już 40 dzień czyli teraz z górki :razz: teoretycznie jestem przygotowana :p w weekend organizujemy kojec, mamy już kocyki, karmę, mleko i inne niezbędne w pierwszym okresie akcesoria a za trzy tygodnie poród rodzinny :evil_lol: Quote
Kapsel Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Yana napisał(a):dzisiaj mamy już 40 dzień czyli teraz z górki :razz: teoretycznie jestem przygotowana :p w weekend organizujemy kojec, mamy już kocyki, karmę, mleko i inne niezbędne w pierwszym okresie akcesoria a za trzy tygodnie poród rodzinny :evil_lol: To już za trzy tygodnie? Tak zleciało? A wiesz ile będzie dzieciaczków? Przy porodzie będzie weterynarz? Ja już mam zawroty w głowie, a co dopiero Ty??? :razz: Quote
Yana Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Kapsel napisał(a):To już za trzy tygodnie? Tak zleciało? A wiesz ile będzie dzieciaczków? Przy porodzie będzie weterynarz? Ja już mam zawroty w głowie, a co dopiero Ty??? :razz: w poniedziałek idziemy na kolejne USG i dokładne mam nadzieję liczenie dzieciaków :-) lekarz będzie pod telefonem, gdyby działo się coś złego. Poród odbieramy sami tzn ja i TZ. Mamy też zapewnione wsparcie telefoniczne od doświadczonych hodowczyń, które wspierają nas radami od samego początku :-) Quote
Kapsel Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Yana napisał(a):w poniedziałek idziemy na kolejne USG i dokładne mam nadzieję liczenie dzieciaków :-) lekarz będzie pod telefonem, gdyby działo się coś złego. Poród odbieramy sami tzn ja i TZ. Mamy też zapewnione wsparcie telefoniczne od doświadczonych hodowczyń, które wspierają nas radami od samego początku :-) Jeśli sami poród będziecie odbierać :crazyeye::crazyeye::crazyeye: to ja jestem PEŁNA PODZIWU DLA WAS! :loveu::loveu::loveu: Czekamy zatem na ilość dzieciaczków:evil_lol: Zapewne wszyscy tu będziemy uczestniczyć w porodzie Yanusi i trzymać kciuki będziemy za nią! :lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Ślicznie Yanusia wygląda! mocno trzymam kciuki za mamusię i maleństwa! Quote
Yana Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Kapsel napisał(a):Jeśli sami poród będziecie odbierać :crazyeye::crazyeye::crazyeye: to ja jestem PEŁNA PODZIWU DLA WAS! :loveu::loveu::loveu: Czekamy zatem na ilość dzieciaczków:evil_lol: Zapewne wszyscy tu będziemy uczestniczyć w porodzie Yanusi i trzymać kciuki będziemy za nią! :lol: kciuki się przydadzą :-) Quote
Yana Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Iza i Avanti napisał(a):Ślicznie Yanusia wygląda! mocno trzymam kciuki za mamusię i maleństwa! dzięki Izka :-) a jaka przytulaśna jest ostanio, bardzo się uspokoiła jakby wiedziała, że na razie nie powinna brykać, za to miziać może się bez końca :-) Quote
Moniek193 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 I jak wiadomo już ile szczeniaczków mamuśka wyhodowała w brzuchu :loveu: ? Quote
Recommended Posts