Yana Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 niki_ill napisał(a):I my witamy :) Milo bylo poznac sie na testach ;) a witamy, witamy :lol: spotkanie było krótkie, ale bardzo miłe :lol: na tych testach byłam wprawdzie w lekkim szoku, ale pamiętam pięknego boksiego chłopaka i miłą włascicielkę :lol: Quote
Iza i Avanti Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Yanusia! Dostałaś ciuszki? Jeśłi tak, napisz proszę na watkach, to je zamknę! Buziaki dla czterołapnej laseczki Quote
niki_ill Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 a witamy, witamy spotkanie było krótkie, ale bardzo miłe na tych testach byłam wprawdzie w lekkim szoku, ale pamiętam pięknego boksiego chłopaka i miłą włascicielkę Hah, ja tez bylam w lekkim szoku widzac przebieg tych testow :roll:, jednak milo bylo poznac, do zobaczenia na Warszawskiej wystawie w sobote ;) Pozdrawiam Aga Quote
Yana Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Yanusia! Dostałaś ciuszki? Jeśłi tak, napisz proszę na watkach, to je zamknę! Buziaki dla czterołapnej laseczki jeszcze nie dostałam, ale mam cuś do odebrania na poczcie,pewnie od Ciebie, jutro podjadę :lol: Quote
Yana Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 niki_ill napisał(a):Hah, ja tez bylam w lekkim szoku widzac przebieg tych testow :roll:, jednak milo bylo poznac, do zobaczenia na Warszawskiej wystawie w sobote ;) Pozdrawiam Aga do zobaczenia :lol: Quote
Moniek193 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Yanka Ty tu gadu, gadu a fotek jak nie było tak nie ma:mad: To juz chyba u mnie dziś bedą a tu dalej nic:diabloti:Czy ja mam zastosować moje drastyczne metody:evil_lol::diabloti: Quote
Yana Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Moniek193 napisał(a):Yanka Ty tu gadu, gadu a fotek jak nie było tak nie ma:mad: To juz chyba u mnie dziś bedą a tu dalej nic:diabloti:Czy ja mam zastosować moje drastyczne metody:evil_lol::diabloti: drastyczne metody :crazyeye::crazyeye::crazyeye: mamo... zaczynam się bać :crazyeye::crazyeye: no niestety ostatnio mam mało czasu, zaniedbałam i swoją galerię i nie odwiedzam innych, w pracy nie mam czasu, a po pracy też jakoś tak nie wychodzi :oops: a w tym tygodniu przygotowujemy się do wystawy, konkurencja duża zobaczymy jak nam pójdzie :cool3: Quote
Moniek193 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Yana napisał(a):drastyczne metody :crazyeye::crazyeye::crazyeye: mamo... zaczynam się bać :crazyeye::crazyeye: no niestety ostatnio mam mało czasu, zaniedbałam i swoją galerię i nie odwiedzam innych, w pracy nie mam czasu, a po pracy też jakoś tak nie wychodzi :oops: a w tym tygodniu przygotowujemy się do wystawy, konkurencja duża zobaczymy jak nam pójdzie :cool3: Bój się:diabloti: Nie wiesz jakie to metody:evil_lol: Spytaj Ju$ty$ki (o ile jesteś na jej galerii) ona już się przekonała:diabloti::evil_lol: No ale skoro wystawa, to poczekam, bo liczę iż porobisz par fot dla nas:loveu::multi: PS Trzymam za Yanke kciuki;) Quote
Yana Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Moniek193 napisał(a):Bój się:diabloti: Nie wiesz jakie to metody:evil_lol: Spytaj Ju$ty$ki (o ile jesteś na jej galerii) ona już się przekonała:diabloti::evil_lol: No ale skoro wystawa, to poczekam, bo liczę iż porobisz par fot dla nas:loveu::multi: PS Trzymam za Yanke kciuki;) dzięki za kciuki, bardzo się przydadzą, konkurencja jest ostra i jest dużo pieknych boksiów :loveu: foty porobię, ale kiedy wstawię...:evil_lol::evil_lol: Quote
aneczka23 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Yana napisał(a): no niestety ostatnio mam mało czasu, zaniedbałam i swoją galerię i nie odwiedzam innych, w pracy nie mam czasu, a po pracy też jakoś tak nie wychodzi :oops: a w tym tygodniu przygotowujemy się do wystawy, konkurencja duża zobaczymy jak nam pójdzie :cool3: Wiem coś w tym temacie. U mnie kurze w galerii nie zamiatane od wieków. Trzymam kciuki za Twoje futro, niech oczaruje sędziego :loveu: Powodzenia dziewczyny. Quote
niki_ill Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Yana CACIB :multi:, wielkie gratki i dzieki za pomoc z Shadim ;) Quote
Yana Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 niki_ill napisał(a):Yana CACIB :multi:, wielkie gratki i dzieki za pomoc z Shadim ;) dzięki :loveu: ciągle jestem w szoku, własnie oglądałam na forum zdjęcia z wystawy, tyle było slicznych suczek a Yana spodobała się sędziemu najbardziej :multi: po cichu liczyłam na wygranie klasy, a tu CACIB i NDSwR :multi::multi: miło było znowu się zobaczyć :loveu: może zobaczymy się znowu na jakiejś wystawie ?? :lol: Quote
.Agata. Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Gratulacje dla Yanki ! :loveu: A nie planujecie przypadkiem którejś z przyszłorocznych w Lublinie ? :loveu::loveu: Na ringu boksiów takiej Yanki brakuje stanowczo :loveu: Quote
niki_ill Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 miło było znowu się zobaczyć może zobaczymy się znowu na jakiejś wystawie ?? Mi rowniez bardzo milo bylo :) Na pewno sie jeszcze na wystawce spotkamy. Gdzie teraz planujecie jechac?:cool3: Quote
Yana Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Agata_Roki napisał(a):Gratulacje dla Yanki ! :loveu: A nie planujecie przypadkiem którejś z przyszłorocznych w Lublinie ? :loveu::loveu: Na ringu boksiów takiej Yanki brakuje stanowczo :loveu: może, może... Lublin to prawie moje rodzinne strony :lol: Quote
Yana Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 niki_ill napisał(a):Mi rowniez bardzo milo bylo :) Na pewno sie jeszcze na wystawce spotkamy. Gdzie teraz planujecie jechac?:cool3: jak dobrze pójdzie, jedziemy do Sopotu na początku sierpnia, na dwie wystawy :lol: Quote
Yana Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Iza, Monika dzięki :loveu: od dwóch dni próbuję wstawić zdjęcia z wystawy, ale dogo tak muli... albo wyrzuca, już nie mam nerwów :cool3: może dzisiaj się uda :cool3: Quote
.Agata. Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Yana napisał(a):może, może... Lublin to prawie moje rodzinne strony :lol: tak,tak :multi::multi: Moje strony też :evil_lol: Jak tam gdzieś kiedyś będziecie to dajcie znać co ? :cool3: My się wsadzamy w pociąg i jedziemy :loveu: Quote
Yana Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 fotki z wystawy w Warszawie konkurencja w klasie sędzie wskazuje Yankę jako zwycięzcę klasy :loveu: porównanie do CASIBA Quote
Yana Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Yana wygrała CACIBA :multi: czekamy na porównanie do BOBa, Yana wyluzowana, ja cała w nerwach :razz: obok Herakles który wygrał BOBa :lol: medalistka :loveu: Quote
Moniek193 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Yanka cud natury:loveu::loveu: http://img515.imageshack.us/img515/5132/obraz100.jpg Ah jaka gracja:loveu: PS My właściwie przychodzimy się pożegnać, bo jutro z rana jedziemy na wieś;) Planujemy wrócić za tydzień:lol: Papa:multi: Quote
Yana Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 dzięki Monia :loveu: ależ Ci zazdroszczę tych wakacji :razz: też bym gdzieś wyjechała, ale na razie nic z tego :shake: Quote
Recommended Posts