Kaya93 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Hejka:loveu: Ty katar, mnie gardło złapało:roll: ale przecież sie nie damy! :eviltong: Złap ten wolny czas i pare fotek wstaw:loveu::eviltong: Quote
Moniek193 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Witam schrorwana gromadke:evil_lol: Szkola i praca to takie 2 dobijajace rzeczywistosci:evil_lol: Jak ja jestem chora to i tak do szkoly musze lazic:cool1: Wiec wiesz jakby co to ja Cie wspieram:cool3: Quote
Iza i Avanti Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Yana napisał(a):tak łapałam słońce na Święta, że teraz jestem zakatarzona :cool3: i teraz nie dość, że na okrągło robota, to jeszcze jedwo zipię przez ten katar :roll: Yanusia! Ja też jestem chora... I Zuzia... :shake: Cześć pracowita pscółko :loveu: Quote
Yana Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Kaya93 napisał(a):Hejka:loveu: Ty katar, mnie gardło złapało:roll: ale przecież sie nie damy! :eviltong: Złap ten wolny czas i pare fotek wstaw:loveu::eviltong: oj nie damy się :mad: fotki w weekend :lol: Quote
Yana Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Yanusia! Ja też jestem chora... I Zuzia... :shake: Cześć pracowita pscółko :loveu: wszystcy chorzy, co za emidemia :razz: zdrówka życzę :loveu: Quote
Yana Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Moniek193 napisał(a):Witam schrorwana gromadke:evil_lol: Szkola i praca to takie 2 dobijajace rzeczywistosci:evil_lol: Jak ja jestem chora to i tak do szkoly musze lazic:cool1: Wiec wiesz jakby co to ja Cie wspieram:cool3: dzięki za wsparcie, przyda się nawet to duchowe ;) a my wczoraj, mimo mojego zakatarzenia pojechałyśmy na zajęcia z pozorantem, szkoda tylko, że Yanusia zamiast gryźć i szarpać wolała dawać pozorantowi buziaki :diabloti: Quote
Moniek193 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Yana napisał(a):dzięki za wsparcie, przyda się nawet to duchowe ;) a my wczoraj, mimo mojego zakatarzenia pojechałyśmy na zajęcia z pozorantem, szkoda tylko, że Yanusia zamiast gryźć i szarpać wolała dawać pozorantowi buziaki :diabloti: Mmmmm... skad ja to znam:evil_lol: Boksie to w koncu najbardziej agresywne psy :diabloti::diabloti: PS Tak ja jestem zawsze gotowa udzielic wsparcia duchowego:cool3: Quote
Moniek193 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Cudna:loveu:http://img14.imageshack.us/img14/1627/obraz060sgw.jpg Az mnie zatkalo:loveu: Quote
Yana Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 kiedy będzie żarcie ? nareszcie :multi: Quote
Patisa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 http://img14.imageshack.us/img14/4803/obraz064b.jpg wygląda przy tym ratlerku jak dorodny samiec!:lol::lol::lol: Quote
aneczka23 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Hej Yana, jak zdrówko dzisiaj? Dogomaniackie Szamanki pomogły w leczeniu? Yana ma adoratora ?? :loveu: Pięknie wygąda ich wiosenna miłość, nawet te tulipany wyglądają kształtem jak serduszka :eviltong: czy młoda ma wygoloną pupę wystawowo czy tylko tak fotka wyszła :razz: ? Ależ Wam zazdroszczę tych szkoleń z pozorantem, bardzo bardzo :lol: buziaki Quote
Yana Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='Patisa']http://img14.imageshack.us/img14/4803/obraz064b.jpg wygląda przy tym ratlerku jak dorodny samiec!:lol::lol::lol: jak duuuża kobieta po prostu :evil_lol: Quote
Yana Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 aneczka23 napisał(a):Hej Yana, jak zdrówko dzisiaj? Dogomaniackie Szamanki pomogły w leczeniu? Yana ma adoratora ?? :loveu: Pięknie wygąda ich wiosenna miłość, nawet te tulipany wyglądają kształtem jak serduszka :eviltong: czy młoda ma wygoloną pupę wystawowo czy tylko tak fotka wyszła :razz: ? Ależ Wam zazdroszczę tych szkoleń z pozorantem, bardzo bardzo :lol: buziaki dziękuję, zdrówko lepiej :multi: to nie adorator, to Mikuś nasz drugi psiak, spadek po babci :cool3: ich wzajemne relacje trudno nazwać miłością, a nawet przyjaźnią, ja bym to ujęła jako pakt o nieagresji :razz: Yana zrozumiała, że kumpla do zabawy z ratlerka nie będzie, a Mikuś wie, że przeżyje jeśli będzie ustępował jej we wszystkim. Mimo to Yanusia lubi od czasu do czasu pokazać mu gdzie jest jego miejsce w szeregu :diabloti: pupa nie jest wygolona, ona ma taką jasną sierść na zadku :evil_lol: mi to przypomina lusterko u sarenki :evil_lol: pozorant jest fajny, Yana bardzo go polubiła, fajny człowiek, co pozwala skakać na siebie :evil_lol: więć usiłuje polizać go po twarzy. Ale gwiazdy w IPO to z niej nie będzie :razz: Quote
Yana Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Cześć laseczki! :loveu: cześć Izka :loveu: Quote
kwiatek82 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Witamy sarenke :loveu: Unka ma tez takie lusterka :evil_lol: Buziaki dla panienki ! ps platoniczna miłość :loveu: i pełne zrozumienie hehe Quote
Iza i Avanti Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Siem witam! :loveu: Dogo muli masakrycznie :shake: Quote
Moniek193 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Siem witam! :loveu: Dogo muli masakrycznie :shake: Mi tez:placz: Hej:cool3: Quote
jbk Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Dzień dobry ;) Odwiedzam sobie po kolei wszystkie galeryjki ;) Jak się macie? Quote
Yana Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 cześć Dziewczyny :multi: mamy się dobrze, tylko czasu nie mamy, bo znowu każą nam intensywnie pracować :cool3: Quote
Recommended Posts