Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bailando napisał(a):
A gdzie nowe zdjęcia ciężarnej?? Jak samopoczucie przyszłej mamy?? Wszytsko dobrze??

przecież są :evil_lol:
samopoczucie w skali do 10-ciu na 10, apetyt na 12 :lol:

Posted

Kapsel napisał(a):
Normalnie można ją zjeść :loveu:na śniadanie, obiad i kolację :evil_lol: CUDNOŚCI :loveu::loveu::loveu:

a w dodatku jaka tłuściutka się robi ;-)

Posted

niki_ill napisał(a):
Witam i gratuluje, duzo zdrowka dla mamusi i dzieciaczkow :)

dzieki, zdrówko najważniejsze :-) mamusia świetnie się trzyma i oby tak dalej :-)

Posted

niki_ill napisał(a):
Ciaza trwa okolo 63 dni :)

Ktory to dzien? Wyglada pieknie :) Wiele teraz przed Wami, wyspijcie sie na zapas :D

dzisiaj mamy już 40 dzień czyli teraz z górki :razz:

teoretycznie jestem przygotowana :p w weekend organizujemy kojec, mamy już kocyki, karmę, mleko i inne niezbędne w pierwszym okresie akcesoria

a za trzy tygodnie poród rodzinny :evil_lol:

Posted

Yana napisał(a):
dzisiaj mamy już 40 dzień czyli teraz z górki :razz:

teoretycznie jestem przygotowana :p w weekend organizujemy kojec, mamy już kocyki, karmę, mleko i inne niezbędne w pierwszym okresie akcesoria

a za trzy tygodnie poród rodzinny :evil_lol:

To już za trzy tygodnie? Tak zleciało? A wiesz ile będzie dzieciaczków? Przy porodzie będzie weterynarz? Ja już mam zawroty w głowie, a co dopiero Ty??? :razz:

Posted

Kapsel napisał(a):
To już za trzy tygodnie? Tak zleciało? A wiesz ile będzie dzieciaczków? Przy porodzie będzie weterynarz? Ja już mam zawroty w głowie, a co dopiero Ty??? :razz:

w poniedziałek idziemy na kolejne USG i dokładne mam nadzieję liczenie dzieciaków :-) lekarz będzie pod telefonem, gdyby działo się coś złego. Poród odbieramy sami tzn ja i TZ. Mamy też zapewnione wsparcie telefoniczne od doświadczonych hodowczyń, które wspierają nas radami od samego początku :-)

Posted

Yana napisał(a):
w poniedziałek idziemy na kolejne USG i dokładne mam nadzieję liczenie dzieciaków :-) lekarz będzie pod telefonem, gdyby działo się coś złego. Poród odbieramy sami tzn ja i TZ. Mamy też zapewnione wsparcie telefoniczne od doświadczonych hodowczyń, które wspierają nas radami od samego początku :-)

Jeśli sami poród będziecie odbierać :crazyeye::crazyeye::crazyeye: to ja jestem
PEŁNA PODZIWU DLA WAS! :loveu::loveu::loveu:
Czekamy zatem na ilość dzieciaczków:evil_lol: Zapewne wszyscy tu będziemy uczestniczyć w porodzie Yanusi i trzymać kciuki będziemy za nią! :lol:

Posted

Kapsel napisał(a):
Jeśli sami poród będziecie odbierać :crazyeye::crazyeye::crazyeye: to ja jestem
PEŁNA PODZIWU DLA WAS! :loveu::loveu::loveu:
Czekamy zatem na ilość dzieciaczków:evil_lol: Zapewne wszyscy tu będziemy uczestniczyć w porodzie Yanusi i trzymać kciuki będziemy za nią! :lol:

kciuki się przydadzą :-)

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Ślicznie Yanusia wygląda! mocno trzymam kciuki za mamusię i maleństwa!

dzięki Izka :-) a jaka przytulaśna jest ostanio, bardzo się uspokoiła jakby wiedziała, że na razie nie powinna brykać, za to miziać może się bez końca :-)