Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niki_ill napisał(a):
Shadi tydzien temu przeszedl taka angine, niestety bez antybiotykow w zastrzykach sie nie obylo....Teraz juz jest ok. Bral je 4 dni:roll:

ponieważ Amos (bokser, który też był na wystawie w W-wie) też jest chory myslę, że to jest kaszel kennelowy przywleczony z wystawy. Takie jest też zdanie mojego weta :roll:

Posted

Wlasnie ja tez tak przypuszczalam...po 3 dniach to samo meczylo Nere...Ale te zastrzyki, ktore przepisal wet pomogly.
Moje psy sa szczepione wiec dosc lekko to przeszly, a jak Yana?

Posted

niki_ill napisał(a):
Wlasnie ja tez tak przypuszczalam...po 3 dniach to samo meczylo Nere...Ale te zastrzyki, ktore przepisal wet pomogly.
Moje psy sa szczepione wiec dosc lekko to przeszly, a jak Yana?

Yana też jest oczywiście szczepiona, ale jak już złapie jakąś infekcję to długo ją przechodzi :roll: teraz już nie kaszle, ale ma katar i jest trochę osłabiona, bo szybko się męczy i wtedy zaczyna pokasływać...

a od wczoraj chory jest też nasz Mikuś (zaraził się od Yany) i mam dwa zasmarkane psy :razz:

Posted

No to wszystko jasne, Shadiemu tez kaszel zniknal, po czym pojawil sie ostry katar, Nera pokaslala troszke, ale po zastrzyku przeszlo i odpukac poki co jest ok. Kto na wystawe zaraze przywiozl heh ;)

Posted

niki_ill napisał(a):
No to wszystko jasne, Shadiemu tez kaszel zniknal, po czym pojawil sie ostry katar, Nera pokaslala troszke, ale po zastrzyku przeszlo i odpukac poki co jest ok. Kto na wystawe zaraze przywiozl heh ;)

jakiś nieodpowiedzialny hodowca, który przywiózł chorego psa :cool3:

ale to się podobno często zdarza

Posted

[quote name='Moniek193']Płeć nie ważna:evil_lol: Dawać mi ją:evil_lol:

sama bym ją z chęcią wzięła :evil_lol: ale ona miała kochającą panią, więc bez walki by sie nie obyło :evil_lol::evil_lol:

była też jeszcze starsza suczka, jesli dobrze pamiętam 7-8 miesięcy, wielkości boksera, ale taaaka spokojna, słodkie cielątko :loveu:

Posted

Yana napisał(a):
sama bym ją z chęcią wzięła :evil_lol: ale ona miała kochającą panią, więc bez walki by sie nie obyło :evil_lol::evil_lol:

była też jeszcze starsza suczka, jesli dobrze pamiętam 7-8 miesięcy, wielkości boksera, ale taaaka spokojna, słodkie cielątko :loveu:

Będziemy walczyć:evil_lol:

Ojoj spokojne, jak to ładnie brzmi:diabloti::evil_lol:

Posted

wieczorna próba sił, czyli kto będzie spala w łóżku :evil_lol:

czy jest tu jakaś miejscówka dla mnie :razz:

jak to nie ma :roll:

jesteś pewna, że mam spać tutaj, popatrz jaki ze mnie biedny boksio :sad:

nie masz serca :shake: