Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

Posted

Kapsel napisał(a):
Za to Yanusia pewnie odetchnie głęboko, wreszcie Pańcia na wyłączność, wreszcie spokój :D:D:D

właśnie niedawno uświadomiłam sobie jak bardzo brakuje jej dawnej uwagi i zainteresowania, zaczęła coraz natarczywiej domagać się głaskania i przytulania... ale jeszcze trochę musi wytrzymać :-)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Melanie vel Mela, zwana też Grubą Bertą :evil_lol: zostaje w naszym domku

Megan i Madeline :lol: nasze bliźniaczki, największe głodomory w miocie i straszne przylepy :loveu:

Morgan vel Skarpetka nasz przystojniaczek :loveu:

Marley vel Nynuś nazywany przez nas Tadzikiem :evil_lol: łobuziak nasz mały :lol:

Posted

Są cudne!!! bardzo mi się podoba Pan Skarpeta ;) (na Woxe moja koleżana mówi Skieta :)- też od skarpety- ciągle je wynosi z łazienki) no i Melani Fiona ;) tyż cudne dziewczę- tfu tfu by nie zapeszyć. Jak ja bym je wszystkie potulała! Ach by sie z miłości udusić mogło :loveu:. Melani jest identyczny pręgusek (chodzi mi że nie jest ciemnopręgowana tylko taka akuratna) jak moja AXA
[*]... Moja wariatka jeszcze nie dorosła ciągle buty musimy chować ma 2 lata a dalej zabawia sie w szewca- tym razem buty straciła moja babcia :roll:

Posted

Aaaaaaaaaaaaaaaa!! To jest przecudne, boksie, słodkie, wspaniałe :D Pięknie, pięknie Ci rosną dzieciaki! :loveu: Wszystkie są nieprzeciętnej urody! :loveu:

A Gruba Berta jest the best, super, że zostaje w Wami :multi:

Posted

Sventata napisał(a):
Są cudne!!! bardzo mi się podoba Pan Skarpeta ;) (na Woxe moja koleżana mówi Skieta :)- też od skarpety- ciągle je wynosi z łazienki) no i Melani Fiona ;) tyż cudne dziewczę- tfu tfu by nie zapeszyć. Jak ja bym je wszystkie potulała! Ach by sie z miłości udusić mogło :loveu:. Melani jest identyczny pręgusek (chodzi mi że nie jest ciemnopręgowana tylko taka akuratna) jak moja AXA
  • ... Moja wariatka jeszcze nie dorosła ciągle buty musimy chować ma 2 lata a dalej zabawia sie w szewca- tym razem buty straciła moja babcia :roll:

• Yana wprawdzie już wyrosła z takich numerów, ale powoli musze i ja szykować się na nowego szczyla do wychowania i wszystkie związane z tym utrapienia ;-)

Posted

Moniek193 napisał(a):
    Aaaaaaaaaaaaaaaa!! To jest przecudne, boksie, słodkie, wspaniałe :D Pięknie, pięknie Ci rosną dzieciaki! :loveu: Wszystkie są nieprzeciętnej urody! :loveu:

A Gruba Berta jest the best, super, że zostaje w Wami :multi:

dzięki :-) Bercia czyli Mela ma tez, wydaje mi sięm, fajne usposobienie i mam nadzieję, że bogatsza o doswiadczenia z wychowania Yanki, tym razem popełnie mniej błędow wychowawczych i może poćwiczymy z Melką troche więcej sportowego posłuszeństwa i obrony :-)

Posted

Bailando napisał(a):
    One są po prostu boskie :) Melanie vel Mela jest urocza i super, że zostaje z Wami :) W ogóle one wszystkie są urocze :)

dzięki :-) wszystkie są kochane :-) i jak szukają już kontaktu z człowiekiem... gdy usiądę na podłodze, to bywa, że cała piątka jednocześnie wdrapuje mi się na kolana, przepychając się przy tym straszliwie :-)

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
    Cześć Dziewczyny! Ależ Wam dzieciaczki urosły przez te dwa tygodnie, co mnie na dogo nie było.... Cuuuuuuuuuuuuudowne są!

cześć Izunia :-) te zdjęcia są już nieaktualne, teraz są jeszcze większe :-)

wczoraj miały robione tatuaże, ale płakały bidulki :-(

Posted

Yana napisał(a):
    cześć Izunia :-) te zdjęcia są już nieaktualne, teraz są jeszcze większe :-)

wczoraj miały robione tatuaże, ale płakały bidulki :-(

To jak są większe, to to udowodnij ;-)

Biedne maluszki :-(

Posted

na szczęście boksery szybko zapominaja o przykrych doświadczeniach :-) stres związany z tatuowaniem maluchy odespały, a wieczorem brykały jak zwykle :-)

foteczki z ostatniego weekendu :-) te co mam w pracy...

Posted

[quote name='Yana']

[IMG]http://img41.imageshack.us/img41/6182/obraz053ni.jpg[/IMG]

[IMG]http://img72.imageshack.us/img72/9148/obraz100n.jpg[/IMG]

[IMG]http://img23.imageshack.us/img23/3571/obraz143d.jpg[/IMG][/QUOTE]

Jakie te maluszki słodziutkie, [B]Yana[/B] ucałuj je ode mnie w te fafelki...

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Maleństwo do schrupania!!! I te różowiutki stópki do zacałowania!!! A mój ulubieniec ma już wybrany domek?/QUOTE]

wszystki maluchy mają domki :-) a przypomnij, który to Twój ulubieniec ? czy nie ten śpioch na zdjęciu przypadkiem ?

Posted

[quote name='Moniek193']Ode mnie też wycałuj, całego z góry na dół :D :loveu:

http://img72.imageshack.us/img72/9148/obraz100n.jpg

oj całuję go całuję... i w łapki i w brzuszek i w pysia... on pierwszy nas opuszcza i jest mi już smutno jak o tym myslę :-( nie dość, że jest bardzo ładny, to jeszcze taka przylepka do miziania i całowania... chociaż łobuzem też potrafi być... wczoraj wlazł do połowy na schody. Ma dopiero 6 tygodni, a Yana zaczynała włazić na piętro dopiero ok 3 miesiąca

TZ mnie kusi i podpuszcza: "oddaj zaliczkę, zostawmy go" och jak bym chciała, ale rozsądek bierze górę...

Posted

[quote name='Yana']oj całuję go całuję... i w łapki i w brzuszek i w pysia... on pierwszy nas opuszcza i jest mi już smutno jak o tym myslę :-( nie dość, że jest bardzo ładny, to jeszcze taka przylepka do miziania i całowania... chociaż łobuzem też potrafi być... wczoraj wlazł do połowy na schody. Ma dopiero 6 tygodni, a Yana zaczynała włazić na piętro dopiero ok 3 miesiąca

TZ mnie kusi i podpuszcza: "oddaj zaliczkę, zostawmy go" och jak bym chciała, ale rozsądek bierze górę...[/QUOTE]
    Ale ten czas szybko płynie, dopiero co dowiedzieliśmy się, że Yanka w ciąży, a tu już niedługo maluchy powędrują do nowych domków. Ten malec jest faktycznie prześliczny, ale jakby tak oddawać te zaliczki, to byście wszystkie zostawili :D

Posted

Ciężko będzie się rozstać, to przecież prawie jak wnuki :loveu: ale jeśli będziesz miała stały kontakt z domkami, to będzie o wiele lżej na serduchu :-)

Posted

[quote name='Yana'][quote name='Iza i Avanti']Maleństwo do schrupania!!! I te różowiutki stópki do zacałowania!!! A mój ulubieniec ma już wybrany domek?/QUOTE]

wszystki maluchy mają domki :-) a przypomnij, który to Twój ulubieniec ? czy nie ten śpioch na zdjęciu przypadkiem ?[/QUOTE]

Oczywiście, że ten śpioch ;-)