Kaya93 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Witajcie:loveu::cool3: http://img515.imageshack.us/img515/5132/obraz100.jpg mmm jaka piękna:loveu: Quote
Yana Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Kaya93']Witajcie:loveu::cool3: http://img515.imageshack.us/img515/5132/obraz100.jpg mmm jaka piękna:loveu: witaj :loveu: Quote
.Agata. Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Prześliczna Yanka ! :loveu::loveu: Widać że jest taka mocno koścista :cool3: Ale kurcze jak doprowadzić psa do takiego stanu ? Mój i mało żarcia dostaje i ruch ma zapewniony to gruby dalej :shake::mad: Quote
Yana Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Agata_Roki napisał(a):Prześliczna Yanka ! :loveu::loveu: Widać że jest taka mocno koścista :cool3: Ale kurcze jak doprowadzić psa do takiego stanu ? Mój i mało żarcia dostaje i ruch ma zapewniony to gruby dalej :shake::mad: e tam... Rokiś wcale nie jest gruby... Yanka jest rzeczywiście kościsto-żylasta :evil_lol: taka jej uroda i natura. Ma dużo ruchu, dużo biega, ale ma też duże zapotrzebowanie energetyczne. Do tej wystawy to ją tuczyłam :evil_lol:, żeby nie była za chuda :razz: w piatek przed wystawą była już tak przejedzona, że nie chciała jeść :evil_lol: A jak bylismy w zimie w górach i codziennie chodziliśmy na długie spacery w tym jeden kilku godzinny, to mimo zwiększonej porcji jedzenia bardzo mi schudła :cool3: śmiałam się, że jeszcze trochę a wyglądałaby jakby była głodzona... także ma naprawdę niesamowitą przemianę materii :evil_lol: Quote
.Agata. Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Nie no Roniek jest przytuczony - waży 31,5kg a zawsze 30kg to norma :cool3: No zapomniałam że on się jeszcze nażre smaczków podczas treningów do tego normalna porcja jedzenia i się pasie - szczególnie szyja,taki mu wisi już podbródek że obroży nie widać :evil_lol: A jak po kastracji przytyje to będę miała prosiaka w domu :loveu: Nie wybieracie się w te rodzinne strony ? :evil_lol::razz: Quote
Yana Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Agata_Roki napisał(a):Nie no Roniek jest przytuczony - waży 31,5kg a zawsze 30kg to norma :cool3: No zapomniałam że on się jeszcze nażre smaczków podczas treningów do tego normalna porcja jedzenia i się pasie - szczególnie szyja,taki mu wisi już podbródek że obroży nie widać :evil_lol: A jak po kastracji przytyje to będę miała prosiaka w domu :loveu: Nie wybieracie się w te rodzinne strony ? :evil_lol::razz: a Yankę nie da się za bardzo szkolić na smaczki, niezbyt jest zainteresowana :razz: szkolę ją najczęściej na zabawkę, więc ma podwójny ruch: najpierw ćwiczenie, a potem zabawa w nagrodę np. bieganie za gumowym talerzykiem, które uwielbia :evil_lol: w rodzinnych stronach, czyli w Zamościu, pewnie będziemy w jakiś wakacyjny weekend, ale prędzej w sierpniu bo niedawno rodzinka była u mnie, więc muszę najpierw się natęsknić za nimi :evil_lol: Quote
Yana Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 z serii "jak sypiają księzniczki" zapoczątkowanej na galerii Lary ;) a i u Moni widziałam zdjęcia Sarci w podobnej pozycji :evil_lol: zdjęcie zrobione dzisiaj rano komórką :evil_lol: Quote
Yana Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 gdyby ktoś mógł pomóc... :roll: Boksiowa Skarpeta - niech połączy nas miłośc do boksiów Quote
Patisa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 http://img239.imageshack.us/img239/7455/zdjcie008m.jpg dokładnie tak sypiają boksiowe księżniczki :loveu: witaj Yaneczko po długiej przerwie ;) http://img370.imageshack.us/img370/2097/obraz110.jpg gratuluję zasłużonej medalistce! Cudeńko! :] Quote
Yana Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='Patisa']http://img239.imageshack.us/img239/7455/zdjcie008m.jpg dokładnie tak sypiają boksiowe księżniczki :loveu: witaj Yaneczko po długiej przerwie ;) http://img370.imageshack.us/img370/2097/obraz110.jpg gratuluję zasłużonej medalistce! Cudeńko! :] a witaj Patisa :loveu: miło znowu Cię widzieć :loveu: Quote
kwiatek82 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Gratulujemy kolejnych sukcesów !! my jakoś nie potrafimy się zebrać w sobie i powystawiać Una-Bomberkę :) Yanka jak zwykle śliczna, dumna i luzaraa :D Pięknisia z niej ! :loveu: Unka waży ok 33 kg i wcale nie jest gruba, wydaje mi się że ma podobną budowę do Yany. Co do smaczków i przekąsek to Unka tez nie jest zbyt łakoma - najlepsza nagroda to zabawa - ostatni hit z Ikei (po ukochanym szczurku) to kolorowa świnka morska :cool3: Unka biega z nią po całym domu, mam nadzieje ze się nie pomyli bo w klatce mamy żywą świnkę :evil_lol: Quote
Yana Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 kwiatek82 napisał(a):Gratulujemy kolejnych sukcesów !! my jakoś nie potrafimy się zebrać w sobie i powystawiać Una-Bomberkę :) Yanka jak zwykle śliczna, dumna i luzaraa :D Pięknisia z niej ! :loveu: Unka waży ok 33 kg i wcale nie jest gruba, wydaje mi się że ma podobną budowę do Yany. Co do smaczków i przekąsek to Unka tez nie jest zbyt łakoma - najlepsza nagroda to zabawa - ostatni hit z Ikei (po ukochanym szczurku) to kolorowa świnka morska :cool3: Unka biega z nią po całym domu, mam nadzieje ze się nie pomyli bo w klatce mamy żywą świnkę :evil_lol: dzięki :loveu: a ja nawet nie wiem ile Yana waży :roll: może spróbuję ją dzisiaj zważyć na wadze łazienkowej :evil_lol: szkoda, że nie wystawiacie Unki, bo śliczna :loveu: no ale musi być śliczna skoro to młodsza kopia Yanki :evil_lol:;) Quote
Yana Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 korzystając z wolnej chwili uzupełniam galerię o zaległe zdjęcia :lol: jak wrócicie z wakacji i urlopów będzie co oglądać ;) to zaczynamy od wystawy w Płocku z początku czerwca bokser, króty najbardziej mi się podobał... nielicząc Yanki oczywiście :evil_lol: a teraz Yanka - NDSwR Quote
Yana Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 a teraz najsłodszy pies na wystawie - szczenię bullmastiffa, normalnie się zakochałam :loveu::loveu::loveu: Quote
Yana Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 i na koniec zdjęcia z Leszna, zrobione Yanie profesjonalnym aparatem :lol: niestety różnica pomiędzy tymi robionymi przeze mnie jest kolosalna na niekorzyść moich zdjęć :placz: muszę sprawić sobie jakiś lepszy sprzęt :razz: Quote
Iza i Avanti Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Piękna ta Twoja medalistka! Piękna! Taka do schrupania! :-) Quote
Yana Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Piękna ta Twoja medalistka! Piękna! Taka do schrupania! :-) oh.. dziękuję za miłe słowa :loveu: Quote
Kamila_ Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Dziewczyna ringami zawładnie :cool1: Bokser który Ci sie spodobał rzeczywiście piękny .. lubię takie z domieszką białego :diabloti: Quote
Yana Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Kamila i Heksa napisał(a):Dziewczyna ringami zawładnie :cool1: Bokser który Ci sie spodobał rzeczywiście piękny .. lubię takie z domieszką białego :diabloti: dzięki :loveu: ten bokserek jest naprawdę śliczny :loveu: wczoraj Yana bardzo mi się rozchorowała :-( ma ostre zapalenie gardła, bardzo męczy ją kaszel, pół nocy nie spaliśmy :-( trzymajcie kciuki, żeby szybko jej przeszło, bo bardzo się męczy bidulka... Quote
Iza i Avanti Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Podajcie je chlorchlandin... Taki dla ludziów ;-) Rozgnieć na łyżeczce 2 tabl. i rozsmaruj po dziąsłach... Będzie to powoli zlizywała... Tak jakby ssała ;-) Avantiemu zawsze ulgę przynosiło. Quote
Yana Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Podajcie je chlorchlandin... Taki dla ludziów ;-) Rozgnieć na łyżeczce 2 tabl. i rozsmaruj po dziąsłach... Będzie to powoli zlizywała... Tak jakby ssała ;-) Avantiemu zawsze ulgę przynosiło. dzięki Izka, spróbujemy Quote
aneczka23 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Hej Yanusia. Gratulację dla księżniczki !! No no, szaleje młoda, w dodatku się dopiero rozkręca :loveu: Nie będę oryginalna jak zgodzę się z przedmówczyniami - piękna damula:eviltong: A ten boksio na fotkach to nie Cyrus od Sylwii? :cool3: Quote
Yana Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 aneczka23 napisał(a):Hej Yanusia. Gratulację dla księżniczki !! No no, szaleje młoda, w dodatku się dopiero rozkręca :loveu: Nie będę oryginalna jak zgodzę się z przedmówczyniami - piękna damula:eviltong: A ten boksio na fotkach to nie Cyrus od Sylwii? :cool3: dzięki, dzięki :loveu: to nie Cyrus chociaż rzeczywiście podobny, nie pamiętam jakie jest jego oficjalne imię, ale właściciel wołał na niego Edi :lol: Quote
.Agata. Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Trzymamy kciuki za Yankę ! :shake: Biedna Niunia :placz::calus: U nas zapalenie gardła i w ubiegłym roku płuc to jakieś istne zakażenie - co roku się przypałęta,Roniek też kaszle[tzn.jakby coś chciał wykrztusić i najczęściej jest to ślina] ale nie obejdzie się zawsze bez zastrzyków.. :shake: odpisałam Ci u mnie nt przeszkód ;) Quote
Yana Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Agata_Roki napisał(a):Trzymamy kciuki za Yankę ! :shake: Biedna Niunia :placz::calus: U nas zapalenie gardła i w ubiegłym roku płuc to jakieś istne zakażenie - co roku się przypałęta,Roniek też kaszle[tzn.jakby coś chciał wykrztusić i najczęściej jest to ślina] ale nie obejdzie się zawsze bez zastrzyków.. :shake: odpisałam Ci u mnie nt przeszkód ;) Yana też tak kaszlała i pluła, a teraz ma katar i muszę jej nochala z gili wycierać :roll: dostała trzy zastrzyki, a dzisiaj idziemy na kontrolę Quote
Recommended Posts