Patisa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Yana napisał(a): http://img14.imageshack.us/img14/6034/obraz121v.jpg Ja przeczytałam : "kto mi da buzi?" i już się rozpędziłam...ale potem doczytałam, że to "budzi" a nie "buzi" :lol::lol::lol: http://img14.imageshack.us/img14/5168/obraz057n.jpgCo za cudne ciałko :loveu: Quote
Yana Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 aneczka23 napisał(a):Ojoj. http://img387.imageshack.us/img387/4636/obraz005c.jpg świetnie to wygląda. Rozumiem, że to była nauka komendy "zostań" :razz: ale wygląda to jakby dwie kobitki zapierając się nogami w błoto, starały się powściągnąć dziką bestię :eviltong: a tak ps. Yanka.... widziałam na stronie klubu boksera, że będzie wystawa we wrześniu. Z tej okazji zmieniłam plany urlopowe i jadę na 4 tygodnie do PL :multi: Mam nadzieję, że też się wybierasz? Tj. 19-20.09 w Wałbrzychu. Nie ma jeszcze żadnych bliższych info i nie wiem jeszcze co mam zrobić, żeby się zapisać. :roll: na tej fotce, to idziemy na spacer, a kotek prowokator postanowił ruszyć za nami :cool3: i naprawdę musiałysmy się zapierać, żeby Yanę na tej lince utrzymać :cool3: nie ma to jak szkolony bokser :diabloti: co do Wałbrzycha, to się wybieram, fajnie byłoby się spotkać i poznać osobiście :multi::multi: ale zapisy, to pewnie rozpoczną się w lipcu-sierpniu, więc spokojnie, jest jeszcze czas :lol: Quote
Yana Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Kaya93 napisał(a):Witamy:multi: http://img14.imageshack.us/img14/8841/obraz088ecb.jpg o jaaa:loveu: taka jestem śliczna, śpiąca królewna:loveu: powroty z wyjazdów plenerowych zawsze tak wyglądają. Yana najpierw szaleje ile się da, a potem w samochodzie śpi jak zabita :evil_lol: Quote
Yana Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Medorowa napisał(a):Cudowna :loveu::loveu::loveu::loveu: taaak... szczególnie jak śpi :razz: wczoraj małpa jedna ścięła się z sukami mojej koleżanki :diabloti: i co z tego, że tamte były dwie i każda dwa razy większa. Od jakiegoś czasu bardzo jest cięta na inne psy, niezależnie od ich zachowania, nie wiem z czego to wynika, bo kiedyś była taka przyjacielska, wszystkie pieski kochała :roll: Quote
Yana Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Aga K napisał(a):Hey Yanusie :buzi: http://img14.imageshack.us/img14/7342/obraz125u.jpg fafluuuuusie :mdleje: pewnie, ze slicznie wyglada :loveu: dzięki :loveu: no tego szczyla akurat nie chciała zjeść, ale mały glut ze strachu chciał ją dziabnąć w nos :evil_lol: Quote
Yana Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Selket napisał(a):Witajcie Yaneczko :loveu: Witajcie Selkeciku :lol: Quote
Aga K Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 ahhh te male hapki :cool3: moja Pusia [*] tez w noska Pajka dziabala ahh ;) a ja tobym tak chciala fotki :mad: a co ! :hand: <-- nie chrap juz tak :) Quote
Yana Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Aga K napisał(a):ahhh te male hapki :cool3: moja Pusia tez w noska Pajka dziabala ahh ;) a ja tobym tak chciala fotki :mad: a co ! :hand: <-- nie chrap juz tak :) się wydało, że pochrapuję ;) są fajne fotki z ostatniego weekendu, ale muszę poczekać, aż koleżanka mi przyśle, bo to ona robiła Quote
Iza i Avanti Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Cześc Yanusia! :loveu: Z niecierpliwością czekam na weekendowe fotecki :multi: Quote
Aga K Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 ohhh te dziewczyny no, wogole niezkomputeryzowane no :evil_lol: jakby niebylo internetu no :evil_lol: a my bysmy szybciej obejrzeli focie ahhh :mad: skad ja to wiedzialam, ze ty chrapiesz :hmmmm::evil_lol: Quote
Yana Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 nowych zdjęć nie mam, ale wygrzebałam fotki z dzieciństwa Yany :loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Jak zawsze podglądam Yanusię i podczytuję...i już miałam lecieć dalej ,ale...się nie da...dziewczątko było straaaaaszliwie słodkie jako maluch,a i została dalej! Yanuśko...przefaflasta jesteś:loveu::loveu::loveu:... Quote
Yana Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 zuzlikowa napisał(a):Jak zawsze podglądam Yanusię i podczytuję...i już miałam lecieć dalej ,ale...się nie da...dziewczątko było straaaaaszliwie słodkie jako maluch,a i została dalej! Yanuśko...przefaflasta jesteś:loveu::loveu::loveu:... kochana, niech Cię nie zmylą te oczka i pysio sierotki, jak już pewnie pisałam, Yana jako szczeniak, to było diablę wcielone :diabloti: ledwo za nią zadążałam :evil_lol: ogólnie mówiąc dała nam nieźle popalić a mimo to po cichu planuję w przyszłym roku sprawić sobie drugie takie diablątko... pewnie dwa boksery rozniosą mi całą chałupę, ale trudno, warto ponieść wiele wyrzeczeń, żeby rano być budzonym przez mięciutką, aksamitną mordkę i dupkę tańczącą we wszystkie strony :lol: Quote
Moniek193 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ale maluszek:loveu: http://img27.imageshack.us/img27/5982/p1000350b.jpg Nie da sie jej jeszcze jakos tak skurczyc:hmmmm: :evil_lol::evil_lol: Quote
Kaya93 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Hej:cool3: http://img27.imageshack.us/img27/3198/p1000365m.jpg jaka kluseczka:loveu: ślicznaa:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Piękna dziewczynka była i jest :loveu: Cześć Yanusia :multi: Quote
Yana Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Moniek193 napisał(a):Ale maluszek:loveu: http://img27.imageshack.us/img27/5982/p1000350b.jpg Nie da sie jej jeszcze jakos tak skurczyc:hmmmm: :evil_lol::evil_lol: jak na razie to ciągle się powiększa i rozrasta :evil_lol: Quote
Yana Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 hej dziewczyny, dziękujemy za miłe słowa :loveu: to prawda małe bokserzątka są słodkie i takie rozkoszne, ma się ochotę je schrupać, szkoda tylko, że to takie małe czorty :diabloti: Quote
aneczka23 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Yana napisał(a):kochana, niech Cię nie zmylą te oczka i pysio sierotki, jak już pewnie pisałam, Yana jako szczeniak, to było diablę wcielone :diabloti: ledwo za nią zadążałam :evil_lol: ogólnie mówiąc dała nam nieźle popalić a mimo to po cichu planuję w przyszłym roku sprawić sobie drugie takie diablątko... pewnie dwa boksery rozniosą mi całą chałupę, ale trudno, warto ponieść wiele wyrzeczeń, żeby rano być budzonym przez mięciutką, aksamitną mordkę i dupkę tańczącą we wszystkie strony :lol: Skąd ja to znam :roll: to jakiś virus musi być, ale prawdą jest, że człowiek mimo niezliczonych wydatków i "drobnych" zniszczeń w domu ciągle kombinuje jak tu jeszcze bardziej zmniejszyć ilość swojego wolnego czasu, uszczuplić grubo budżet rodzinny i nabyć drugiego ( trzeciego) boxa. :cool3::cool3: czemu dopiero w przyszłym roku? :eviltong: Quote
Yana Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 aneczka23 napisał(a):Skąd ja to znam :roll: to jakiś virus musi być, ale prawdą jest, że człowiek mimo niezliczonych wydatków i "drobnych" zniszczeń w domu ciągle kombinuje jak tu jeszcze bardziej zmniejszyć ilość swojego wolnego czasu, uszczuplić grubo budżet rodzinny i nabyć drugiego ( trzeciego) boxa. :cool3::cool3: czemu dopiero w przyszłym roku? :eviltong: bo jeśli uda mi się zrobić uprawnienia hodowlane w tym roku, to może w przyszłym Yana zostanie mamusią i zostawię sobie po niej jakąś suczkę :lol: a jeśli to nie wypali, to kupię szczeniora z jakiejś hodowli :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Yana napisał(a):bo jeśli uda mi się zrobić uprawnienia hodowlane w tym roku, to może w przyszłym Yana zostanie mamusią i zostawię sobie po niej jakąś suczkę :lol: a jeśli to nie wypali, to kupię szczeniora z jakiejś hodowli :evil_lol: O bosh przestancie:placz: Zzera mnie zazdrosc jak to czytam:oops::placz: Ja tez ce miec 2 boksy (najlepiej dziewczynki:loveu:)I nie mogem:cool1: Lajf is brutal:placz: No to piszcie sobie dalej ja sie juz powyzalalam :oops::evil_lol: Bo to straszne jest prawda:cool3::roll::evil_lol: Quote
Yana Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Moniek193 napisał(a):O bosh przestancie:placz: Zzera mnie zazdrosc jak to czytam:oops::placz: Ja tez ce miec 2 boksy (najlepiej dziewczynki:loveu:)I nie mogem:cool1: Lajf is brutal:placz: No to piszcie sobie dalej ja sie juz powyzalalam :oops::evil_lol: Bo to straszne jest prawda:cool3::roll::evil_lol: jeszcze będziesz miała :lol: z tego nie da się tak szybko wyleczyć :evil_lol: Quote
Recommended Posts