Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='niki_ill']Hej :)

Yanusia jak zwykle piekna :) Jak tam plany hodowlane?

Powodzenia w Rzeszowie, moja jedna wnuczka bedzie tam wystawiana :)

Pozdrawiam[/QUOTE]

dzięki babciu ;-)

plany mamy, a jak coś się będzie dziać, to opowiem :-)

Posted

[quote name='Yana']ooo... Patisa wróciła :-)[/QUOTE]
Hahhaa xD
Przemykam mimochodem. Mam trochę wolnego, z racji ferii...wiec nie byłabym sobą, gdybym chociaż na chwilkę nie przybyła, popodziwiać tego cudnego Szałaputa ;P

Posted

Kapsel napisał(a):
Zajrzałam do galerii pięknościi Yany, czy czasami nie ma już kolejnego trofeum, bo że zdobędzie to pewne jak to, że po nocy będzie dzień! :lol:

na razie, to nigdzie więcej nie bylismy... teoretycznie wybieramy się w sobotę do Rzeszowa, ale przy tej pogodzie, to nie wiem czy dojedziemy...

a Yana od kilku dni jakaś markotna, ożywia się tylko na spacerkach, wtedy szaleje jak zwykle
a w domu jakiś smutasek, apetytu nie ma, w nocy nie chce spać z nami w łóżku, na swoim posłaniu strasznie się wierci, wstaje, zagląda do mnie, przytuli się, wraca do siebie... i tak kilka razy w ciągu nocy...

nie ma innych oznak choroby, temperatura w porządku... ale chyba podjadę z nią dzisiaj do weta...

no chyba, że to cieczka zbliża się szybciej niż oczekiwaliśmy

Posted

Strasznie żałuję, że jednak z Yanką nie udało się Wam dotrzeć, bo byłam przy ringu bokserów, wymiziłam te faflowe mordy i szkoda, że Was nie udało mi się poznać.. No cóż innym razem :)

A co u Yany ?

Posted

Moniek193 napisał(a):
Strasznie żałuję, że jednak z Yanką nie udało się Wam dotrzeć, bo byłam przy ringu bokserów, wymiziłam te faflowe mordy i szkoda, że Was nie udało mi się poznać.. No cóż innym razem :)

A co u Yany ?

droga z Zamościa na Rzeszów była fatalna, a my w niedzielę musieliśmy ruszyć w dalszą drogę czyli w góry... też żałuję, ale może na innej wystawie uda nam się poznać :-)

a my spędzamy, krótki urlop w Krynicy, jeżdzimy trochę na nartach, popołudniami chodzimy na spacery, Yana szalała wczoraj po parku zdrojowym :-) ogólnie jest bardzo zadowolona, wrócił humorek i apetycik... a wieczorem relaksuje się na łóżku w pensjonacie... ogólnie górskie powietrze jej służy ;-)

Posted

Hejka wczasowiczki. Ale Wam dobrze się tak byczyć.mmm. aż się rozmarzyłam, tak mi się szalenie marzą wakacje, ale takie prawdziwe z nicnierobieniem. Wodę źródlaną Jej podajesz pewnie, że jej tak racice odżyły :) Pozdrawiamy Dziewczęta

Posted

aneczka23 napisał(a):
Hejka wczasowiczki. Ale Wam dobrze się tak byczyć.mmm. aż się rozmarzyłam, tak mi się szalenie marzą wakacje, ale takie prawdziwe z nicnierobieniem. Wodę źródlaną Jej podajesz pewnie, że jej tak racice odżyły :) Pozdrawiamy Dziewczęta

a kogo my tu widzimy :multi:
eh, urlop niestety szybko minął... stanowczo za szybko... :shake:

a co do Yany to miałam dobre przeczucia, dziewczyna się rozcieczkowała stąd ta zmienność nastroju... miała poprostu ZNP :evil_lol: