Yana Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 (edited) Głównymi bohaterkami tej galerii są moje kochane bokserki Yana i jej córcia Melanie :loveu: zapraszamy też na www.ginger-team.pl :lol: Yana Alfa Hara Melanie Ginger Team Edited June 19, 2013 by Yana Quote
drzalka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Witamy się :lol: Macie bardzo ładną boksiową panienke :D:D Pozdrawiam cieplo Lenką :p Quote
Yana Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 witamy i dziękujemy za komplemencik :lol: Quote
kwiatek82 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Dotarłam i tutaj ! Śliczna psinka - rzeczywiscie bardzo podobna do naszej Unki ! Buziaki dla psiaczków ! Quote
Yana Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Selket napisał(a):Śliczne psiaki:loveu::loveu::loveu: przez grzeczność nie zaprzeczę :evil_lol::evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Foteczki prześliczne! A model i modelka...do zacałowania!:loveu::loveu::loveu: A ta skoncentrowana uwaga i zaciekawienie na pysiu Yanki...fenomenalne! Pozdrowienia od benikowych misiaków!:lol: Quote
Yana Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Yana w kubraczku wykonanym przez zdolną ciotkę Taks :loveu: Quote
Yana Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 zuzlikowa napisał(a):Foteczki prześliczne! A model i modelka...do zacałowania!:loveu::loveu::loveu: A ta skoncentrowana uwaga i zaciekawienie na pysiu Yanki...fenomenalne! Pozdrowienia od benikowych misiaków!:lol: no moja dwójka nawet nie może równać się Twojej parce, gabarytowo oczywiście :evil_lol::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Wiatnko:loveu:Ale sliczna boksia i wogole galeryjka:loveu: Ucalowac w fafle gwiazde:evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 http://img18.imageshack.us/img18/4039/obraz046xe5.jpg moja mama ma takiego samego ratlerka Kajtka....ostry jest..:evil_lol: do mojego Bullita sie ciskal:diabloti: na spotkanie z Vesper nie pozwalam bo moja dziewczynka juz nie taka uprzejma:diabloti: Yana-boxerka miodzio:loveu: Quote
Yana Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 [quote name='Bullila.nl']http://img18.imageshack.us/img18/4039/obraz046xe5.jpg moja mama ma takiego samego ratlerka Kajtka....ostry jest..:evil_lol: do mojego Bullita sie ciskal:diabloti: na spotkanie z Vesper nie pozwalam bo moja dziewczynka juz nie taka uprzejma:diabloti: Yana-boxerka miodzio:loveu: nasz to akurat z tych bojących, wszystkie psiaki omija szerokim łukiem. Jedyny pies, którego się nie boi to Yana. Ale kiedy pojawiła się u nas to kilka pierwszych miesięcy spędził schowany za fotelem :evil_lol::evil_lol: Quote
Yana Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 jeszcze jesienny spacer z ulubionym kolegą i boksiowe zabawy :evil_lol: po takim spacerze jest bardzo zmęczona :evil_lol: Quote
Selket Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 http://img220.imageshack.us/img220/7092/obraz353gu5.jpg Jakie faflunki roześmiane:loveu::loveu: A mój Niuniasty też posiada kubraczek od cioteczki taks, ino granatowy ;) Quote
kwiatek82 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Super zdjęcia - fajnie ze masz w okolicy boxia do zabawy dla Yany :) Fafle wybiegane to fafle radosne ! a to no coz - nie mozna nie skomentowac http://img220.imageshack.us/img220/5607/obraz357qc8.jpg sex po bożemu :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 No rozpłynelam sie :loveu: Poprostu cud: dwa zlote boksie:loveu: No tak zmeczona ze pijemy na lezaco:evil_lol: http://img220.imageshack.us/img220/1274/obraz362yp3.jpg Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Witam faflusiow s;sliniakow :loveu::loveu::loveu: Yana cudna a twu twu ;) zapraszam do nas ;> Pozdrawiam Quote
Selket Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Dzień dobry:multi: U Was też taka pogoda szar, bura i ponura?:shake: Quote
Yana Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Witaj :lol: u nas za okres też szaro i buro. Wprawdzie w nocy spadło trochę śniegu, ale teraz zrobiła się z tego chlapa, nie cierpię takiej pogody :cool3: Quote
Yana Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 [quote name='kwiatek82']Super zdjęcia - fajnie ze masz w okolicy boxia do zabawy dla Yany :) Fafle wybiegane to fafle radosne ! a to no coz - nie mozna nie skomentowac http://img220.imageshack.us/img220/5607/obraz357qc8.jpg sex po bożemu:evil_lol: sexu nie było bo to miłość platoniczna i niech tak zostanie :cool3: a tak na poważnie, to rzeczywiście fajnie mieć w sąsiedztwie drugiego boksia. Wspólne spacery, wygłupy, gonitwy to najlepszy sposób na wymęczenie Yany. Psiaki bardzo, ale to bardzo się lubią, jak się nie spotykają to tęsknią za sobą. A ponieważ mieszkamy niedaleko siebie, to często wypatrują siebie nawzajem. Gdy idziemy w odwiedziny to Amosa (bo tak się nazywa kolega) to Yana ciągnie jak parowóz, najchętniej to by frunęła :razz: Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Hejka niom, fakt, suoper miec drugiego boksia w okolicy :multi: ja gdzies mam fotki mojego fafla z Camelkiem, ale oni sie niezgadzali do konca no i wlasciciele Camela nie spotykaja sie juz z nami, a inni ludzie podchodza sceptycznie niestety :shake: - ze zaraz sie boksie pochlaja, ze te ich zabawy to nie zabawy i takie tam ... U nas jest mnostwo sniegu i poniekad zaluje, ze nie wzielam aparatu bo Spike mial caaala mordke w sniegu ;) - uwielbiamy swiezy snieg ;) a gdzie fotki Yanki ? :mad: Quote
Yana Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Aga K napisał(a):Hejka niom, fakt, suoper miec drugiego boksia w okolicy :multi: ja gdzies mam fotki mojego fafla z Camelkiem, ale oni sie niezgadzali do konca no i wlasciciele Camela nie spotykaja sie juz z nami, a inni ludzie podchodza sceptycznie niestety :shake: - ze zaraz sie boksie pochlaja, ze te ich zabawy to nie zabawy i takie tam ... U nas jest mnostwo sniegu i poniekad zaluje, ze nie wzielam aparatu bo Spike mial caaala mordke w sniegu ;) - uwielbiamy swiezy snieg ;) a gdzie fotki Yanki ? :mad: nie ma to jak drugi bokser, zresztą na zabawy z innymi psiakami Yana jest zbyt "brutalna" zwykle nie rozumieją, że boksiowe zapasy to taka zabawa :evil_lol: świeżych fotek nie mam, ale w niedzielę jedziemy w góry, więc jakieś zrobię Quote
Recommended Posts