Oscar Patric Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='Yana']a tak w piątek cwiczyłysmy sobie skoki :-) super,super:) Quote
Yana Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Kaaasia napisał(a):Nie ma to jak latający bokser :multi: unikatowydiament napisał(a):super,super:) Mela wogóle wiele rzeczy robi w locie... ciągle biega, skacze ;-) ciągle chce się bawić... jak nie ma z kim, to potrafi bawić się sama z sobą, kilka razy dziennie dostaje głupawki :-) taki z niej latający faflak :-) niedługo skończy dwa lata a ciągle zachowuje się jakby miała 6 miesięcy :-) Quote
Kaaasia Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Yana napisał(a):Mela wogóle wiele rzeczy robi w locie... ciągle biega, skacze ;-) ciągle chce się bawić... jak nie ma z kim, to potrafi bawić się sama z sobą, kilka razy dziennie dostaje głupawki :-) taki z niej latający faflak :-) niedługo skończy dwa lata a ciągle zachowuje się jakby miała 6 miesięcy :-) Skąd ja to znam :cool3:. Oli potrafi biegać w kółko i tarzać się na zmianę :evil_lol:. Melcia ma kogo męczyć bo mój szaleniec jest skazany tylko na mnie :roll:. A co do dorośnięcia to ja już chyba straciłam nadzieję :evil_lol: Quote
Kapsel Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Yana napisał(a):Mela wogóle wiele rzeczy robi w locie... ciągle biega, skacze ;-) ciągle chce się bawić... jak nie ma z kim, to potrafi bawić się sama z sobą, kilka razy dziennie dostaje głupawki :-) taki z niej latający faflak :-) niedługo skończy dwa lata a ciągle zachowuje się jakby miała 6 miesięcy :-) I tak będzie Yaneczko do starości, zobaczysz i przypomnisz sobie moje słowa :smokin::smokin::smokin::kiss_2: Quote
Bailando Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Kapsel napisał(a):I tak będzie Yaneczko do starości, zobaczysz i przypomnisz sobie moje słowa :smokin::smokin::smokin::kiss_2: Prawda, moja ma 3 lata i dalej jest szalona i to już się nie zmieni hehehe Quote
tatankas Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Kapsel napisał(a):I tak będzie Yaneczko do starości, zobaczysz i przypomnisz sobie moje słowa :smokin::smokin::smokin::kiss_2: Oj tak,tak-moja ruda staruszka 6 miesięcy po tym,jak dostała 2 tygodnie życia(białaczka) jeszcze czasami głupawki dostawała,tu na filmiku moja chudzinka miała 9,5 roku,odeszła niecałe 6 miesięcy później: [video=youtube;2LR-nzVh0Wc]http://www.youtube.com/watch?v=2LR-nzVh0Wc[/video] Quote
Yana Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 dogomania kilka dni niedostępna i widze, że sporo postów hmmm... "wcięło".... Quote
tatankas Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Wcięło,wcięło-nie tylko kilka postów,ale całe bazarki mi wcięło ogłoszeniowe,teraz robota na kilka dni odzyskać to wszystko-szlag mnie trafia,nie wierzyłam nigdy w piątek 13-tego ,ale dziś wszystko pod górkę,a mama moja urodziny świętuje ;) Quote
Yana Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 tatankas napisał(a):Wcięło,wcięło-nie tylko kilka postów,ale całe bazarki mi wcięło ogłoszeniowe,teraz robota na kilka dni odzyskać to wszystko-szlag mnie trafia,nie wierzyłam nigdy w piątek 13-tego ,ale dziś wszystko pod górkę,a mama moja urodziny świętuje ;) o kurczę... to masz pecha z tymi bazarkami... najlepsze życzenia dla Twojej Mamy :-) Quote
Yana Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 fotka z ostatniego lesnego spacerku, trochę kiepska bo z telefonu :-) dni coraz dłuższ i coraz cieplej, tak więc jak wracam z pracy, to od razu psiury na smycze i do lasu :-) łąki ostatnio omijamy, bo dużo kleszce, psy oczywiście polane fiprexem, ale i tak uważam, żeby nie złapały jakiegoś kleszczowego dziadostwa Quote
Kaaasia Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Słodziaki straszne :loveu: Oli też polany ale i tak łaził po nim kleszcz :mad:. Ze mną gorzej bo ja się i brzydzę i boję wszelkiego robactwa ale psa wyszaleć gdzieś trzeba ;) Quote
Yana Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Kaaasia napisał(a):Słodziaki straszne :loveu: Oli też polany ale i tak łaził po nim kleszcz :mad:. Ze mną gorzej bo ja się i brzydzę i boję wszelkiego robactwa ale psa wyszaleć gdzieś trzeba ;) niestety mnóstwo teraz tego łazi, ja nawet w domu kleszcze znajduję :roll: Quote
Yana Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 przystanek w podróży :-) wiejskie burki strózujące ;-) wersja Meli bez ogona... i z ogonem ;-) wielbicielka piłeczek :-) Quote
Kaaasia Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Piękne te burki :loveu: Rany jak ja bym chciała drugiego boksia do kompletu :fadein: Quote
Yana Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 oj tak... dwa boksery to fajna sprawa... :-) Ja miałam sporo obaw, jak zostawiałam Melę czy dobrze robię, czy damy radę... ale to była bardzo dobra decyzja :-) Dziewczyny świetnie się dogadują, są ze sobą baaardzo zżyte i z pewnością jest im weselej i ciekawiej we dwie :-) Quote
Kaaasia Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Tylko że ja nie mam zgody w domu :shake: i moje argumenty są mało przekonywujące ale rozmowy są prowadzone :cool3: Cały czas mam nadzieję, że mały gnojek pojawi się w domu w przyszłym roku ;) Quote
Patisa Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 eeee... mela bez ogona to nie to. ;) oj boksiowe szczylki to sama radosc ... :evil_lol: Quote
Yana Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Patisa napisał(a):eeee... mela bez ogona to nie to. ;) oj boksiowe szczylki to sama radosc ... :evil_lol: też tak uważam ;-) ogon oczywiście jest tylko Mela tak nim majta, że na tym zdjęciu się po prostu schował :-) Quote
Cheese Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Super ten Twój dwupak w żeńskiej postaci, dawno ich nie widziałam, aż miło popatrzeć. Melcia tak pięknie sie rozwija, super figura, że nie wspomnę o cudnej mordziaszce, proszę wycałować faflunki. Quote
Bailando Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 One są po prostu boskie, ile ja bym dała żeby moja miała taką mordkę :) Wersja bez ogona nawet mi się podobała hehehe Quote
tatankas Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Bazarek na spłatę długów ślepaczka boksia Boryska http://www.dogomania.pl/forum/threads/226085-Bazarek-na-spłatę-długów-ślepaczka-boksia-Boryska-do-30-04 Quote
Recommended Posts