Oscar Patric Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Yana napisał(a):dokładnie :-) uwielbiam fruwające uszy boksera :-) Ja także:) :) Quote
Medorowa Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 W czerwonym im do twarzy :loveu: Skąd te ubranka?? Witajcie :loveu: Quote
Yana Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 dzięki za odwiedziny naszej troszkę zapomnianej galerii :-) u nas wszystko w porządku, niecierpliwie czekamy na wiosnę a życie ostatnio upływa nam w biegu... Yanie w biegu za piłką :-) lll Quote
Yana Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 a Mela biega z pańciem przygotowując się do maratonu ;-) rozgrzewka Quote
tatankas Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 No to tak samo jak u nas-też wiecznie w biegu :) A się tak spytam,czy twoje biegają z panem kilka kilometrów dziennie,czy mąż trenuje tak? Pytanie nietypowe,ale ciekawi mnie jak twoje psiaki się zachowują w takiej sytuacji ponieważ gdy mój mąż biegał i ze starą moją Nikitą i teraz z młodą to one mają straszne tendencje do ociągania się,a wygląda to tak,że mąż biegnie a pies co najmniej 100 metrów za nim dopiero i wygląda to tak jakby pies biegł na skazanie,zawsze się z tego śmieję :D ps.Yana moja kochana jak zwykle piękna:loveu: Quote
Yana Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Nasze dziewczyny uwielbiają bieganie, u nas jest odwrotnie, one jak zaczynają biegac to ciągną jak parowozy na smyczy ! Najczęściej biega z nami Mela, bo ją można spokojnie spuścic ze smyczy. Yana spuszcona ze smyczy w lesie np. jest tak podescytowana, żźe daje w długą i trzeba ją goni hahaha :-D. Mela biega przodem, ale zwykle robi dystans dwa razy dłuższy niż my bo biegnie kilkadziesiąt metrow do przodu i wraca do nas... i tak cały czas... szaleństwo i pełnia szczęścia :-) Ostatnio wziełam je na krótką przebieżkę 2,5 km, psy na smyczy i całkiem nieźle nam szło nawet nie ciągnęły i dostosowały tempo do mnie, bo oczywiście mogły biec szybciej ni ja :-) tylko teraz znowu przerwa przez ten śnieg :-/ czekamy z bieganiem na powró wiosny... Quote
tatankas Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Yana napisał(a):Nasze dziewczyny uwielbiają bieganie, u nas jest odwrotnie, one jak zaczynają biegac to ciągną jak parowozy na smyczy ! Najczęściej biega z nami Mela, bo ją można spokojnie spuścic ze smyczy. Yana spuszcona ze smyczy w lesie np. jest tak podescytowana, żźe daje w długą i trzeba ją goni hahaha :-D. Mela biega przodem, ale zwykle robi dystans dwa razy dłuższy niż my bo biegnie kilkadziesiąt metrow do przodu i wraca do nas... i tak cały czas... szaleństwo i pełnia szczęścia :-) Ostatnio wziełam je na krótką przebieżkę 2,5 km, psy na smyczy i całkiem nieźle nam szło nawet nie ciągnęły i dostosowały tempo do mnie, bo oczywiście mogły biec szybciej ni ja :-) tylko teraz znowu przerwa przez ten śnieg :-/ czekamy z bieganiem na powró wiosny... Ja niestety biegać nie mogę,bo stawy mi siadają po 20 minutach truchtu,ale mam zamiar na rowerze jeździć jak tylko ciepło się zrobi,ciekawe jak będzie biegać za mną,bo mój mąż chyba tak działa na psy,że się ociągają :D No ale mąż biega około 7km dziennie czy śnieg,pada czy upał ,a to już spory dystans,może dlatego psy moje mają dosyć.My mamy las 20 metrów od bloku,więc ruda do biegania luzem przyzwyczajona,w końcu ma spacerek w lesie 3xdziennie ;) Quote
Oscar Patric Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 powodzenia w maratonie,piękne są:loveu: Quote
Kaaasia Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/c101.0.403.403/p403x403/166697_522988051085871_95382540_n.jpg Mela to chyba uprawia turbo biegi :loveu: Kurde wszyscy się wzięli za siebie a ja mam meeeeeeega lenia :evil_lol:. Co gorsza pies niestety nie :evil_lol: Quote
Yana Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 tatankas napisał(a):Ja niestety biegać nie mogę,bo stawy mi siadają po 20 minutach truchtu,ale mam zamiar na rowerze jeździć jak tylko ciepło się zrobi,ciekawe jak będzie biegać za mną,bo mój mąż chyba tak działa na psy,że się ociągają :D No ale mąż biega około 7km dziennie czy śnieg,pada czy upał ,a to już spory dystans,może dlatego psy moje mają dosyć.My mamy las 20 metrów od bloku,więc ruda do biegania luzem przyzwyczajona,w końcu ma spacerek w lesie 3xdziennie ;) ja jeszce długo nie będę miała kondycji na 7 km, ale w kwietniu startuję w biegu na 3,3 km, a mąż na 10 km :-) tylko jak tu trenowac, jak w lesie snieg po kolana... unikatowydiament napisał(a):powodzenia w maratonie,piękne są:loveu: maraton na razie mi nie grozi ;-) Kaaasia napisał(a):http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/c101.0.403.403/p403x403/166697_522988051085871_95382540_n.jpg Mela to chyba uprawia turbo biegi :loveu: Kurde wszyscy się wzięli za siebie a ja mam meeeeeeega lenia :evil_lol:. Co gorsza pies niestety nie :evil_lol: Oli ???? nie wierzę :-D Quote
Kaaasia Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 http://img838.imageshack.us/img838/8976/013jdg.jpg Melcia ma słodki ryjek :loveu: Quote
phase Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 ajajajaja. http://img838.imageshack.us/img838/8976/013jdg.jpg :loveu: Quote
tatankas Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Ogólnie wolę rude boksie z czarną maską,ale dla takiej mordki jak Mela to bym się przestawiła ;) Quote
phase Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [IMG]http://www.sokol.agh.edu.pl/wp-content/uploads/2011/04/1804.jpg[/IMG] Quote
Yana Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 serdeczne dzięki za życzenia świąteczne :-) a tak spędzilismy drugi dzień Świąt :-D zdjęcia z telefonu, więc kiepskiej jakości Quote
Recommended Posts