Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

anciaahk napisał(a):
Wyzdrowieję, nie ma innej opcji ;)! Leczenie trwa do listopada maksymalnie (6 miesięcy) - więc tyle się przemęczę i będzie dobrze!

Jasne że nie ma innej opcji, a my zaciskamy kciuki i wszystkie kudłate łapki :)

Posted

Dzisiaj Karmelowi zostały zdjęte szwy. Ostatnie dni brykał jak opętany, więc chyba nie wiedział, że je ma ;). Siniaki się zagoiły, jeszcze pozostałość PO jest miejscowo ciemniejsza, ale wszystko się ładnie zagoiło.

Posted

Ula - dziękuję - wróciłam do pracy, jestem już 2 dzień, lekko skołowana i słabo u mnie z jazdą samochodem, ale to był chyba dobry pomysł - mniej myślenia dobrze mi zrobi.
Nie lubię się rozczulać nad sobą i siedzieć w domu - u mnie w rodzinie to ja noszę spodnie. Nie umieram, więc nie widzę powodu, by się obijać ;). Mego chłopa jak gardło zadrapie, to prawie pogotowie trzeba wzywać. A ja nawet o operacji nie chciałam mówić najbliższym - wiedziało dosłownie kilka osób - i o diagnozie, i o szpitalu. Chyba tak jest łatwiej.

Posted

Ancia, u nas tak już często jest, że baby noszą spodnie :). U mnie też niby mam w domu wielkiego macho, rządzić się chce, rozstawiać nas, ale jak tylko jest jakiś problem, jak tylko nie idzie w życiu "jak po sznurku" to on zupełnie traci głowę, ja się muszę wszystkim zająć.
Trzymaj się kobietko, jesteś dzielna, nie przeforsuj się, ale powrót do pracy na pewno Ci pomoże nie myśleć o kłopotach zdrowotnych :).
Ściskamy mocno!

Posted

Ciotki, co mogę napisać - Karmel odkrył, że umie pływać, a mokry pies, to szczęśliwy pies - ledwo wyciągnęłam go z wody!:

Bo było baaardzo gorąco :)

Odpoczynek na wsi zrobił i mi i Karmelkowi dobrze. Agrafka została z pańciem w domu ;).

Posted

Dzisiaj już nie było kąpieli, więc rekreacja pozostała wyłącznie balkonowa.

Oczywiście nie byłem sam, razem ze mną wypoczywała Agrafka:

Ale ona chyba czaiła się na moją mokrą ściereczkę...

Ha! Nie ze mną te numery! Nie oddam!

Posted

Matko, ależ Karmel ma piękne futerko!!! Ja też uważam, że nawet przez ekran czuć jakie jest miękkie i delikatne, tak cudnie się błyszczy, takie puszyste!!! Cudo, po prostu mięciutka przytulanka!!! Ancia, Ty też masz się wesoło ze swoim zwierzyńcem!!! Fajni są :)