Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A co do Johnsona to stosowałam swego czasu ale ten szampon to daje wygląd tylko po kąpieli i wysuszeniu włosów, następnego dnia pies wygląda jakby nie był myty od miesiąca, takie doświadczenia miałam z moim Maxem...ja to potrzebuje czegoś co obciąży włos mojej Majce, bo to wygląda tak...jak jej zrobię przedziałek - taki jak na zdjęciu poniżej...

...to po minucie gdy Maja się otrząśnie jej włoski fruwaja każdy w inną stronę - są lekkie jak piórka, już nawet próbowałąm żelu do włosów ale to daje efekt na krótko a na dodatek muszę po tym Maję kąpać bo włos jest zlepiony. Myślałam nawet o oliwce dla niemowląt ale pomyślałam, że jak włos będzie tłusty to będzie zbierał kurz jak mop więc juz sama nie wiem jak ten włos obciążyć...ciężarkami może:evil_lol:

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja właśnie oglądałam stronkę vulpes i chyba sie skusze,tylko musze chyba poprosic siostrę w Polsce żeby mi to zamówiła(nie wiem czy się zgodzi).Ceny całkiem,całkiem i to koncentraty.

Posted

A mi się znowu wzięło na wspominki, mam sentyment do tych czarnych włosków, niewinnych pysiów...

22 marzec 2007 r.- 2-miesięczny Max

czerwiec 2008 r.- 2-miesięczna Majka

Max

Maja

czerwiec 2008 r.

Posted

Bardzo, bardzo dziękujemy za miłe słowa, ta "biała dama" dam sobie rekę uciąć że dokładnie za rok o tej porze będzie miała złotą główkę jak Max, juz widać że wychodza jej złocenia, a Gosi to dam tylko jedną radę - ciesz się z dzieciństwa Nelki tak mocno jak tylko potrafisz, wykorzystuj każdą chwilę bo szybko te yorkowate sie zmieniaja i dorośleją a przecież sa takie słodkie jak są małe...

Posted

Zamówiłam dziś serie kosmetyków Vulpes, pani powiedziala mi ze przesylka powinna za 2 dni dojsc, zobaczymy czy te kosmetyki sie sprawdzą bo jak nie to Mąż urwie mi głowę:-o

Posted

Kasia&Max napisał(a):
Zamówiłam dziś serie kosmetyków Vulpes, pani powiedziala mi ze przesylka powinna za 2 dni dojsc, zobaczymy czy te kosmetyki sie sprawdzą bo jak nie to Mąż urwie mi głowę:-o

Jak sprawdzisz to daj znac,bo też mam na nie ochotę.A co zamawiałaś?

Posted

mam nadzieję, że kosmetyki dotrą na sobotę to je od razu wypróbujemy, a zamówiłam szampon YV2 500 ml i odżywkę regenerującą YS5 150 ml,
aj chyba idę spać. dziś ścinałam yorka mojej koleżanki i zeszło mi aż 3 godziny....:roll:nie miałam niestety dobrej maszynki bo mi się moja spaliła i ścinałam taką akumulatorowa ktora co 10 minut trzeba bylo ladowac a na zasilaniu nie pracowala bo wlacznik maszynki odcinal dojscie pradu...:shake:

Posted

przepraszamy, że nas nie widać, ale jak juz mowilam wczoraj ciachalam tego psa kolezanki wiec juz na dogo czasu mi zbraklo a dzis to caly dzien zjezdzilismy w poszukiwaniu plyty OSB do nowego terrarium dla Dyzia i jego haremu:razz: