Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT="Century Gothic"]Witamy[/FONT] :bye:
[FONT="Century Gothic"]My jesteśmy[/FONT] :lol:
[FONT="Century Gothic"]Obejrzeliśmy całą Waszą galerię. Maja i Max są do siebie bardzo podobni [/FONT]:loveu:
[FONT="Century Gothic"]Chętnie będziemy Was częściej odwiedzać[/FONT] :cool3:
[FONT="Century Gothic"]Zapraszamy do nas[/FONT] ;)

Posted

nie było nas bo najpierw wybraliśmy się na ponad godzinny spacer z Mężem no i z psami, bo padał na dworze taki śliczny śnieg - wielgachne płatki no a jak wróciliśmy to cztero-lapne kwalifikowały się do kapieli a wiec 3 godziny wyjęte...

zdjęcie z balkonu - zasypało tą naszą Białą:)

Posted

[quote name='Kasia&Max']nie było nas bo najpierw wybraliśmy się na ponad godzinny spacer z Mężem no i z psami, bo padał na dworze taki śliczny śnieg - wielgachne płatki no a jak wróciliśmy to cztero-lapne kwalifikowały się do kapieli a wiec 3 godziny wyjęte...

zdjęcie z balkonu - zasypało tą naszą Białą:)

ale ładnie,a u nas ledwo popada to juz się topi,i cały czas chlapa,a myślałam małą przyzwyczajać na dworek chodzić.

Posted

Gosia2406 napisał(a):
A w czym je kompiesz że tak ładnie sie świecą?

na dzisiejszą kapiel nie byliśmy przygotowani bo psy kapałam w sobotę ale po dzisiejszych śniegowych harcach tak brzydko pachniały, że nie miałam wyboru i musiałam ich umyć, niestety szamponu się skończył i umyłam ich w mojej ziołowej szaumie:)a tak normalnie to kupuje im beapharu tyle, że on nie jest zbyt wydajny i muszę poszukać czegoś innego...
jej biedna Neli nie wie jeszcze co to śnieg ale lepiej dmuchać na zimno przed nia jeszcze mnóstwo zim, słuchaj Gosiu a Ty czym kąpiesz Neli?

Posted

Kasia&Max napisał(a):
na dzisiejszą kapiel nie byliśmy przygotowani bo psy kapałam w sobotę ale po dzisiejszych śniegowych harcach tak brzydko pachniały, że nie miałam wyboru i musiałam ich umyć, niestety szamponu się skończył i umyłam ich w mojej ziołowej szaumie:)a tak normalnie to kupuje im beapharu tyle, że on nie jest zbyt wydajny i muszę poszukać czegoś innego...
jej biedna Neli nie wie jeszcze co to śnieg ale lepiej dmuchać na zimno przed nia jeszcze mnóstwo zim, słuchaj Gosiu a Ty czym kąpiesz Neli?

BEAPHAR dla szczeniaczków,ale ona ma już dość długą sierść i ciężko ją czesać.Czy oprucz szamponu używasz czegoś jeszcze?

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Ja nic tu nie mogę kupic.Na razie tylko szampon BEAPHAR dla szczeniaczków.Ale chciała bym coś lepszego.

BEAPHAR:)właśnie napisałam, że my też to mamy:)ale nie jest rewelacyjny, uzywaliśmy i dla szczeniąt i GOLD i z olejkiem norkowym ale często jakos tak nam się kołtuny robią, Ty to masz kruszynkę więc możesz sobie pozwolić na kupowanie normalnych szamponów, przy moich dwóch butelka beapharu starcza na 2 tygodnie...potrzebujemy czegoś wydajniejszego...

Posted

Jak widać na zdjęciach Max nie wymaga dodatków bo ma krótkie włoski, no ale z Mają to już dłuższa historia, jeśli mamy dostęp do jedwabiu w płynie to czasem przejadę nim włoski a jak nie to ratujemy sie takim psikanym GLiskurem z jedwabiem - latwiej mi wtedy walczyc z kołtunami, no a tak to nie znależlismy jeszcze nic ciekawego, może Ty coś słyszałaś o jakiejś fajnej i niedrogiej serii kosmetyków?

Posted

Hyba będziemy musiały się udac do jakiegoś psiego fryzjera żeby coś lepszego kupić bo tu w tych zoologikach to tylko beaphar i trixie,z alegro zamawiać nie mam możliwości,a na tym ich ebeju sie nie znam bo wszystko po niemiecku a ja nie umiem czytac w tym języku.Polskie sklepy internetowe też chcą zapłaty w złotówkach.

Posted

Kasia&Max napisał(a):
Jak widać na zdjęciach Max nie wymaga dodatków bo ma krótkie włoski, no ale z Mają to już dłuższa historia, jeśli mamy dostęp do jedwabiu w płynie to czasem przejadę nim włoski a jak nie to ratujemy sie takim psikanym GLiskurem z jedwabiem - latwiej mi wtedy walczyc z kołtunami, no a tak to nie znależlismy jeszcze nic ciekawego, może Ty coś słyszałaś o jakiejś fajnej i niedrogiej serii kosmetyków?

Popatrz w sklepach internetowych,można znaleźć dobre i niezbyt drogie.

Posted

U mnie niby w Białej jest sporo zoologicznych ale wyboru też żadnego nie ma...ja to mam jeszcze jeden problem...Mąż mało co nie mdleje gdy widzi jakie są ceny kosmetyków dla yorków...dlatego teraz szukam czegoś co bedzie i wydajne i dobre i niedrogie...szukam i znalezc niestety nie moge dlatego wciaz mamy ten Beaphar:(

Posted

Dziewczyny wypróbujcie szampon jonson baby . Jedna dogomaniaczka polecała i jest super. Sunia stoi spokojnie w wannie bo nie szczypie w oczy. Odżywke mam ISB zielone jabłuszko. Do codziennego czesanbia mink oil conditioner bioo groom. Wszystkiego dowiedziałam się na forum , stosuje i jest fajnie. Ten sprey do czesania jest z olejkiem norkowym i nadaje śliczny połysk i jedwabistość. :loveu: Zero kołtunów nawet po buszowaniu w śniegowych zaspach. Kosztuje 65 zl ale pojemność 350 ml.

Posted

dysia-u napisał(a):
Dziewczyny wypróbujcie szampon jonson baby . Jedna dogomaniaczka polecała i jest super. Sunia stoi spokojnie w wannie bo nie szczypie w oczy. Odżywke mam ISB zielone jabłuszko. Do codziennego czesanbia mink oil conditioner bioo groom. Wszystkiego dowiedziałam się na forum , stosuje i jest fajnie. Ten sprey do czesania jest z olejkiem norkowym i nadaje śliczny połysk i jedwabistość. :loveu: Zero kołtunów nawet po buszowaniu w śniegowych zaspach. Kosztuje 65 zl ale pojemność 350 ml.

Ja to swego czasu wyczytałam na forum, że seria ISB zielone jabluszko - mam na mysli szampon jest dobrym rozwiazaniem, na allegro kosztuje 1000ml za 61 zł+przesyłka 15 zł sprzedaje go Karusek, a jak u Mejsi sprawdza sie ta odżywka? bo rozważałam czy właśnie nie kupić jej z tym szamponem, nie znam tej serii ISB i boję sie tylko jednego - ze okaze się ze to takie same świństwo jak TRixie albo Hilton a tego nie chce, wloski po jednym dniu zlepiają się w straki i wogole zero polysku, tragedia:shake:
a co do BEAPHAru to u nas nie jest dobrym rozwiazaniem glownie ze wzgledu na mala wydajnosc a kosztuje 24 zł za 250ml...