Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weekend był super mega udany bo Yana zdała egzamin PT na ocenę doskonałą na 198/200 punktów, zajęła pierwsze miejsce na 9 zdających psów, a na dodatek zostałyśmy pochwalone za styl pracy :-) jestem przeszczęśliwa :-)

Posted

[quote name='Yana']weekend był super mega udany bo Yana zdała egzamin PT na ocenę doskonałą na 198/200 punktów, zajęła pierwsze miejsce na 9 zdających psów, a na dodatek zostałyśmy pochwalone za styl pracy :-) jestem przeszczęśliwa :-)

:cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::popcorn:

BRAWO, BRAWO, BRAWO :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='tatankas']Przeczytajcie sobie z forum amstaff:

http://www.forum.amstaff.tox.pl/topics2/3311.htm#54464

Z tej pseudo hodowli jest także moja ruda Nikita,nie wiem,co by się stało,gdybym jej nie wzięła :( Muszę założyć temat i w końcu coś z tym zrobić trzeba.Jestem w kontakcie z właścicielami suczki,która odeszła,oni ze Szczecina są .Znacie może kogoś z Barlinka????

nie znam nikogo z tamtych okolic, ale sprawa jest bulwersująca i pomyślec, że wszystko pod przykrywka ZK

[quote name='Kapsel']:cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::popcorn:

BRAWO, BRAWO, BRAWO :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

dzięki Alu :-) jestem niesamowicie dumna z mojej żółtej zołzy :-)

Posted

Yana napisał(a):
weekend był super mega udany bo Yana zdała egzamin PT na ocenę doskonałą na 198/200 punktów, zajęła pierwsze miejsce na 9 zdających psów, a na dodatek zostałyśmy pochwalone za styl pracy :-) jestem przeszczęśliwa :-)

to co, mogę wysyłać moją potworę? aktualne? ona jest praaaawie grzeczna :)

Posted

Telimena napisał(a):
to co, mogę wysyłać moją potworę? aktualne? ona jest praaaawie grzeczna :)

dawaj, czekamy :razz: zaczniemy od Zary a potem braciszek i mamuśka Tela :evil_lol: ja lubię wyzwania :evil_lol:

Posted

Cheese napisał(a):
Wielkie gratulacje dla Yany i jej przewodniczki. Masz ten dryg kochana :-). Teraz kolej na Meluche.
Mizianki dla dziewczynek i małego chłopczyka.

dzięki :-)

Dorotko, Mela ma już PT :-) zdała egzamin w maju w swoje pierwsze urodziny, też z ładnym wynikiem tj. oceną bardzo dobrą :-) i brazowym medalem, bo zajęła 3 miejsce na 8 zdających psów

Posted

Yana napisał(a):
dzięki :-)

Dorotko, Mela ma już PT :-) zdała egzamin w maju w swoje pierwsze urodziny, też z ładnym wynikiem tj. oceną bardzo dobrą :-) i brazowym medalem, bo zajęła 3 miejsce na 8 zdających psów

O , a to nie słyszałam ,albo skleroza nie boli. To superaśnie, dziewczyny się postarały, to jeszcze został mały czarny chłopczyk :-) chociaż on tak ładnie maszeruje obok Was,że pewnie tez już po PT. Buziaczek, lecę do domku bo jeszcze dużo pracy przed Świętami, pa,pa

Posted

Yana napisał(a):

Eeee no, moje gratulacje! Widac w janowych oczach ten błysk inteligencji! ;)

A kalendarz wystrzałowy, naprawde świetny. Musze pocykać swoim paszczakom foty i tez sobie takie cacko sprawie :D
Wiec dzieki za link! ;)

Posted

tatankas napisał(a):
Piękny,tak jak mój :)

jak zobaczyłam jaki piękny kalendarz na Nikita, to od razu poleciałam na ten bazarek :lol:

Patisa napisał(a):
Eeee no, moje gratulacje! Widac w janowych oczach ten błysk inteligencji! ;)

Yana jest bardzo inteligentnym psem, ale to wbrew pozorom wcale nie ułatwia jej szkolenia, gdyż całą swą inteligencję kieruje na wymyślanie nowych sposobów jak tu mnie przechytrzyc i osiągnąc to co ona chce :evil_lol:

Posted

Yana napisał(a):

Yana jest bardzo inteligentnym psem, ale to wbrew pozorom wcale nie ułatwia jej szkolenia, gdyż całą swą inteligencję kieruje na wymyślanie nowych sposobów jak tu mnie przechytrzyc i osiągnąc to co ona chce :evil_lol:

Skąd ja to znam.Jak moja ruda przyzwyczaiła się,że za wykonaną komendę dostaje smaczka,to później gdy uważała,że zasłużyła już na kolejny kawałek trącała mnie nosem w nogę,takie jej puk,puk-no co już pora na kolejny kawałek.Po godzinnym szkoleniu miałam całe udo mokre.A najgorsze jest to by utrzymać powagę przy tym jej pukaniu :D

Posted

Jest jeden taki wieczór w roku
gdzie niebo z ziemią się łączy.
Gwiazda z nieba spada by ten wieczór ogłosić.
To wieczór miłości
gdzie zostaje pokonane wszelkie zło,
panuje zgoda i miłość a w oku łza się kręci,
że to tylko taki jeden wieczór.
Życzę Wam, aby takich chwil w Waszym życiu było jak najwięcej.
Niech Boża Dziecina, która jest miłością ogarnia Was w nadchodzącym Nowym Roku 2012 i Wam błogosławi.
Z darem modlitwy przy żłóbku.

Posted

dziękuję bardzo za gratulacje, życzenia i odwiedziny. Trochę nas nie było, ale to z powodu nawału pracy... eh pod koniec roku zawsze jest szaleństwo...