Owieczka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Benita już w domu !!!! Dotarła wczoraj o 1 w nocy. Mimo naszych obaw jechała bardzo grzecznie. I wcale nie zachowuje się jak zastraszona psina :multi: Zwiedziła cały dom bez cienia wątpliwości. Przespała dobrze nockę a dzisiaj już jest po kąpieli :loveu: Mimo moich obaw sunia wcale się nie broniła i dała grzecznie zrobić ze sobą wszystko. Przy jedzeniu nie okazuje cienia agresji daje sobie zabrać miche i w niej grzebać :loveu::loveu::loveu: Wszyscy szczęśliwi i zadowoleni :multi: Atak się strasznie bałam o tą adopcję... :oops: ufff... Quote
Owieczka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 mam obiecane zdjęcia i relacje jak się sunia miewa :p Quote
lika Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 To koniecznie szybko wstawaj. Jestem bardzo ciekawa, jak się zaaklimatyzowała w nowej rodzinie. Quote
Owieczka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='lika']To koniecznie szybko wstawaj. Jestem bardzo ciekawa, jak się zaaklimatyzowała w nowej rodzinie. ja też się nie mogę doczekać :oops: lika - zmień tytuł :loveu: Quote
narowerze Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Witam, jestem właścicielką Benity, a raczej Zuli, bo tak się teraz suczka nazywa. Dotarłam tu przypadkiem i postanowiłam, że podzielę się informacjami na temat naszego wspaniałego psa. Zula jest zdrowa, szczęśliwa, dużo biega podczas naszych wypraw rowerowych (jak widzi rower-wariuje ze szczęścia). Jest mądra i można się z nią "dogadać". Zna mnóstwo poleceń i ciągle poznaje nowe. http://narowerze.flog.pl/-to jest nasz fotoblog rodzinny, na którym są zdjęcia nie tylko Zuli. Staram się na bieżąco uzupełniać zdjęcia do których obejrzenia serdecznie zapraszam. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts