Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

Posted

niki_ill napisał(a):
I my witamy :)

Milo bylo poznac sie na testach ;)

a witamy, witamy :lol: spotkanie było krótkie, ale bardzo miłe :lol:
na tych testach byłam wprawdzie w lekkim szoku, ale pamiętam pięknego boksiego chłopaka i miłą włascicielkę :lol:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a witamy, witamy spotkanie było krótkie, ale bardzo miłe
na tych testach byłam wprawdzie w lekkim szoku, ale pamiętam pięknego boksiego chłopaka i miłą włascicielkę

Hah, ja tez bylam w lekkim szoku widzac przebieg tych testow :roll:, jednak milo bylo poznac, do zobaczenia na Warszawskiej wystawie w sobote ;)

Pozdrawiam

Aga

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Yanusia! Dostałaś ciuszki? Jeśłi tak, napisz proszę na watkach, to je zamknę!

Buziaki dla czterołapnej laseczki

jeszcze nie dostałam, ale mam cuś do odebrania na poczcie,pewnie od Ciebie, jutro podjadę :lol:

Posted

niki_ill napisał(a):
Hah, ja tez bylam w lekkim szoku widzac przebieg tych testow :roll:, jednak milo bylo poznac, do zobaczenia na Warszawskiej wystawie w sobote ;)

Pozdrawiam

Aga

do zobaczenia :lol:

Posted

Yanka Ty tu gadu, gadu a fotek jak nie było tak nie ma:mad:
To juz chyba u mnie dziś bedą a tu dalej nic:diabloti:Czy ja mam zastosować moje drastyczne metody:evil_lol::diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Yanka Ty tu gadu, gadu a fotek jak nie było tak nie ma:mad:
To juz chyba u mnie dziś bedą a tu dalej nic:diabloti:Czy ja mam zastosować moje drastyczne metody:evil_lol::diabloti:

drastyczne metody :crazyeye::crazyeye::crazyeye: mamo... zaczynam się bać :crazyeye::crazyeye:

no niestety ostatnio mam mało czasu, zaniedbałam i swoją galerię i nie odwiedzam innych, w pracy nie mam czasu, a po pracy też jakoś tak nie wychodzi :oops: a w tym tygodniu przygotowujemy się do wystawy, konkurencja duża zobaczymy jak nam pójdzie :cool3:

Posted

Yana napisał(a):
drastyczne metody :crazyeye::crazyeye::crazyeye: mamo... zaczynam się bać :crazyeye::crazyeye:

no niestety ostatnio mam mało czasu, zaniedbałam i swoją galerię i nie odwiedzam innych, w pracy nie mam czasu, a po pracy też jakoś tak nie wychodzi :oops: a w tym tygodniu przygotowujemy się do wystawy, konkurencja duża zobaczymy jak nam pójdzie :cool3:

Bój się:diabloti: Nie wiesz jakie to metody:evil_lol: Spytaj Ju$ty$ki (o ile jesteś na jej galerii) ona już się przekonała:diabloti::evil_lol:

No ale skoro wystawa, to poczekam, bo liczę iż porobisz par fot dla nas:loveu::multi:

PS Trzymam za Yanke kciuki;)

Posted

Moniek193 napisał(a):
Bój się:diabloti: Nie wiesz jakie to metody:evil_lol: Spytaj Ju$ty$ki (o ile jesteś na jej galerii) ona już się przekonała:diabloti::evil_lol:

No ale skoro wystawa, to poczekam, bo liczę iż porobisz par fot dla nas:loveu::multi:

PS Trzymam za Yanke kciuki;)

dzięki za kciuki, bardzo się przydadzą, konkurencja jest ostra i jest dużo pieknych boksiów :loveu:

foty porobię, ale kiedy wstawię...:evil_lol::evil_lol:

Posted

Yana napisał(a):

Wiem coś w tym temacie. U mnie kurze w galerii nie zamiatane od wieków. Trzymam kciuki za Twoje futro, niech oczaruje sędziego :loveu: Powodzenia dziewczyny.

Posted

niki_ill napisał(a):
Yana CACIB :multi:, wielkie gratki i dzieki za pomoc z Shadim ;)

dzięki :loveu: ciągle jestem w szoku, własnie oglądałam na forum zdjęcia z wystawy, tyle było slicznych suczek a Yana spodobała się sędziemu najbardziej :multi: po cichu liczyłam na wygranie klasy, a tu CACIB i NDSwR :multi::multi:

miło było znowu się zobaczyć :loveu: może zobaczymy się znowu na jakiejś wystawie ?? :lol:

Posted

Gratulacje dla Yanki ! :loveu:

A nie planujecie przypadkiem którejś z przyszłorocznych w Lublinie ? :loveu::loveu:
Na ringu boksiów takiej Yanki brakuje stanowczo :loveu:

Posted

miło było znowu się zobaczyć może zobaczymy się znowu na jakiejś wystawie ??

Mi rowniez bardzo milo bylo :) Na pewno sie jeszcze na wystawce spotkamy. Gdzie teraz planujecie jechac?:cool3:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Gratulacje dla Yanki ! :loveu:

A nie planujecie przypadkiem którejś z przyszłorocznych w Lublinie ? :loveu::loveu:
Na ringu boksiów takiej Yanki brakuje stanowczo :loveu:

może, może... Lublin to prawie moje rodzinne strony :lol:

Posted

niki_ill napisał(a):
Mi rowniez bardzo milo bylo :) Na pewno sie jeszcze na wystawce spotkamy. Gdzie teraz planujecie jechac?:cool3:

jak dobrze pójdzie, jedziemy do Sopotu na początku sierpnia, na dwie wystawy :lol:

Posted

Iza, Monika dzięki :loveu:

od dwóch dni próbuję wstawić zdjęcia z wystawy, ale dogo tak muli... albo wyrzuca, już nie mam nerwów :cool3: może dzisiaj się uda :cool3:

Posted

Yana napisał(a):
może, może... Lublin to prawie moje rodzinne strony :lol:

tak,tak :multi::multi: Moje strony też :evil_lol: Jak tam gdzieś kiedyś będziecie to dajcie znać co ? :cool3: My się wsadzamy w pociąg i jedziemy :loveu:

Posted

Yana wygrała CACIBA :multi:

czekamy na porównanie do BOBa, Yana wyluzowana, ja cała w nerwach :razz:

obok Herakles który wygrał BOBa :lol:

medalistka :loveu: