Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aneczka23 napisał(a):
Ojoj.

http://img387.imageshack.us/img387/4636/obraz005c.jpg
świetnie to wygląda. Rozumiem, że to była nauka komendy "zostań" :razz: ale wygląda to jakby dwie kobitki zapierając się nogami w błoto, starały się powściągnąć dziką bestię :eviltong:

a tak ps. Yanka....
widziałam na stronie klubu boksera, że będzie wystawa we wrześniu. Z tej okazji zmieniłam plany urlopowe i jadę na 4 tygodnie do PL :multi:
Mam nadzieję, że też się wybierasz? Tj. 19-20.09 w Wałbrzychu. Nie ma jeszcze żadnych bliższych info i nie wiem jeszcze co mam zrobić, żeby się zapisać. :roll:

na tej fotce, to idziemy na spacer, a kotek prowokator postanowił ruszyć za nami :cool3: i naprawdę musiałysmy się zapierać, żeby Yanę na tej lince utrzymać :cool3: nie ma to jak szkolony bokser :diabloti:

co do Wałbrzycha, to się wybieram, fajnie byłoby się spotkać i poznać osobiście :multi::multi: ale zapisy, to pewnie rozpoczną się w lipcu-sierpniu, więc spokojnie, jest jeszcze czas :lol:

Posted

Medorowa napisał(a):
Cudowna :loveu::loveu::loveu::loveu:

taaak... szczególnie jak śpi :razz:

wczoraj małpa jedna ścięła się z sukami mojej koleżanki :diabloti: i co z tego, że tamte były dwie i każda dwa razy większa. Od jakiegoś czasu bardzo jest cięta na inne psy, niezależnie od ich zachowania, nie wiem z czego to wynika, bo kiedyś była taka przyjacielska, wszystkie pieski kochała :roll:

Posted

ahhh te male hapki :cool3:
moja Pusia
[*] tez w noska Pajka dziabala ahh ;)

a ja tobym tak chciala fotki :mad: a co !

:hand: <-- nie chrap juz tak :)

Posted

Aga K napisał(a):
ahhh te male hapki :cool3:
moja Pusia
  • tez w noska Pajka dziabala ahh ;)

a ja tobym tak chciala fotki :mad: a co !

:hand: <-- nie chrap juz tak :)

• się wydało, że pochrapuję ;)

są fajne fotki z ostatniego weekendu, ale muszę poczekać, aż koleżanka mi przyśle, bo to ona robiła

Posted

ohhh te dziewczyny no, wogole niezkomputeryzowane no :evil_lol:
    jakby niebylo internetu no :evil_lol:
    a my bysmy szybciej obejrzeli focie ahhh :mad:

skad ja to wiedzialam, ze ty chrapiesz :hmmmm::evil_lol:

Posted

Jak zawsze podglądam Yanusię i podczytuję...i już miałam lecieć dalej ,ale...się nie da...dziewczątko było straaaaaszliwie słodkie jako maluch,a i została dalej!
    Yanuśko...przefaflasta jesteś:loveu::loveu::loveu:...

Posted

zuzlikowa napisał(a):
    Jak zawsze podglądam Yanusię i podczytuję...i już miałam lecieć dalej ,ale...się nie da...dziewczątko było straaaaaszliwie słodkie jako maluch,a i została dalej!
    Yanuśko...przefaflasta jesteś:loveu::loveu::loveu:...

kochana, niech Cię nie zmylą te oczka i pysio sierotki, jak już pewnie pisałam, Yana jako szczeniak, to było diablę wcielone :diabloti: ledwo za nią zadążałam :evil_lol: ogólnie mówiąc dała nam nieźle popalić

a mimo to po cichu planuję w przyszłym roku sprawić sobie drugie takie diablątko... pewnie dwa boksery rozniosą mi całą chałupę, ale trudno, warto ponieść wiele wyrzeczeń, żeby rano być budzonym przez mięciutką, aksamitną mordkę i dupkę tańczącą we wszystkie strony :lol:

Posted

hej dziewczyny, dziękujemy za miłe słowa :loveu:

to prawda małe bokserzątka są słodkie i takie rozkoszne, ma się ochotę je schrupać, szkoda tylko, że to takie małe czorty :diabloti:

Posted

Yana napisał(a):
    kochana, niech Cię nie zmylą te oczka i pysio sierotki, jak już pewnie pisałam, Yana jako szczeniak, to było diablę wcielone :diabloti: ledwo za nią zadążałam :evil_lol: ogólnie mówiąc dała nam nieźle popalić

a mimo to po cichu planuję w przyszłym roku sprawić sobie drugie takie diablątko... pewnie dwa boksery rozniosą mi całą chałupę, ale trudno, warto ponieść wiele wyrzeczeń, żeby rano być budzonym przez mięciutką, aksamitną mordkę i dupkę tańczącą we wszystkie strony :lol:

Skąd ja to znam :roll: to jakiś virus musi być, ale prawdą jest, że człowiek mimo niezliczonych wydatków i "drobnych" zniszczeń w domu ciągle kombinuje jak tu jeszcze bardziej zmniejszyć ilość swojego wolnego czasu, uszczuplić grubo budżet rodzinny i nabyć drugiego ( trzeciego) boxa. :cool3::cool3:
    czemu dopiero w przyszłym roku? :eviltong:

Posted

aneczka23 napisał(a):
    Skąd ja to znam :roll: to jakiś virus musi być, ale prawdą jest, że człowiek mimo niezliczonych wydatków i "drobnych" zniszczeń w domu ciągle kombinuje jak tu jeszcze bardziej zmniejszyć ilość swojego wolnego czasu, uszczuplić grubo budżet rodzinny i nabyć drugiego ( trzeciego) boxa. :cool3::cool3:
    czemu dopiero w przyszłym roku? :eviltong:

bo jeśli uda mi się zrobić uprawnienia hodowlane w tym roku, to może w przyszłym Yana zostanie mamusią i zostawię sobie po niej jakąś suczkę :lol:

a jeśli to nie wypali, to kupię szczeniora z jakiejś hodowli :evil_lol:

Posted

Yana napisał(a):
    bo jeśli uda mi się zrobić uprawnienia hodowlane w tym roku, to może w przyszłym Yana zostanie mamusią i zostawię sobie po niej jakąś suczkę :lol:

a jeśli to nie wypali, to kupię szczeniora z jakiejś hodowli :evil_lol:

O bosh przestancie:placz: Zzera mnie zazdrosc jak to czytam:oops::placz: Ja tez ce miec 2 boksy (najlepiej dziewczynki:loveu:)I nie mogem:cool1:
    Lajf is brutal:placz:

No to piszcie sobie dalej ja sie juz powyzalalam :oops::evil_lol:
    Bo to straszne jest prawda:cool3::roll::evil_lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
    O bosh przestancie:placz: Zzera mnie zazdrosc jak to czytam:oops::placz: Ja tez ce miec 2 boksy (najlepiej dziewczynki:loveu:)I nie mogem:cool1:
    Lajf is brutal:placz:

No to piszcie sobie dalej ja sie juz powyzalalam :oops::evil_lol:
    Bo to straszne jest prawda:cool3::roll::evil_lol:

jeszcze będziesz miała :lol: z tego nie da się tak szybko wyleczyć :evil_lol: