Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justy$ka napisał(a):
Hej Wam Yanusie.! :)

Pomiziałaś Niunię w końcu.? :razz:
Fenomenalne zdjęcia...! :diabloti:

Pzdr.

oczywiście, nie wiem czy jest gdzieś bardziej wymiziany i wycałowany boksio :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Jak to? Boksiu u siebie w koszu? ależ Ty niedobra pani jesteś!!! ;-)

no niedobra :evil_lol: tym bardziej, że znalazłam już sposób jak się pozbyć jej, gdy już do łożka wlezie... trzeba się rozpychać w łóżku tak samo jak Yanusia :evil_lol: wtedy księżniczka idzie sobie tam gdzie nie jest tak ciasno, czyli do swojego wyrka :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

A co tutaj tak cicho??
Przyznam sie, że obserwuje co sie dzieje i podglądam Yanusie :) koleżanke Woxusi :)... jestem zaniepokojona, że żadnych nowych fotek nie ma.

Pozdrawiam
Dorota

Posted

Sventata napisał(a):
A co tutaj tak cicho??
Przyznam sie, że obserwuje co sie dzieje i podglądam Yanusie :) koleżanke Woxusi :)... jestem zaniepokojona, że żadnych nowych fotek nie ma.

Pozdrawiam
Dorota

a witam Dorotko :multi: cicho, bo w pracy mam taki zapier... że czasami już nie wiem jak się nazywam. U Yanusi wszystko ok, dziewczyna ma się dobrze chodzimy na spacerki, spotykamy się z bokserem sąsiadów (dzieciaki szaleją) tylko mi się nie chce fotek robić :oops:
Za dwa dni jedziemy na tygodniowy urlop. Mam trochę wyrzutów sumienia, bo Yana zostaje w hotelu, ale to nie pierwszy jej raz i hotel sprawdzony, więc mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Do Wałbrzycha nie jedziemy, samochód mi się popsuł, a jego naprawa będzie sporo kosztować :placz:

Yanusia przesyła wszystkim ciociom i czworonożnym przyjaciołom mokre buziaczki :loveu:

Posted

Możesz do nas Yanke przesłać :)... dziewczyny by sie dogadały i wyszalały bo jest gdzie...
Moja niestety by sie zapłakała i uschła beze mnie, wiec jak planuje urlop to z kanalią, albo kanaliza zostaje z mamą. Jednak jest tak do mnie przywiązana, że nawet swobodnie do łazienki wejść nie moge bo już słysze ten ciężki oddech, panike i walenie nosem w drzwi :roll:.
Na klubówke też sie nie wybieramy, ale w przyszłym roku?? Kto wie?? No i obowiązkowo Dni Boksera w 2010- bez dwoch zdań, BEDZIEMY! :)
Teraz lece oglądać 39 i pół :multi: mój koooltowy serial

Pozdawiam YANKEsów :) czyli Yane i właściceli

Posted

Sventata napisał(a):
Możesz do nas Yanke przesłać :)... dziewczyny by sie dogadały i wyszalały bo jest gdzie...
Moja niestety by sie zapłakała i uschła beze mnie, wiec jak planuje urlop to z kanalią, albo kanaliza zostaje z mamą. Jednak jest tak do mnie przywiązana, że nawet swobodnie do łazienki wejść nie moge bo już słysze ten ciężki oddech, panike i walenie nosem w drzwi :roll:.
Na klubówke też sie nie wybieramy, ale w przyszłym roku?? Kto wie?? No i obowiązkowo Dni Boksera w 2010- bez dwoch zdań, BEDZIEMY! :)
Teraz lece oglądać 39 i pół :multi: mój koooltowy serial

Pozdawiam YANKEsów :) czyli Yane i właściceli

no nie wiem czy by się dogadały, Yana niestety zrobiła się zaczepna w stosunku do innych psów :shake:

My niestety nie mamy z kim jej zostawić. Małpa jest silna, ciągnie do psów i nie każdy dałby sobie z nią radę :razz: W hotelu była już dwa razy. Za pierwszym razem to się czuła tam bardzo dobrze. Jak po nią przyjechałam, to przybiegła się przywitać, a potem pobiegła dalej się bawić z kolegą labradorkiem, którego tam poznała. Drugim razem była bardziej stęskniona i bardziej się cieszyła z naszego przyjazdu. Mam nadzieję, że tym razem też będzie dobrze, że jednak zaprzyjażni się z jakimś psem i ten tydzień szybko jej zleci. Yana na szczęście nie panikuje, zresztą codziennie zostaje sama na kilka godzin.

Posted

witam dziewczyny :loveu: ja już po urlopie, znowu w pracy :placz:

urlop udany, Yana bardzo ładnie zachowywała się w hotelu, miała kolegę gończego z którym chodziła na spacery i świetnie się dogadywała, wróciła wesoła i baardzo wybiegana :lol:

w sobotę tak z marszu pojechaliśmy na wystawę w Łodzi. Bokserów niewiele, bo w Wałbrzychu klubówka, ale wróciliśmy szczęsliwi bo Yana wzięła BOB :multi: w dodatku od początku do końca sama ja wystawiałam, ale miałam zadyszkę na końcu :evil_lol: sędzia bardzo dużo kazał nam biegać, chyba muszę poćwiczyć formę na następny raz :razz:

w wolnej chwili wstawię fotki, jak śmigamy po ringu :evil_lol:
i odwiedzę wszystkie galeryjki :loveu:

Posted

fotki z wystawy :lol:
niecierpliwie czekamy na naszą kolej

[IMG]http://img62.imageshack.us/img62/6277/obraz0293.jpg[/IMG]

[IMG]http://img262.imageshack.us/img262/9449/obraz030j.jpg[/IMG]

się wystawiamy :razz:

[IMG]http://img180.imageshack.us/img180/1669/obraz0333.jpg[/IMG]

[IMG]http://img262.imageshack.us/img262/4531/obraz0343.jpg[/IMG]

a teraz trochę pobiegamy :evil_lol:

[IMG]http://img186.imageshack.us/img186/2282/obraz0363.jpg[/IMG]