Iza i Avanti Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Cudowne zdjęcia! Yanusi pasuje macierzyństwo :-) Quote
Moniek193 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Yana napisał(a):w ostatnich tygodniach pobytu szczeniaków u nas Yana miała dwójkę ulubionych dzieci Melkę i Nynusia, to z nimi najchętniej się bawiła i zapraszała do wspólnych szaleństw :evil_lol: w w ostatnim tygodniu gdy zostały jeszcze dwie dziewczynki to było bardzo rzucające się w oczy, że Yanka zaczęła ignorować drugą córcię całą swą uwagę skupiając na Meli, jakby wiedziała, że to Melka zostaje z nami... Może faktycznie jakoś to wyczuła, bo skoro nie chciała przywiązywać się tak do tamtej córci, to jakby wiedziała, że będą musiały się niedługo rozstać i tak będzie im łatwiej :hmmmm: W każdym razie zgrany z nich duecik, Yanka i Melka :loveu: Quote
dbsst Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 no nie mogę ale Kluski Ci urosły!!!!! Są WSPANIAŁE jak nie będziesz patrzeć to kradnę Skarpeciaka ;) Quote
Yana Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Iza i Avanti napisał(a):Cudowne zdjęcia! Yanusi pasuje macierzyństwo :-) uczucia macierzyńskie powoli w niej zanikają ;-) jak bawię się z Melą, to wciska mi swój tyłek do drapania :evil_lol:, a jak tylko się odwrócę wyjada dziecku z miski :cool3: Moniek193 napisał(a):Może faktycznie jakoś to wyczuła, bo skoro nie chciała przywiązywać się tak do tamtej córci, to jakby wiedziała, że będą musiały się niedługo rozstać i tak będzie im łatwiej :hmmmm: W każdym razie zgrany z nich duecik, Yanka i Melka :loveu: oj zgrany, szczególnie jeśłi chodzi o zabawę i szaleństwa... wczoraj w trakcie takiej zabawy Yanka w biegu potrąciła Melkę, ta przekoziołkowała, ale zaraz się poderwała, otrząsnęła i dalej pędem za mamuśką :evil_lol: dbsst napisał(a):no nie mogę ale Kluski Ci urosły!!!!! Są WSPANIAŁE jak nie będziesz patrzeć to kradnę Skarpeciaka ;) nie wiem czy obecni włąściciele na to pozwolą :eviltong: Quote
Moniek193 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Chciałabym to zobaczyć :loveu: Nagraj kiedyś filmik, jak bawią się razem :) Quote
Yana Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 [quote name='Moniek193']Chciałabym to zobaczyć :loveu: Nagraj kiedyś filmik, jak bawią się razem :) filmiki mam, tylko jeszcze nie opanowałam zawiłej i skomplikowanej sztuki ich wgrywania ;-) ale ciągle nad tym pracuję ;-) ale mam fotki mojej Megusi, które dostalam od jej właścicieli :-) Quote
Yana Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Kapsel napisał(a):Wygląda na bardzo grzeczną :) tak to prawda, to bardzo grzeczna i słodka sunia :-) była grzeczna u nas i jest grzeczna w nowym domku, właściciele są nią zachwyceni :-) w dodatku to straszna przylepka uwielbia być przytulana, głaskana i myziana :-) baaardzo ją lubiłam i żartowałam, że jest przymilna jak kotek ;-) Quote
Moniek193 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 rozkoszna http://img36.imageshack.us/img36/111/20100717014.jpg :loveu: Quote
Yana Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 a ja znalazłam jeszcze taką jedną fotke w telefonie z czasów, kiedy mielismy na zmianę nocne dyżury na materacu przy kojcu maluszków jak zeszłam rano to zastałam taki obrazek :loveu: mój TZ nie tu nie zagląda, więc mogę opublikować :evil_lol: Quote
Kapsel Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Yana, wiesz co? ja już Twojego TZ strasznie lubię :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Yana Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Melcia, nasz gremlinek :-) gruba mamcia ;-) Quote
Kapsel Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Melcia też na grzeczniutką wygląda :p a mamusia to teraz chyba na jakiejś dietce będzie? :evil_lol: Quote
Yana Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Kapsel napisał(a):Melcia też na grzeczniutką wygląda :p a mamusia to teraz chyba na jakiejś dietce będzie? :evil_lol: nie mogę narzekać, jest całkiem grzeczna :-) w porównaniu do Yanki w jej wieku to aniołek :-) a mamusia to już jest na diecie, tylko na razie efekty niewielkie ;-) trochę już schudła, ale i tak waży prawie 31 kg, przed ciążą ważyła 27 więc mamy nad czym pracować... Quote
Yana Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Iza i Avanti napisał(a):Śliczny ten Twój gremlinek ;-) dzięki :-) Quote
Moniek193 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Mina Yanki mówi wszystko http://img690.imageshack.us/img690/5623/obraz224n.jpg :D http://img840.imageshack.us/img840/2358/obraz217.jpg sama słodycz :loveu: Quote
Yana Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='Moniek193']Mina Yanki mówi wszystko http://img690.imageshack.us/img690/5623/obraz224n.jpg :D mała jest zadziora i nie czuje respektu przed mamuśką ;-) Quote
Sventata Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Ja prosze by młodej zakładać czerwoną obróżkę!! ;) Bo zapowiada się naprawdę fajnie... Mój ulubiony dzieciaczek z całej gromadki, chociaż cały miot jest udany :lol: Lubie charakterne dziewczynki z białymi znaczeniami... Jest bardzo absorbująca, Yana widze już taka dość stateczna, ale młoda da jej w kość... szybko zrzuci zbęde kilogramy :) Quote
Yana Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Sventata napisał(a):Ja prosze by młodej zakładać czerwoną obróżkę!! ;) Bo zapowiada się naprawdę fajnie... Mój ulubiony dzieciaczek z całej gromadki, chociaż cały miot jest udany :lol: Lubie charakterne dziewczynki z białymi znaczeniami... Jest bardzo absorbująca, Yana widze już taka dość stateczna, ale młoda da jej w kość... szybko zrzuci zbęde kilogramy :) jeszcze zobaczymy co z niej wyrośnie :-) na razie daje nam dużo radości :-) Quote
Yana Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 fotki z ostatniego jeszcze bezdeszczowego weekendu :-) Quote
Recommended Posts