Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaaasia napisał(a):
Nie ma to jak latający bokser :multi:

unikatowydiament napisał(a):
super,super:)

Mela wogóle wiele rzeczy robi w locie... ciągle biega, skacze ;-) ciągle chce się bawić... jak nie ma z kim, to potrafi bawić się sama z sobą, kilka razy dziennie dostaje głupawki :-) taki z niej latający faflak :-) niedługo skończy dwa lata a ciągle zachowuje się jakby miała 6 miesięcy :-)

Posted

Yana napisał(a):
Mela wogóle wiele rzeczy robi w locie... ciągle biega, skacze ;-) ciągle chce się bawić... jak nie ma z kim, to potrafi bawić się sama z sobą, kilka razy dziennie dostaje głupawki :-) taki z niej latający faflak :-) niedługo skończy dwa lata a ciągle zachowuje się jakby miała 6 miesięcy :-)

Skąd ja to znam :cool3:. Oli potrafi biegać w kółko i tarzać się na zmianę :evil_lol:. Melcia ma kogo męczyć bo mój szaleniec jest skazany tylko na mnie :roll:.
A co do dorośnięcia to ja już chyba straciłam nadzieję :evil_lol:

Posted

Yana napisał(a):

I tak będzie Yaneczko do starości, zobaczysz i przypomnisz sobie moje słowa :smokin::smokin::smokin::kiss_2:

Posted

Kapsel napisał(a):
I tak będzie Yaneczko do starości, zobaczysz i przypomnisz sobie moje słowa :smokin::smokin::smokin::kiss_2:

Prawda, moja ma 3 lata i dalej jest szalona i to już się nie zmieni hehehe

Posted

Kapsel napisał(a):

Oj tak,tak-moja ruda staruszka 6 miesięcy po tym,jak dostała 2 tygodnie życia(białaczka) jeszcze czasami głupawki dostawała,tu na filmiku moja chudzinka miała 9,5 roku,odeszła niecałe 6 miesięcy później:

[video=youtube;2LR-nzVh0Wc]http://www.youtube.com/watch?v=2LR-nzVh0Wc[/video]

• 2 weeks later...
Posted

Wcięło,wcięło-nie tylko kilka postów,ale całe bazarki mi wcięło ogłoszeniowe,teraz robota na kilka dni odzyskać to wszystko-szlag mnie trafia,nie wierzyłam nigdy w piątek 13-tego ,ale dziś wszystko pod górkę,a mama moja urodziny świętuje ;)

Posted

tatankas napisał(a):
Wcięło,wcięło-nie tylko kilka postów,ale całe bazarki mi wcięło ogłoszeniowe,teraz robota na kilka dni odzyskać to wszystko-szlag mnie trafia,nie wierzyłam nigdy w piątek 13-tego ,ale dziś wszystko pod górkę,a mama moja urodziny świętuje ;)

o kurczę... to masz pecha z tymi bazarkami...

najlepsze życzenia dla Twojej Mamy :-)

Posted

fotka z ostatniego lesnego spacerku, trochę kiepska bo z telefonu :-) dni coraz dłuższ i coraz cieplej, tak więc jak wracam z pracy, to od razu psiury na smycze i do lasu :-) łąki ostatnio omijamy, bo dużo kleszce, psy oczywiście polane fiprexem, ale i tak uważam, żeby nie złapały jakiegoś kleszczowego dziadostwa

Posted

Słodziaki straszne :loveu:
Oli też polany ale i tak łaził po nim kleszcz :mad:. Ze mną gorzej bo ja się i brzydzę i boję wszelkiego robactwa ale psa wyszaleć gdzieś trzeba ;)

Posted

Kaaasia napisał(a):
Słodziaki straszne :loveu:
Oli też polany ale i tak łaził po nim kleszcz :mad:. Ze mną gorzej bo ja się i brzydzę i boję wszelkiego robactwa ale psa wyszaleć gdzieś trzeba ;)

niestety mnóstwo teraz tego łazi, ja nawet w domu kleszcze znajduję :roll:

Posted

oj tak... dwa boksery to fajna sprawa... :-)
Ja miałam sporo obaw, jak zostawiałam Melę czy dobrze robię, czy damy radę... ale to była bardzo dobra decyzja :-)
Dziewczyny świetnie się dogadują, są ze sobą baaardzo zżyte i z pewnością jest im weselej i ciekawiej we dwie :-)

Posted

Tylko że ja nie mam zgody w domu :shake: i moje argumenty są mało przekonywujące ale rozmowy są prowadzone :cool3:
Cały czas mam nadzieję, że mały gnojek pojawi się w domu w przyszłym roku ;)

Posted

Patisa napisał(a):
eeee... mela bez ogona to nie to.
;)

oj boksiowe szczylki to sama radosc ... :evil_lol:

też tak uważam ;-) ogon oczywiście jest tylko Mela tak nim majta, że na tym zdjęciu się po prostu schował :-)

Posted

Super ten Twój dwupak w żeńskiej postaci, dawno ich nie widziałam, aż miło popatrzeć. Melcia tak pięknie sie rozwija, super figura, że nie wspomnę o cudnej mordziaszce, proszę wycałować faflunki.