Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anciaakh dzięki za wirtualne wsparcie... Zajrzałam do Ciebie ze strachem, jak zareaguje na widok kocio-psiego towarzystwa, ale widok cudnej Agrafki i Karmelka to jak miód na skolatane serce. Piękni są obydwoje.

Anciaakh, nie wiem na którym mieszkasz piętrze, ale błagam, pilnuj Agrafki na balkonie... Czasem dziewięć kocich żyć to za mało... :( :( :(

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Andzike - kochana trzymaj się - jakkolwiek, chociaż wiem, że to trudne :(. My jeden balkon mamy na 1 piętrze, a drugi na 3 - ten jest zabezpieczony taką słomą, prze którą Agrafka nie przeskoczy. Przy niej są też zabezpieczane okna :(. Nigdy nie pomyślałabym, że kot może chcieć wyjść tą drogą, naprawdę to straszne co przeżyłaś i bardzo Ci współczuję :(.

Dziewczyny kocham to moje zoo i nie zamieniłabym na żadne inne, chociaż czasem mnie wkurzają jak narozwalają, doniczek i kwiatów już przecież nie zliczę, ale co zrobię, przecież z powodu kwiatów czy porwanej nowej kanapy ich nie oddam :).

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):

święta prawda i to niezależnie od gatunku :)

podpisuję się
mój umiera jak ma katar :evil_lol: mówi, że ma gorączkę, a jak mu przynoszę termometr, żeby zmierzył, to mówi "po co mierzyć, ja WIEM że mam gorączkę..." :evil_lol:

a Karmelito przepiękny!! :loveu:

Posted

Dziękuję dziewczyny, to raczej zdrówka więcej by się przydało, to i humor wróci.
Skutki uboczne leczenia mnie dobijają, stąd jest ciężko. Dobrze że chociaż moje zoo humor poprawia :).

Posted

Oczywiście życzymy zdrówka:lol:

Mnie Fryziula też humor poprawia od kilku dni i przy okazji korzysta, że jestem w domu. Bo jedną ręką grzebię w necie a drugą rezerwuję na mizianko.

Pozdrawiamy :loveu:

Posted

Ancia, trzymaj się dziewczyno, mów sobie, że to nie będzie trwało wiecznie, że się kiedyś skończy i będzie już tylko dobrze! Jak tak sobie mówię, jak codziennie padam ze zmęczenia, że kiedyś się wyśpię ;)

Posted

MagdaNS napisał(a):
Jak tak sobie mówię, jak codziennie padam ze zmęczenia, że kiedyś się wyśpię ;)

dziewczyny dajcie sobie trochę czasu sen i odpoczynek, bo kiedyś organizm odmówi posłuszeństwa :roll:
ja nie znałam umiaru, wydawało mi się, że jestem niezniszczalna, a teraz za to płacę - to nie żarty :(

Posted

Wiem Ajula, wiem, ja już raz taki zimy prysznic miałam w życiu... bardzo zimny.... Teraz to sytuacja tymczasowa, może jeszcze z miesiąc i będzie normalnie.... Ale brakuje mi snu i wypoczynku bardzo, nie mówiąc o czasie dla siebie.

Posted

Sunia naprawdę super, jak siostra Karmela... Nie ma się co dziwić, że smutna, wylądować na ulicy to nic fajnego. Nawet jeszcze nie wie psina, jakie miała szczęście, że na Ciebie trafiła :). jest piękna, powinna szybko znaleźć nowy domek!

Posted

To znajda, prawdopodobnie wyrzucona z samochodu, nie wiem. Podobno leżała przez jakiś czas, wyglądała na nieżywą. Oczywiście musiała trafić na mnie :(, zjeździłam wiele km by odnaleźć jej właściciela, rozwieszałam ogłoszenia, ale niestety. Przenocowalam ją, ale mąż nie zgodził się, by została dłużej - z wielkim żalem odwiozłam ją do schroniska - ale jak tłumaczyła mi Ania - to tylko rozwiązanie tymczasowe, a dla suni najlepsze. Nikt jej nie rozjedzie, nie poszarpie. A jest naprawdę piękna, chyba miała być spanielem. Tak tuliła się do mnie, jak ją oddawałam. :(:(
Jest w schronisku w Olsztynie.

Posted

Najdziwniejsze jest dla mnie to, że spała u nas jak gdyby nigdy nic. Po spacerze od razu wiedziała dokąd iść. Niestety nie umie chodzić na smyczy i załatwia się w domu.
A spała cały czas, całą noc, całą drogę w aucie. Szok.