Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu:My też się przyszliśmy przywitać:loveu::loveu:
Maxia pamiętam jeszcze z wcześniejszego Twojego pisania-taka owieczka z niego była.Potem jak dołączyła do Was Maja Ciebie brakło na dogomani.
Śliczne te Twoje pieseczki:loveu:

Posted

Witamy, witamy w naszych skromnych progach:)dobrze nas pamietasz Ewo, ale to nie Maja była powodem zniknięcia z Dogo, tuz po jej pojawieniu się w naszym domku u mnie zaczęły się przygotowania do obrony mgr i zakończenia studiów no i jeszcze ważniejsze- pełną parą szły przygotowania do ślubu:)19 czerwca 2008 r. przed moim imieniem i nazwiskiem pojawiło sie jakieś mgr:) a dwa dni później tj. 21.06.2008 r. zmieniłam swój stan cywilny i nazwisko:)a potem wyjechaliśmy na dłuuuugo na Cypr...:(Maja została z moją teściową a Max u rodziców:(niestety zabrać ich nie mogliśmy, bo to nie była podróż poślubna ale do pracy:(teraz jesteśmy w Polsce,mam tymczasowe wakacje więć trafiliśmy na Dogo:)
a tak dla porównania: Max i Maja w wieku 3 m-cy:)

MAX (CZERWIEC 2007 R.)

MAJA (LIPIEC 2008 R.)

Posted

...w wykonaniu Maxa

...w wykonaniu Maji:)

No i buziaczki w podziękowaniu za kąpiel a może raczej wyrażające coś w stylu: "no wreszcie zabrałaś mnie z tej wanny"...

...w wykonaniu Maxa

...w wykonaniu Maji:)

Podobne były te moje szkaraby ale jeśli sie dobrze przyjrzycie Maxa kapałam jeszcze w łazience bez płytek a Maję z płytkami:)to ta sama łazienka tyle, że przed i po remoncie:)

Posted

Spokojnej nocki, kolorowych snów i żadnych straszydeł pod poduszkami dla wszystkich kolegów i koleżanek- yorków no i ich właścicieli życzą Maja i Max i ich Pani:)Dobranoc wszystkim.
ps. Miejsce spania Maji i Maxa za chwilę się zmieni, jak tylko Pani pościeli łóżeczko:razz:

Posted

Witamy wszystkich:)
oj chyba juz wszyscy sobie poszli:(no nic w takim razie zamieszcze kilka zdjęc moich urwisków:)

Właśnie dla takich słodkich buziaczków warto mieć psy:)a tak swoją drogą to powiedzcie sami...jak można gniewać się na te yorkowe urwisy gdy one potrafią się tak szczodrze odwdzięczać:)

Posted

Ale one są podobne do siebie:loveu::loveu::loveu:
Kasiu które tak ładnie się wyzłociło bo chyba tylko po tym będzie można ich na dogo poznać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.