Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jak tam podróż? Poza tym za rok w Głogowie CACIB ma być na tej Hali co dziś :crazyeye: stwierdziłam, że nigdzie więcej w zieme nie jezdze... Mroźno, szybko ciemno sie robi.
Moja śpi jakby przynajmniej te 275km biegła za samochodem a nie w samochodzie :roll:.

Posted

Sventata napisał(a):
I jak tam podróż? Poza tym za rok w Głogowie CACIB ma być na tej Hali co dziś :crazyeye: stwierdziłam, że nigdzie więcej w zieme nie jezdze... Mroźno, szybko ciemno sie robi.
Moja śpi jakby przynajmniej te 275km biegła za samochodem a nie w samochodzie :roll:.

podróż długa, ale lepiej niż w piątek... jednak jazda nocą jest bardzo męcząca
Yana też wykończona, w samochodzie spała, po powrocie też poszła spać, dzisiaj rano wstaliśmy o 8-mej a ona dalej była zaspana... ale odzyskała już energię :-), byliśmy już nawet spacerku mimo bardzo mroźnej pogody
jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem mam nadzieję na małe Yanki w tym roku, wtedy pewnie nie będziemy jeżdzić na wystawy, a jeśli nie, to pewnie jeszcze się w tym roku nie raz spotkamy...

miło było się znowu zobaczyć, szkoda, że tak krótko... Woxa wyrosła na piękną pannę :-) pierwszy wniosek już ma, więc myślę, że spokojnie zdązycie w tym roku też zrobić dorosły championat :-)

Posted

a co do CACIBA, to też czytałam o tym na stronie oddziału, nie wiem jak oni chcą to zorganizować, może rozłożą na cały tydzień ;-)
chociaż trzeba przyznać, że oprócz tego, że było mało miejsca, poza tym organizacja była ok. Również pani sędzina była bardzo miła, nasze dziewczyny dostały piękne opisy, więc ogólnie wrażenia z tej wystawy mam pozytywne :-)

Posted

My w tym roku chcemy być na tych najważniejszych wystawach :). Postaramy się byc na ATIBOX oraz w listopadzie w Poznaniu. Mam nadzieje ze za 3 tyg widzimy sie w Bydgoszczy. Będziecie też na nocnej??

Posted

trudny wybór :-)

do tej pory myślałam o Bydgoszczy, ale wczoraj sobie pomyślałam, że gdybym się wybrała do Rzeszowa, to mogłabym przy okazji odwiedzić też rodziców w Zamościu... mam czas do końa tygodnia na decyzję :-)

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Yanusia! Gratulacje!

A macie jakieś zdjęcia z wystawy?

dzięki :-)

mam niestety kiepski aparat i jak jest zbyt mało światla, albo sztuczne oświetlenie to zdjęcia wychodzą bardzo kiepskie, już w Kielcach próbowałam zrobić jakieś zdjęcia, ale wyszły fatalnie... muszę pomysleć o jakimś lepszym sprzęcie...

Posted

[quote name='Kapsel']Jezuuuuuuu zobaczyłam banerek i zajrzałam, aż w głowie mi się zakręciło, jaka Yanusia PIĘKNA :lying:[/QUOTE]

och... dziękujemy :loveu:

Posted

Oooooo co ja przeczytałam :crazyeye:dosyć że taka piękna jest aż mnie zamurowało, :roll: to jeszcze utytułowana dziewczynka jest :loveu: brawo, brawo! Moje gratulacje! :lol:

Posted

Cześć Yanki
Gratulacje za tytuły :D
Widzę ze Yana podobnie jak Lena w pierwszym wcieleniu sarenką była :D
Fajnie, że będziecie w Rzeszowie. Na pewno będziemy Wam ostro kibicować :D
Pozdrawiam