Iza i Avanti Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Yana']Yana na dzisiejszym szkoleniu :-) [IMG]http://img828.imageshack.us/img828/2162/imgp4367.jpg[/IMG] [/QUOTE] Ślicznotka :) Quote
Yana Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 dziękuję za miłe słowa i odwiedziny :-) Quote
Patisa Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Yana']Yana na dzisiejszym szkoleniu :-) A w czym sie tak szkolicie, jesli mozna wiedzieć? PT czy cos innego? :) Quote
Oscar Patric Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 witamy się cieplutko i miłego weekendziku życzymy:) Quote
Yana Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 weekend był super mega udany bo Yana zdała egzamin PT na ocenę doskonałą na 198/200 punktów, zajęła pierwsze miejsce na 9 zdających psów, a na dodatek zostałyśmy pochwalone za styl pracy :-) jestem przeszczęśliwa :-) Quote
tatankas Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Przeczytajcie sobie z forum amstaff: http://www.forum.amstaff.tox.pl/topics2/3311.htm#54464 Z tej pseudo hodowli jest także moja ruda Nikita,nie wiem,co by się stało,gdybym jej nie wzięła :( Muszę założyć temat i w końcu coś z tym zrobić trzeba.Jestem w kontakcie z właścicielami suczki,która odeszła,oni ze Szczecina są .Znacie może kogoś z Barlinka???? Quote
Kapsel Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='Yana']weekend był super mega udany bo Yana zdała egzamin PT na ocenę doskonałą na 198/200 punktów, zajęła pierwsze miejsce na 9 zdających psów, a na dodatek zostałyśmy pochwalone za styl pracy :-) jestem przeszczęśliwa :-) :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::popcorn: BRAWO, BRAWO, BRAWO :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Yana Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 [quote name='tatankas']Przeczytajcie sobie z forum amstaff: http://www.forum.amstaff.tox.pl/topics2/3311.htm#54464 Z tej pseudo hodowli jest także moja ruda Nikita,nie wiem,co by się stało,gdybym jej nie wzięła :( Muszę założyć temat i w końcu coś z tym zrobić trzeba.Jestem w kontakcie z właścicielami suczki,która odeszła,oni ze Szczecina są .Znacie może kogoś z Barlinka???? nie znam nikogo z tamtych okolic, ale sprawa jest bulwersująca i pomyślec, że wszystko pod przykrywka ZK [quote name='Kapsel']:cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::popcorn: BRAWO, BRAWO, BRAWO :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: dzięki Alu :-) jestem niesamowicie dumna z mojej żółtej zołzy :-) Quote
Telimena Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Yana napisał(a):weekend był super mega udany bo Yana zdała egzamin PT na ocenę doskonałą na 198/200 punktów, zajęła pierwsze miejsce na 9 zdających psów, a na dodatek zostałyśmy pochwalone za styl pracy :-) jestem przeszczęśliwa :-) to co, mogę wysyłać moją potworę? aktualne? ona jest praaaawie grzeczna :) Quote
Yana Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Telimena napisał(a):to co, mogę wysyłać moją potworę? aktualne? ona jest praaaawie grzeczna :) dawaj, czekamy :razz: zaczniemy od Zary a potem braciszek i mamuśka Tela :evil_lol: ja lubię wyzwania :evil_lol: Quote
Cheese Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Wielkie gratulacje dla Yany i jej przewodniczki. Masz ten dryg kochana :-). Teraz kolej na Meluche. Mizianki dla dziewczynek i małego chłopczyka. Quote
Yana Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Cheese napisał(a):Wielkie gratulacje dla Yany i jej przewodniczki. Masz ten dryg kochana :-). Teraz kolej na Meluche. Mizianki dla dziewczynek i małego chłopczyka. dzięki :-) Dorotko, Mela ma już PT :-) zdała egzamin w maju w swoje pierwsze urodziny, też z ładnym wynikiem tj. oceną bardzo dobrą :-) i brazowym medalem, bo zajęła 3 miejsce na 8 zdających psów Quote
Telimena Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Yana napisał(a):dawaj, czekamy :razz: zaczniemy od Zary a potem braciszek i mamuśka Tela :evil_lol: ja lubię wyzwania :evil_lol: nie kuś ;) Quote
Cheese Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Yana napisał(a):dzięki :-) Dorotko, Mela ma już PT :-) zdała egzamin w maju w swoje pierwsze urodziny, też z ładnym wynikiem tj. oceną bardzo dobrą :-) i brazowym medalem, bo zajęła 3 miejsce na 8 zdających psów O , a to nie słyszałam ,albo skleroza nie boli. To superaśnie, dziewczyny się postarały, to jeszcze został mały czarny chłopczyk :-) chociaż on tak ładnie maszeruje obok Was,że pewnie tez już po PT. Buziaczek, lecę do domku bo jeszcze dużo pracy przed Świętami, pa,pa Quote
Yana Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 zamówiłam sobie taki oto kalendarz z moimi dziewczynami :-) kalendarz zamówiłam na bazarku, a dochód będzie przeznaczony na operację onka z dysplacją gdyby ktoś był zainteresowany podaje link http://www.dogomania.pl/threads/218816-Kalendarze-z-Twoim-zwierzakiem-na-rok-2012-!-Na-operację-Kanisa-ZAPRASZAMY-do-20.12 Quote
Patisa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Yana napisał(a):weekend był super mega udany bo Yana zdała egzamin PT na ocenę doskonałą na 198/200 punktów, zajęła pierwsze miejsce na 9 zdających psów, a na dodatek zostałyśmy pochwalone za styl pracy :-) jestem przeszczęśliwa :-) Eeee no, moje gratulacje! Widac w janowych oczach ten błysk inteligencji! ;) A kalendarz wystrzałowy, naprawde świetny. Musze pocykać swoim paszczakom foty i tez sobie takie cacko sprawie :D Wiec dzieki za link! ;) Quote
Yana Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 tatankas napisał(a):Piękny,tak jak mój :) jak zobaczyłam jaki piękny kalendarz na Nikita, to od razu poleciałam na ten bazarek :lol: Patisa napisał(a):Eeee no, moje gratulacje! Widac w janowych oczach ten błysk inteligencji! ;) Yana jest bardzo inteligentnym psem, ale to wbrew pozorom wcale nie ułatwia jej szkolenia, gdyż całą swą inteligencję kieruje na wymyślanie nowych sposobów jak tu mnie przechytrzyc i osiągnąc to co ona chce :evil_lol: Quote
tatankas Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Yana napisał(a): Yana jest bardzo inteligentnym psem, ale to wbrew pozorom wcale nie ułatwia jej szkolenia, gdyż całą swą inteligencję kieruje na wymyślanie nowych sposobów jak tu mnie przechytrzyc i osiągnąc to co ona chce :evil_lol: Skąd ja to znam.Jak moja ruda przyzwyczaiła się,że za wykonaną komendę dostaje smaczka,to później gdy uważała,że zasłużyła już na kolejny kawałek trącała mnie nosem w nogę,takie jej puk,puk-no co już pora na kolejny kawałek.Po godzinnym szkoleniu miałam całe udo mokre.A najgorsze jest to by utrzymać powagę przy tym jej pukaniu :D Quote
Don_Vito Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Gratuluję sukcesu Twojego i Yany! :loveu: Kalendarz ŚWIETNY !!! :loveu: Dziewczynki śliczne jak zawsze. ;-) [SIZE="4"]WESOŁYCH ŚWIĄT! :fadein: Quote
Oscar Patric Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Jest jeden taki wieczór w roku gdzie niebo z ziemią się łączy. Gwiazda z nieba spada by ten wieczór ogłosić. To wieczór miłości gdzie zostaje pokonane wszelkie zło, panuje zgoda i miłość a w oku łza się kręci, że to tylko taki jeden wieczór. Życzę Wam, aby takich chwil w Waszym życiu było jak najwięcej. Niech Boża Dziecina, która jest miłością ogarnia Was w nadchodzącym Nowym Roku 2012 i Wam błogosławi. Z darem modlitwy przy żłóbku. Quote
Yana Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 dziękuję bardzo za gratulacje, życzenia i odwiedziny. Trochę nas nie było, ale to z powodu nawału pracy... eh pod koniec roku zawsze jest szaleństwo... Quote
Yana Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 ale nadrabiamy zaległości i wrzucam najświeższe fotki :razz: rodzinnie :evil_lol: diabolicznie ;-) świątecznie :-) Quote
Recommended Posts