Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yana napisał(a):
w ostatnich tygodniach pobytu szczeniaków u nas Yana miała dwójkę ulubionych dzieci Melkę i Nynusia, to z nimi najchętniej się bawiła i zapraszała do wspólnych szaleństw :evil_lol:

w w ostatnim tygodniu gdy zostały jeszcze dwie dziewczynki to było bardzo rzucające się w oczy, że Yanka zaczęła ignorować drugą córcię całą swą uwagę skupiając na Meli, jakby wiedziała, że to Melka zostaje z nami...

Może faktycznie jakoś to wyczuła, bo skoro nie chciała przywiązywać się tak do tamtej córci, to jakby wiedziała, że będą musiały się niedługo rozstać i tak będzie im łatwiej :hmmmm: W każdym razie zgrany z nich duecik, Yanka i Melka :loveu:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Cudowne zdjęcia! Yanusi pasuje macierzyństwo :-)

uczucia macierzyńskie powoli w niej zanikają ;-) jak bawię się z Melą, to wciska mi swój tyłek do drapania :evil_lol:, a jak tylko się odwrócę wyjada dziecku z miski :cool3:

Moniek193 napisał(a):
Może faktycznie jakoś to wyczuła, bo skoro nie chciała przywiązywać się tak do tamtej córci, to jakby wiedziała, że będą musiały się niedługo rozstać i tak będzie im łatwiej :hmmmm: W każdym razie zgrany z nich duecik, Yanka i Melka :loveu:

oj zgrany, szczególnie jeśłi chodzi o zabawę i szaleństwa... wczoraj w trakcie takiej zabawy Yanka w biegu potrąciła Melkę, ta przekoziołkowała, ale zaraz się poderwała, otrząsnęła i dalej pędem za mamuśką :evil_lol:

dbsst napisał(a):
no nie mogę ale Kluski Ci urosły!!!!!
Są WSPANIAŁE jak nie będziesz patrzeć to kradnę Skarpeciaka ;)

nie wiem czy obecni włąściciele na to pozwolą :eviltong:

Posted

[quote name='Moniek193']Chciałabym to zobaczyć :loveu: Nagraj kiedyś filmik, jak bawią się razem :)

filmiki mam, tylko jeszcze nie opanowałam zawiłej i skomplikowanej sztuki ich wgrywania ;-) ale ciągle nad tym pracuję ;-)

ale mam fotki mojej Megusi, które dostalam od jej właścicieli :-)

Posted

Kapsel napisał(a):
Wygląda na bardzo grzeczną :)

tak to prawda, to bardzo grzeczna i słodka sunia :-) była grzeczna u nas i jest grzeczna w nowym domku, właściciele są nią zachwyceni :-) w dodatku to straszna przylepka uwielbia być przytulana, głaskana i myziana :-) baaardzo ją lubiłam i żartowałam, że jest przymilna jak kotek ;-)

Posted

a ja znalazłam jeszcze taką jedną fotke w telefonie z czasów, kiedy mielismy na zmianę nocne dyżury na materacu przy kojcu maluszków

jak zeszłam rano to zastałam taki obrazek :loveu: mój TZ nie tu nie zagląda, więc mogę opublikować :evil_lol:

Posted

Kapsel napisał(a):
Melcia też na grzeczniutką wygląda :p a mamusia to teraz chyba na jakiejś dietce będzie? :evil_lol:

nie mogę narzekać, jest całkiem grzeczna :-) w porównaniu do Yanki w jej wieku to aniołek :-)

a mamusia to już jest na diecie, tylko na razie efekty niewielkie ;-) trochę już schudła, ale i tak waży prawie 31 kg, przed ciążą ważyła 27 więc mamy nad czym pracować...

Posted

Ja prosze by młodej zakładać czerwoną obróżkę!! ;) Bo zapowiada się naprawdę fajnie... Mój ulubiony dzieciaczek z całej gromadki, chociaż cały miot jest udany :lol: Lubie charakterne dziewczynki z białymi znaczeniami... Jest bardzo absorbująca, Yana widze już taka dość stateczna, ale młoda da jej w kość... szybko zrzuci zbęde kilogramy :)

Posted

Sventata napisał(a):
Ja prosze by młodej zakładać czerwoną obróżkę!! ;) Bo zapowiada się naprawdę fajnie... Mój ulubiony dzieciaczek z całej gromadki, chociaż cały miot jest udany :lol: Lubie charakterne dziewczynki z białymi znaczeniami... Jest bardzo absorbująca, Yana widze już taka dość stateczna, ale młoda da jej w kość... szybko zrzuci zbęde kilogramy :)

jeszcze zobaczymy co z niej wyrośnie :-) na razie daje nam dużo radości :-)