Yana Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Agata_Roki napisał(a):A jakieś zdjęcia z urlopu są ? :evil_lol: Czekamy,czekamy na coś nowego ;) ni ma :evil_lol: urlop był krótki, aura niezbyt ładna... nie chciało mi się fotek pstrykać :razz: Quote
Yana Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 eh... fotek nadal nie ma... trochę się u nas dzieje i nie miałam ostatnio głowy do robienia zdjęć... w ostani weekend mielismy wycieczkę pod Pragę do hodowli Z RINGU. Yana zawarła bliska znajomość z przesympatycznym bokserzym przystojniakiem Orrym i już może niedługo będą małe Yanki :-) ... o ile pojechaliśmy we właściwym czasie... ale to się niebawem okaże ;-) Quote
Medorowa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Yana']eh... fotek nadal nie ma... trochę się u nas dzieje i nie miałam ostatnio głowy do robienia zdjęć... w ostani weekend mielismy wycieczkę pod Pragę do hodowli Z RINGU. Yana zawarła bliska znajomość z przesympatycznym bokserzym przystojniakiem Orrym i już może niedługo będą małe Yanki :-) ... o ile pojechaliśmy we właściwym czasie... ale to się niebawem okaże ;-)[/QUOTE] trzymamy kciuki:kciuki: Quote
Yana Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 dzięki dziewczyny :-) kciuki się przydadzą :-) Quote
bonita Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 My również trzymamy kciukaski , A jakby inaczej :) Ale czy Ty czasem nie mówiłaś, że chcesz żółtego psa dla Yany? Pozdrowionka Quote
Moniek193 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Ojej, jakie wieści :loveu: W takim razie mocno trzymamy z Sarą kciuki :multi: Jakbym tylko mogła chętnie bym sobie takie małe Yaniątko sprawiła :loveu: Quote
Yana Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 bonita napisał(a): My również trzymamy kciukaski , A jakby inaczej :) Ale czy Ty czasem nie mówiłaś, że chcesz żółtego psa dla Yany? Pozdrowionka ano mówiłam... ale kobieta zmienną jest :evil_lol: a tak na poważnie, hodowczyni przekonała mnie do tego psa Orry jest ładniutki, bardzo sympatyczny i zrównoważony, więc mam nadzieję, że ewentualne dzieci, będą miały choć troszkę rozumku po tatusiu :evil_lol: ale i tak mam nadzieję, że dzieci będą żółte :razz: Quote
Yana Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Moniek193 napisał(a):Ojej, jakie wieści :loveu: W takim razie mocno trzymamy z Sarą kciuki :multi: Jakbym tylko mogła chętnie bym sobie takie małe Yaniątko sprawiła :loveu: dzięki, dzięki :-) potwierdzenie za kilka tygodni jak pójdziemy do weta :-) Quote
bonita Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Yana napisał(a):ano mówiłam... ale kobieta zmienną jest :evil_lol: ha,ha.....to prawda :evil_lol: a tak na poważnie, hodowczyni przekonała mnie do tego psa Orry jest ładniutki, bardzo sympatyczny i zrównoważony, więc mam nadzieję, że ewentualne dzieci, będą miały choć troszkę rozumku po tatusiu :evil_lol: Świetnie wyszkolony, jak chyba wszystkie z Ringu-lce :loveu: ale i tak mam nadzieję, że dzieci będą żółte :razz: Nie, no jakiś pręgul wypada żeby był ;) Odważne krycie, Vlad był inbredowany na Perico, a Ty Yankę pokryłaś psem po Perico. Jeśli chodzi o Perico, to baaardzo ładny :D Trzymam kciukaski żeby wszystko OK było Pozdrowionka Quote
Yana Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 bonita napisał(a):Nie, no jakiś pręgul wypada żeby był ;) Odważne krycie, Vlad był inbredowany na Perico, a Ty Yankę pokryłaś psem po Perico. Jeśli chodzi o Perico, to baaardzo ładny :D Trzymam kciukaski żeby wszystko OK było Pozdrowionka wiem, wiem... mam nadzieje, że wszystko będzie ok jeden pręgus może być ;) a dla siebie życzę sobie piękną, mądrą żółtą sunię z czarną maską... :eviltong: ale, że życie lubi niespodzianki... :razz: zobaczymy co będzie... Quote
sylwia i boksery Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Odważne, odważne. Dużo zdrowia dla szczeniąt. Quote
Kapsel Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Co ja tu widzę, ale wieści, no, no..... wobec powyższego trzymam kciuki za najpiękniejszą boksię :loveu: Quote
Yana Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 dzięki, dzięki... o ile coś z tego będzie, bo mam lekkie obawy, że trochę za późno pojechaliśmy... Quote
Yana Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 dzięki, dzięki... o ile coś z tego będzie, bo mam lekkie obawy, że trochę za późno pojechaliśmy... Quote
Yana Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 a to jest Zara Alfa Hara - siostrzyczka Yany z ostatniego miotu (po tych samych rodzicach). Miałam na nią ogromną ochotę... :-) resztki rozumu powstrzymały mnie od próby jej ''zagarnięcia" ;-) ostatecznie została w hodowli Quote
Yana Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 smutno mi, bo dowiedziałam się, że dzisiaj odszedł za TM Agatek - staruszek, którego cioteczka Kikou wyciągnęła ze schroniska, gdzie czekał już na eutanazję. W domu tymczasowym mieszkał ponad rok. Dobrze, że chociaż na koniec życia był kochany... Nigdy go nie poznałam, ale zapadła mi w serce jego mordka... Quote
Medorowa Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Śliczna:loveu::loveu::loveu: http://img97.imageshack.us/img97/492/zaraw.jpg [']['][']...;( Quote
Moniek193 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 http://img97.imageshack.us/img97/492/zaraw.jpg :mdleje: Ja nie wiem czy dałabym radę odmówić sobie takiego szkraba :) Quote
.Agata. Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Trzymamy z Ronkiem kciuki za małe Yaneczki :loveu: Takie śliczne jak mama :cool3: A malutka cudna jest, uwielbiam boksie z takim szerokim paskiem na czole :loveu: Quote
Yana Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Agata_Roki napisał(a):Trzymamy z Ronkiem kciuki za małe Yaneczki :loveu: Takie śliczne jak mama :cool3: A malutka cudna jest, uwielbiam boksie z takim szerokim paskiem na czole :loveu: dzięki :-) Quote
Cieplutkaa. Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Ojejuniu.. :loveu: Będą małe Yaneczki, będą małe Yaneczki.. Ajć.. Jak ja tęsknię za bokserzą mordką u mnie w domciu.. :-( Choc Lara :loveu: skutecznie pomaga zagłuszyć ból, który cały czas mam w sercu.. :-( Quote
Recommended Posts