Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yana napisał(a):
no prawdę mówiąc to Yana rzeczywiście ma kuperek jak sarenka z takim typowym sarnim "lusterkiem" :evil_lol:

ach te skaczące posty :diabloti:

Posted

dziękujemy za miłe słowa :loveu:

Yana od dwóch dni trochę poddenerwowana, bo się dziewczynie cieczka zaczęłą :razz: teraz trzeba ją bedzie dobrze pilnować i na spacerach nie spuszczać :cool3:

Posted

Faktom i tak się nie da zaprzeczać!:lol:

Moja Zuzia ma cieczkę od 2 tygodni:evil_lol: i dobrze,że jest Berciczek- sam jest spokojny,a inne piesy się go boją i do Zuzinki za blisko nie podchodzą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Yana napisał(a):
to Zuzia ma super obrońcę :evil_lol: to się dziewczyna ustawiła ;)

Nooo...a jeszcze nie dawno tego nie rozumiała:evil_lol:, dziś też próbuje dalej ustawiać chłopaka...jak jej się coś nie podoba ,to zaraz go obsobacza!
A niechby zaczął podskakiwać w domu...oper murowany, niechby w ogródku wlazł w roślinki...to samo- natychmiast robi mu wykład!
Wykorzystuje też Bercika do oporu- popija z jego mchy, sprawdza czy wszystko zjadł, wystawia do obszczekiwania intruzów( sama szczeknie raz i patrzy czy Bercik pobiegł do drzwi:evil_lol:)...jak chłopię dostanie nagrodę za zrobienie czegoś ,to Zuzia już ma pych też nastawiony.
A on znosi to stoicko!:loveu:
Jedynie o zapachy się ostro kłócą.I tu muszę uważać!:cool3:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Nooo...a jeszcze nie dawno tego nie rozumiała:evil_lol:, dziś też próbuje dalej ustawiać chłopaka...jak jej się coś nie podoba ,to zaraz go obsobacza!
A niechby zaczął podskakiwać w domu...oper murowany, niechby w ogródku wlazł w roślinki...to samo- natychmiast robi mu wykład!
Wykorzystuje też Bercika do oporu- popija z jego mchy, sprawdza czy wszystko zjadł, wystawia do obszczekiwania intruzów( sama szczeknie raz i patrzy czy Bercik pobiegł do drzwi:evil_lol:)...jak chłopię dostanie nagrodę za zrobienie czegoś ,to Zuzia już ma pych też nastawiony.

po prostu wie, że faceta trzeba krótko trzymać :evil_lol:

Posted

Cześć:loveu::loveu::loveu::loveu: Widziałam cudną boksię na śniegu:loveu::loveu::loveu: Ależ Ci jej zazdraszczam:oops: Też bym chciała taką fajną koleżankę dla Niuniastego, ale narazie to niemożliwe...:oops:

Posted

Yana napisał(a):
eh, jak każdy właściciel psa (no prawie każdy) nieskromnie :oops: przyznam, że moja psina rzeczywiście jest przecudowna :loveu:

:grins: :grins: Zgadzam się z Tobą:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Witamy :multi:
zdjecia - suuuperowe :mdleje:
hmmm, cieczka ;)
ja poki co jestem uwolniona ;) teraz u nas w druga strone to iudzie ( wycie, czekanie przy drzwiach i te inne objawy ;) )
trzymajcie sie cieplusio

Posted

Yana napisał(a):
a witamy, witamy :loveu:

Wiesz dzisiaj mialam taka straszna ochote na paczka:loveu:A teraz mam taka sama ochote albo i wieksza na fotki :loveu:Wiec co Ty na to??:diabloti:Wstawiasz:diabloti:

Posted

nie mam nowych fotek, ale poniżej jest moje ulubione zdjęcie z czasów szczęnięctwa mojej zołzy, robione drugiego, lub trzeciego dnia po jej przybyciu do nas :loveu:

Posted

[quote name='Yana']nie mam nowych fotek, ale poniżej jest moje ulubione zdjęcie z czasów szczęnięctwa mojej zołzy, robione drugiego, lub trzeciego dnia po jej przybyciu do nas :loveu:

No nie...a ja myślałam,że zołza to moja!:evil_lol: Ale jak takie cudo,to może też zołzą zostać:loveu:

Morduchnę ma fascynującą i ...szczęście,że jest daleko...goniłabym biedną i zacałowałabym. Te pycholki tak delikatne i aksamitne.:loveu:

Posted

Jakie cudo maleńkie:loveu::loveu::loveu::loveu: Śliczna mordeczka:loveu::loveu::loveu: Jak dobrze, ze jednak nie mam do Ciebie tak strasznie daleko :grins: :grins: :grins:
Ale paskudne chmurki u nas wiszą:roll:

Posted

teraz już nie jest źle ale jak była mała, to było diablę wcielone w skórę ślicznego szczeniaczka o spojrzeniu owieczki, jej wygląd to tylko pozory :diabloti: Yana to zołza prawdziwa :diabloti:

a co do całowania to nie wiem cioteczki kto by kogo gonił i całował, buziaki dawane prosto w nos lub usta a jak się uda to i z języczkiem to jest to co Yana lubi najbardziej, także chętnych zapraszamy :evil_lol:

Posted

[quote name='Yana']teraz już nie jest źle ale jak była mała, to było diablę wcielone w skórę ślicznego szczeniaczka o spojrzeniu owieczki, jej wygląd to tylko pozory :diabloti: Yana to zołza prawdziwa :diabloti:

a co do całowania to nie wiem cioteczki kto by kogo gonił i całował, buziaki dawane prosto w nos lub usta a jak się uda to i z języczkiem to jest to co Yana lubi najbardziej, także chętnych zapraszamy :evil_lol:

No i masz...druga Zuzia...:evil_lol: No to mamy dwie całuśnice i...trzeciego,który się uczy:lol:
Bercik podgląda i ostatnio mnie zaskoczył...dostałam buziaka...nosem w nos!:lol: Gwiazdozbiory w dzień mi się przed oczami pokazały!