Tossia Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Witam. Chciałabym się zapytać jakich komend Tosia nauczyła się na szkoleniu ? Quote
Bjuta Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 zdaje się że standardowy zestaw czyli "siad", "Leżeć", "przybij piątkę", "zostań". Pewnie Manixa więcej powie. A jak się tam spisuje dziewczyna? Quote
Tossia Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Tosia jest bardzo grzeczna. Bez problemu daje się czesać, potrafi nową komendę- zdechł pies, wręcz kocha pływać ! (na każdym spacerze musi przynajmniej raz wejść do wody). Lubi bawić się w gonitwy za naszą świnką morską. Quote
_ogonek_ Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Tossia']Tosia jest bardzo grzeczna. Bez problemu daje się czesać, potrafi nową komendę- zdechł pies, wręcz kocha pływać ! (na każdym spacerze musi przynajmniej raz wejść do wody). Lubi bawić się w gonitwy za naszą świnką morską.[/QUOTE] Weszłam na ten wątek po dłuuuugiej przerwie. Fantastyczne wieści z domku. PS. Jak świnka przeżywa te gonitwy? :evil_lol: Quote
Manixsa Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Tosia potrafi podstawowe komendy jak i komendy do pokonywania przeszkód , glownie w tym chodzi o to że jak biega przez tor równo z opiekunem to odpowiednim momencie trzeba jej kazać przeskakiwać ( tutaj wystarcza komenda hop). Quote
Tossia Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Świnka żyje, żyje. To częściej ona biega za Tosią, niż Tosia za nią. Gdy Tosia jej nie widzi- zaczyna piszczeć i szukać ją po całym domu. Jednakże gdy Kati (świnka) podchodzi do niej, Tosia ucieka. Quote
Bjuta Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Cóż za dobre wieści! Jak to dobrze, że ten wątek jest w końcu taki radosny!! Quote
Mysia_ Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 ale ten czas leci! :) co tam u Was słychać? Quote
Tossia Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Dobrze. Tosia bez problemu poddaje się zabiegom pielęgnacyjnym. Ogólnie zachowuje się wzorowo, jednakże do obcych nadal jest nieufna. Mam pytanie- czy Tosia lubi zabawy w śniegu? Quote
Mysia_ Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Tossia napisał(a):Dobrze. Tosia bez problemu poddaje się zabiegom pielęgnacyjnym. Ogólnie zachowuje się wzorowo, jednakże do obcych nadal jest nieufna. Mam pytanie- czy Tosia lubi zabawy w śniegu? z tego co pamiętam to ona zawsze szalała w śniegu :) Tossia napisał(a):Wysłałam też nowe zdjęcia Tosi. Manixsa pewnie ma i ociąga się ze wstawianiem.... :P Quote
Manixsa Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Przepraszam, ze tak długo musieliście czekać. \ Quote
Bjuta Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Jak Tosia zaakceptowała obecność foczki? http://images49.fotosik.pl/358/294a28d245c6e2eemed.jpg I gdzie się teraz kąpiecie? :roll: Quote
Mysia_ Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 cudne zdjęcia! i Tosia piękna, aż miło patrzeć :) Quote
Tossia Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Wysłałam zdjęcia Tosi. Niektóre są stare, jeszcze z wakacji. Quote
Bjuta Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Bardzo dziękujemy! Tosia w klimacie lata na pewno nam poprawi humor! :) Quote
Mysia_ Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 teraz musimy poczekać na Manixsę, aż wstawi ;) Quote
Tossia Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Wysłałam też całkiem nowe zdjęcia, gdzie widać już pierwszy śnieg ; ) Quote
Recommended Posts