Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Yanusia! Ty tak nie milknij, bo mnie różne myśłi nachodzą ;-)[/QUOTE]

a my nadal czekamy, dzisiaj jest 61 dzień... mam fajne fotki, ale dogomania mnie ostatnio nie lubi i nie chce wpuszczać

trzymajcie kochani kciuki !!! to już niedługo...

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kapsel']Rozczuliłam się ....................... :kiss_2::kiss_2::kiss_2: :loveu::loveu::loveu: Niech już będzie po wszystkim ;)[/QUOTE]

niech będzie...

brzuch jest już ogromny, jak przykładam do niego dłonie to czuję jak maluchy się ruszają... cudowne uczucie...

Posted

Ja już sobie wyobrażam Madzie za 3-4 tygodnie...Padnie jak teraz Yanka :) - nie nadąży za sprzataniem i pilnowaniem całego Yankowego stada. Bedą sie rozłazić, sikać, drzeć sie za cycem. Relacja będzie musiała być na bierząco tutaj wszyscy kibicują i śledzą poczynania Yankowe :) w razie czego pomożemy!!! :)

Posted

dzisiaj urodziły się małe Yaneczki, mamy 5 dużych (po 500g) zdrowych szczeniąt :multi:
3 pręgowane dziewczynki i 2 dwa zółte pieski :-) są takie słodkie :loveu:

niestety poród był bardzo długi i ciężki, po prostu horror i dwóch piesków nie udało się uratować :-( mam straszne wyrzuty sumienia, że zamiast kierować się własnym rozumem posłuchałam lekarza, może by żyły...

ogólnie padam na pysk, nie spałam całą noc, więcej napiszę i wstawię pierwsze zdjęcia jak się wyśpię

Posted

Cześć

Wielkie gratki i duzo zdrowka dla mamusi i szczeniorów :) Cóż na pewne rzeczy nie ma się wpływu. Cieszcie się piątką, którą macie :)
Czekamy na fotki :)

Pozdrawiam

Posted

Ogromne Gratulacja!!
Ale jak się chłopaki i dziewczyny podzielili umaszczeniem!!! No i jakie dorodne (500g!!), nie dziwie się, że Yanka taka krągła była- teraz wykarmić szarańczę :) to nie lada wyzwanie.

Posted

Yana napisał(a):
dzisiaj urodziły się małe Yaneczki, mamy 5 dużych (po 500g) zdrowych szczeniąt :multi:
3 pręgowane dziewczynki i 2 dwa zółte pieski :-) są takie słodkie :loveu:

niestety poród był bardzo długi i ciężki, po prostu horror i dwóch piesków nie udało się uratować :-( mam straszne wyrzuty sumienia, że zamiast kierować się własnym rozumem posłuchałam lekarza, może by żyły...

ogólnie padam na pysk, nie spałam całą noc, więcej napiszę i wstawię pierwsze zdjęcia jak się wyśpię

Gratulacje dla Yaneczki, ze taka dzielna była i dla Babci oczywiście też!:cunao::beerchug::beerchug:
Nie dręcz się z powodu dwóch piesków, tak niestety nieraz bywa :glaszcze:

Posted

Niesamowita wiadomość! :loveu: Bardzo, bardzo się wszyscy cieszymy :multi: I naprawdę nie zadręczaj się tym co się stało, bo to absolutnie nie Twoja wina, najwyraźniej tak miało być i już. Poza tym wykarmić 5 dużych szczeniorów to dla młodej mamy wielkie wyzwanie :)

W takim razie czekamy na zdjęcia ;)

Posted

dzięki :-) to był długi, stresujący weekend, ale teraz już tylko cieszymy się z maluchów, które jak wszyskie szczeniaki są słodkie i cudowne :loveu:

pierwsze foteczki

Posted

a mi się wszystkie podobają hahahha
oglądałam z Jasiem trochę go oszukałam bo powiedziałam, że to są małe szpilki, jeśli cokolwiek zrozumiał to napewno jego mózg nie ogarnął by że jest na świecie więcej niż jeden pies szpilka - narazie
nie ważne. Pieski zrobiły na nim piorunujące wrażenie oczy wyszły z orbit i okrążyły głowę dwa razy buzia się rozdziawiła a ślina pokapała jak z kranu - jednym słowem jemu tez się podobają małe świnki morskie

sa PIĘKNE gratulujemy dzielnej mamie i dzielnej położnej :D