Kasia&Max Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 kapiel wykonana...jakie wrażenia...te kosmetyki vulpes tak szczerze mowiac to nic rewelacyjnego, moze nieco położyły mojej Maji włoski ale zebym byla w siodmym niebie to powiedziec tego nie moge, no ale zobaczymy po kilku myciach... a poniżej dzisiejsze wieczorne zdjecia (jeszcze przed kąpielą)... w taki sposób moje psy proszą by wyjść z nimi na spacer;) Quote
Kasia&Max Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 dzisiejsza kąpiel, Maxa juz nie miałam sił fotografować mokrego, dlatego zdjęcia są tylko w wykonaniu Maji patrzcie co ta Pani ze mną zrobiła uch!:angryy: Quote
Kasia&Max Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 zdjęć po suszeniu nie mam bo psy mi padły:)jutro jakies pstryknę, Dobranoc wszystkim:sleep2::sleep2: Quote
Kasia&Max Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 dlaczego nikt nas nie odwiedza?:placz: Quote
dysia-u Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 wiesz co Kasiu przy takim wzroku to jeśli tylko można utrzymać pion to trzeba wyjść http://images38.fotosik.pl/66/90eb98dfd71a0023med.jpg ale mają piękne włoski, naprawde takie błyszczące.Ja zaś jestem pod wrażeniem bioogroom tak długo utrzymuje włos w doskonałej kondycji:crazyeye: Quote
***Paulina*** Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 http://images38.fotosik.pl/66/90eb98dfd71a0023med.jpg :loveu::loveu::loveu: Moja też zawsze się we mnie wpatruję jak chce wyjść:loveu::loveu::loveu: Quote
Gosia2406 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Kasia&Max napisał(a):dlaczego nikt nas nie odwiedza?:placz: Jak to nikt was nie odwiedza,a ja?Ja jestem często nawet kilka razy na dzień.Ale Maia ma długaśny jęzorek:crazyeye:,zupełnie jak moja Nela:evil_lol:,Ta jak się oblizuje o sięgnie aż do oczu tym jęzorem. Quote
laurin Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Witam:multi: spojrzenia powalające:loveu::loveu::loveu: http://images38.fotosik.pl/66/90eb98dfd71a0023med.jpg Quote
Kasia&Max Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 jejku przegapiliśmy odwiedziny tylu sympatycznych gości...te spojrzenia czasami sa tak denerwujące, że mam ochote ich oboje udusić:angryy:do tego dochodza cichutke popiskiwania typu gumowe zabawki dla dzieci...i co wtedy robi Pani...powoli, ze spuszczoną głową i zamknietaymi oczami wstaje z cieplutkiego łóżeczka i o 6.30 rano wychodzi z psami na dwór... Quote
Kasia&Max Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Gosia2406 napisał(a):Jak to nikt was nie odwiedza,a ja?Ja jestem często nawet kilka razy na dzień.Ale Maia ma długaśny jęzorek:crazyeye:,zupełnie jak moja Nela:evil_lol:,Ta jak się oblizuje o sięgnie aż do oczu tym jęzorem. wiem wiem Gosiu Ty jestes wyjątkiem i choc czasem nie mamy szczęścia by porozmawiać, tak jak np wczoraj gdy w chwili gdy ja sie zalogowalam Twoja zielona lampeczka zgasla...to i tak wiemy co u Was słychować bo bardzo uważnie śledzimy Wasza galeryjkę, co do tych jęzorków to ja to jestem pod wrażeniem jak to można mieć az tak długi... Quote
Gosia2406 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 My znów przyszliśmy się przywitać,a was wciąż nie ma. Quote
dysia-u Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 witamy się i zyczymy miłego wypoczynku :loveu: Quote
Karolina. Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Cześć :multi: Mamy dla was bannerki :cool3: Do wyboru do koloru, który lepiej podpasuje :lol: Quote
Gosia2406 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Przyszliśmy się przywitać,i podziwiać wasze śliczne banerki od Karolinki.Karolinka nam tez zrobiła takie śliczne i aż serce boli że trzeba wybrać tylko jeden:placz:. Quote
Karolina. Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [SIZE="2"]Jak wy mnie wychwalacie - do której galerii nie wejdę tam o mnie piszą :lol: Bardzo mi jest miło, ale trochę niezręcznie się z tym czuje :oops: http://images43.fotosik.pl/73/03a19d01be8326a0med.jpg Ślicznie :loveu: Post mi przeskoczył... :roll: Quote
Kasia&Max Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 kilka zdjęc Maji po dzisiejszej kapieli, na jej długasnych włoskach widac efekt, dla Maxa to wszystko jendo:)ważne, że nie ma kołtunów:) przed suszeniem po suszeniu Quote
Kasia&Max Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Włoski Maji po tych kosmetykach stały się "lejące", juz nie fruwaja na wszystkie strony i sa takie...mięciutkie i błyszczące:)myślę, że to głównie za sprawą odżywki ale i szampon odgrywa jakąś rolę, a jak Wam się podoba? Quote
Karolina. Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Kasia&Max']sprawdzam czy dziala mi banerek... Działa :multi: Quote
Kasia&Max Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 o widzę, że ktoś oprócz nas nie śpi...co Wy robicie o tej porze co?jazda do łózka:mad: Quote
Gosia2406 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Witamy się niedzielnie.Cieszymy się że kosmetyki przyniosły oczekiwane efekty:multi:.Udało nam się wgrac tego banerka. Quote
madziasto4 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Cześć Kasiu, przybyłam do Was dopiero dziś, ale wszystko od początku przeczytałam i obejrzałam ;) ...i znalazłam moje ulubione zdjęcie Maksia czupurka: http://images50.fotosik.pl/61/256ad301d2a0b82d.jpg :loveu: I muszę Ci powiedzieć, że Max niesamowicie się zmienił od czasu, kiedy ostatni raz widziałam jego zdjęcia na dogo. Obydwoje są cudni, udały Ci się psiury :cool2: Quote
Kasia&Max Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='madziasto4']Cześć Kasiu, przybyłam do Was dopiero dziś, ale wszystko od początku przeczytałam i obejrzałam ;) ...i znalazłam moje ulubione zdjęcie Maksia czupurka: http://images50.fotosik.pl/61/256ad301d2a0b82d.jpg :loveu: I muszę Ci powiedzieć, że Max niesamowicie się zmienił od czasu, kiedy ostatni raz widziałam jego zdjęcia na dogo. Obydwoje są cudni, udały Ci się psiury :cool2: Chyba powinnismy się zarumienić...:oops:nie dość, że odwiedziła nas posiadaczka nafajniejszej psiej dwójki na Dogo to na dodatek dostaliśmy od Niej pochwały:)Max rzeczywiście bardzo się zmienił, ale co tu się dziwić...nawet w ksiazkach o yorkach jest napisane, że mogą się one wybarwiać do dwóch lat, Max skończył 8 stycznia 2 lata więc wszystko się zgadza:lol:rudzielec mój kochany:) Max Quote
Recommended Posts