Yana Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 próbowałam dla porównania wkleić zdjęcia małej Yanki, ale coś mie nie wychodzi, spróbuje w domu Quote
Kapsel Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Yana napisał(a):próbowałam dla porównania wkleić zdjęcia małej Yanki, ale coś mie nie wychodzi, spróbuje w domu Czekamy z niecierpliwością na malutką Yanusię :smile: Quote
Moniek193 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='Yana']próbowałam dla porównania wkleić zdjęcia małej Yanki, ale coś mie nie wychodzi, spróbuje w domu Fotki małej Yanki już tu kiedyś były, dobra ciotka Monika się zlitowała i znalazła :D Linki do stronek w galerii: http://www.dogomania.pl/threads/131416-Yanusia-i-Melcia-moje-kochane-ma%C5%82piszonki-%29/page37 http://www.dogomania.pl/threads/131416-Yanusia-i-Melcia-moje-kochane-ma%C5%82piszonki-%29/page40 Quote
Yana Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 dzięki Moniek :loveu: ach jaka ona była malutka :loveu: i jaki łobuz był z niej wtedy :evil_lol: nawet dożyca miała jej dość :evil_lol: ale myśłam jeszcze o innych zdjęciach, dotąd niepublikowanych na dogo :razz: Quote
Moniek193 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Yana napisał(a):dzięki Moniek :loveu: ach jaka ona była malutka :loveu: i jaki łobuz był z niej wtedy :evil_lol: nawet dożyca miała jej dość :evil_lol: ale myśłam jeszcze o innych zdjęciach, dotąd niepublikowanych na dogo :razz: Ale faktycznie podobna do Nynusia :loveu: No to ja chcę więcej takich cudnych fotek, tylko nie oszukuj i nam tu Nynusia nie wklej :D Quote
Kapsel Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Czysta mamusia normalnie, tylko Nynuś ma szerszą kreseczkę na czole :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Yana Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='Kapsel']Czysta mamusia normalnie, tylko Nynuś ma szerszą kreseczkę na czole :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: masz rację kreseczka jest trochę szersza :-) synek mamusia Karmelek :-) Yanusia :-) Quote
Bailando Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [FONT=Tahoma]Dawno mnie nie było bo się urlopowałam ale zaległości nadrobiłam. Nie mogłam oderwać wzroku od tych słodziaków. Maluchy są po prostu boskie ( no i już nie takie maluchy). Oglądając zdjęcia szczeniaków przypomniała mi się jak moja była mała i psotna :). Co do zabawy to super że mała ma z kim się bawić a przy okazji uczy się tez manier i zachowania :) zawsze to już trochę mniej pracy dla Ciebie bo mama juz ja odpowiednio przyhamuje. Pozdrawiam gorąco i czekam na kolejną sesję Łobuziaka :) [/FONT] Quote
Yana Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Bailando napisał(a):[FONT=Tahoma]Dawno mnie nie było bo się urlopowałam ale zaległości nadrobiłam. Nie mogłam oderwać wzroku od tych słodziaków. Maluchy są po prostu boskie ( no i już nie takie maluchy). Oglądając zdjęcia szczeniaków przypomniała mi się jak moja była mała i psotna :). Co do zabawy to super że mała ma z kim się bawić a przy okazji uczy się tez manier i zachowania :) zawsze to już trochę mniej pracy dla Ciebie bo mama juz ja odpowiednio przyhamuje. Pozdrawiam gorąco i czekam na kolejną sesję Łobuziaka :) [/FONT] z tymi manierami to różnie bywa ;-) ale fakt szybko się uczy np. nauczyła się niestety szczekaniem wyrażać rózne swoje emocje... ale to już zasługa wujka Mikusia, który jak to ratlerek jest małą ujadaczką :cool3: Quote
Kapsel Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Mamusia i syneczek (dziwne, ale tak mówią, że mamusia bardziej za synusiem) są jak dwie krople, tylko jak wcześniej pisałam różni je ta troszkę szersza kreseczka na czółku. Nawet taka samą bródkę mają :smile::smile::smile: I powiedzcie same, jak nie kochać boksi???? :loveu::loveu::loveu: Nie ma takich drugich i nikt mi nie powie. Miałam kundelka Tota, miałam jamnika Fifiego, mam Kapsla i Jennny - boksie. Nie ma drugiej takiej rasy, choc wszystkie psiaczki są kochane, ale...... ta rasa jest WYJĄTKOWA i już!!!!! :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Yana Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Kapsel napisał(a):Mamusia i syneczek (dziwne, ale tak mówią, że mamusia bardziej za synusiem) są jak dwie krople, tylko jak wcześniej pisałam różni je ta troszkę szersza kreseczka na czółku. Nawet taka samą bródkę mają :smile::smile::smile: I powiedzcie same, jak nie kochać boksi???? :loveu::loveu::loveu: Nie ma takich drugich i nikt mi nie powie. Miałam kundelka Tota, miałam jamnika Fifiego, mam Kapsla i Jennny - boksie. Nie ma drugiej takiej rasy, choc wszystkie psiaczki są kochane, ale...... ta rasa jest WYJĄTKOWA i już!!!!! :Cool!::Cool!::Cool!: masz rację, ja wcześniej jak mieszkałam z rodzicami miałam kundelki, były kochane... ale dopiero na punkcie bokserów kompletnie ześwirowałam... chyba nie ma innych psów o tak cudownej mimice pyska :-) i takim charakterze - wybuchowej mieszance słodkości i szaleństwa :loveu: Quote
Moniek193 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Zgadzam się z Wami w 100% :) U babci jest jamnik, kochane psisko, ale za Sarą to ja szaleję :D Quote
Bailando Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Yana napisał(a):z tymi manierami to różnie bywa ;-) ale fakt szybko się uczy np. nauczyła się niestety szczekaniem wyrażać rózne swoje emocje... ale to już zasługa wujka Mikusia, który jak to ratlerek jest małą ujadaczką :cool3: Moja bez nauczyciela nauczyła się szczekaniem wymuszać i wyrażać różne rzeczy oraz swoje emecje :) Quote
Yana Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 dostałam wiadomości i zdjęcia z domku jednej z naszych dziewczynek :-) malutka jeżdzi sobie z właścicielami na imprezy kulturalne, sypia w hotelach i jest szczęsliwa :-) a jak urosła ! a taka była malutka w dniu wyjazdu :-) Quote
Moniek193 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Ale się ustawiła dziewczyna :D http://img200.imageshack.us/img200/9072/obraz131t.jpg :loveu: :loveu: Quote
Bailando Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 jakie boskie zdjęcie serce by mi pękło jak miałabym oddać takie słodziaki Quote
Yana Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='Moniek193']Ale się ustawiła dziewczyna :D http://img200.imageshack.us/img200/9072/obraz131t.jpg :loveu: :loveu: a ja się cieszę, że ma taki super domek :-) [quote name='Bailando']jakie boskie zdjęcie http://img138.imageshack.us/img138/6730/obraz129n.jpg serce by mi pękło jak miałabym oddać takie słodziaki rozstania są naprawdę cięzkie... dlatego każda informacja, każde zdjęcie od nowych właścicieli bardzo mnie cieszą :-) Quote
Yana Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 mieliśmy bardzo udany weekend, Mela ma już szczepienia, socjalizacja ruszyła pełną parą :smile: wczoraj odwiedziliśmy braciszka, ale zrobienie jakiś sesnownych zdjęć tej parce okazało się niemożliwe :evil_lol: Mela poznała też nową koleżankę :-) na początku była trochę zaniepokojona wielkością koleżanki :crazyeye: Quote
Yana Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 ale była bardzo odważna i z zaciekawieniem przyglądała się olbrzymce :evil_lol: Quote
Bailando Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 ale ona ma kochaną mordkę :) Przy duzych i nieznanych psach to zachowuje się jak moja Luna. Ona też zawsze spokojnie, nieufnie podchodzi kładzie się a później jak juz wie, że nic jej nie grozi to zaczyna się szaleństw. Zdjęcia super ... młoda naprawdę szybko rośnie :) Pozdrawiam Quote
Moniek193 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Patrz, ja wcale nie jestem taka duża http://img834.imageshack.us/img834/138/obraz097b.jpg :D :D Świetne zdjęcia :loveu: Quote
Yana Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='Bailando']ale ona ma kochaną mordkę :) Przy duzych i nieznanych psach to zachowuje się jak moja Luna. Ona też zawsze spokojnie, nieufnie podchodzi kładzie się a później jak juz wie, że nic jej nie grozi to zaczyna się szaleństw. Zdjęcia super ... młoda naprawdę szybko rośnie :) Pozdrawiam Mela i tak była dzielna, że nie uciekła... Dożyca jest naprawdę olbrzymia, 70 kg psa:crazyeye: [quote name='Moniek193']Patrz, ja wcale nie jestem taka duża http://img834.imageshack.us/img834/138/obraz097b.jpg :D :D Świetne zdjęcia :loveu: dogi mają świetne charaktery, mimo swojej wielkości potrafią zachować się bardzo delikatnie, to cudowne psy :loveu: Quote
Bailando Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Yana napisał(a):Mela i tak była dzielna, że nie uciekła... Dożyca jest naprawdę olbrzymia, 70 kg psa:crazyeye: No to faktycznie mała jest bardzo odważna nie da się ukryć :) Quote
Yana Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 kandydatki do reprezentacji :evil_lol: Quote
Recommended Posts