Jump to content
Dogomania

Benita mix collie - cudna sunia, już w nowym domu. :-)))

Recommended Posts

Posted

Benita już w domu !!!!
Dotarła wczoraj o 1 w nocy. Mimo naszych obaw jechała bardzo grzecznie. I wcale nie zachowuje się jak zastraszona psina :multi: Zwiedziła cały dom bez cienia wątpliwości. Przespała dobrze nockę a dzisiaj już jest po kąpieli :loveu:

Mimo moich obaw sunia wcale się nie broniła i dała grzecznie zrobić ze sobą wszystko. Przy jedzeniu nie okazuje cienia agresji daje sobie zabrać miche i w niej grzebać :loveu::loveu::loveu:

Wszyscy szczęśliwi i zadowoleni :multi:

Atak się strasznie bałam o tą adopcję... :oops:
ufff...

Posted

[quote name='lika']To koniecznie szybko wstawaj. Jestem bardzo ciekawa, jak się zaaklimatyzowała w nowej rodzinie.

ja też się nie mogę doczekać :oops:
lika - zmień tytuł :loveu:

• 3 years later...
Posted

Witam, jestem właścicielką Benity, a raczej Zuli, bo tak się teraz suczka nazywa. Dotarłam tu przypadkiem i postanowiłam, że podzielę się informacjami na temat naszego wspaniałego psa. Zula jest zdrowa, szczęśliwa, dużo biega podczas naszych wypraw rowerowych (jak widzi rower-wariuje ze szczęścia). Jest mądra i można się z nią "dogadać". Zna mnóstwo poleceń i ciągle poznaje nowe. http://narowerze.flog.pl/-to jest nasz fotoblog rodzinny, na którym są zdjęcia nie tylko Zuli. Staram się na bieżąco uzupełniać zdjęcia do których obejrzenia serdecznie zapraszam.
Pozdrawiam