anciaahk Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Karmelek dzisiaj dostał 2 serię wirusówek i jest gotowy na kastrację, która odbędzie się najprawdopodobniej za 2 tygodnie. Nużyca zaleczona, zostały niewielkie plamki na pyszczku, ale to kwestia odrastania sierści. :) Quote
anciaahk Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Wróciliśmy z mężem z urlopu, Kamiś był na wygnaniu u "Babci", czyli mojej mamy:). Znosi takie pobyty rewelacyjnie, nie tęskni za bardzo, a przynajmniej nie widać tego po nim. Ma apetyt, chodzi na spacerki, bawi się i rozrabia. Będziemy szykować się więc na ciachanko, ale jednak jutro już nie zdążę, bo dopiero dzisiaj wróciłam. Coś pomyślimy. Quote
Ulka18 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Fajny jest urlop we wrzesniu, nie ma juz dzieci rozdartych, spokoj, cisza. Babcia na pewno Karmelka rozpuscila, jak to wszystkiej babcie :evil_lol: Quote
anciaahk Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Urlop rewelacja, ale powrót lotem to 2,5 godzinna atrakcja z wrzeszczącym jakby ze skóry obdzierali malcem, tak na oko 2-3letnim. A matka wyluzowana. I to nic, że była 4 nad ranem i wszyscy chcieli spać. Ale nie można mieć wszystkiego. A Karmelek przez to swoje wszędobylstwo ma ksywkę Cygan:). Quote
Reno2001 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ooo, ja też preferuję urlopy we wrześniu :diabloti:. Niestety nie da sie uniknąc dziciaków na 100% :roll:. Quote
anciaahk Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Było cudnie, chłodniej, mniej ludzi. Bardzo lubię wrzesień. Proszę, zajrzyjcie tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f1167/pomocy-kielce-piekny-kuba-la-border-collie-po-gehennie-ma-tylko-kilka-dni-147441/ Quote
Rudzia-Bianca Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Karmelku pogoń no swoją Pancię i jakies zdjątko nam wstawcie :cool3: Quote
anciaahk Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Kiedy ja na wygnaniu jestem i Karmelitek z Pańciem siedzi :placz:. A Pańcia tęskni:placz:. Jutro może mnie moje chłopaki odwiedzą:p. Quote
yoko100 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Zagladnelam zeby jakies zdjecia poogladac Karmelka poczekam zagladne niedługo.:) Karmel bedzie ciachany ja tez jutro ide z Lenka na ciachanko.Powodzenia Quote
eloise Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 dopiero dotarłam na watek Karmelka, nie wiem czemu zajęło mi to tyle czasu :) Karmel cudny chłopak! a Kastracja dobra rzecz... Ofik jest już dobrze ponad rok po ciachanku i dopiero teraz widzę w nim zmiany ale widzę i inni też. oczywiście nie stracił nic ze swojego usposobienia wariata :lol: tylko złagodniał Quote
anciaahk Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Dziękujemy eloise za odwiedziny. Niestety od 2 tygodni i jeszcze przez kolejny miesiąc jestem poza domem i nie ma komu zawieźć Karmelka na kastrację. Mój mąż nie chce (jakaś męska solidarność czy coś). Chłopaki odwiedzają mnie regularnie, ale jednak z dojazdem do weta mam kłopot. Co do usposobienia wariata - to chyba mielecka przypadłość :). Quote
anciaahk Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Karmelek jest u nas już 8 miesięcy. I bardzo za niego dziękujemy. Ma w sobie bardzo dużo miłości i kocha wszystkich ludzi. Np. wczoraj byli u nas goście, to każdemu wchodzi na kolana, wtula się, przymila, coś niesamowitego. Jest przyjazny do wszystkich, trochę szczeknie jak ktoś wchodzi i od razu się przymila i cieszy. Bardzo pogodnie nastawiony do świata, co dziwne po tym, co przeszedł. Jedyne ślady, jakie zostały po jego przeszłości, to reakcja na krzyk i gwałtowne zbliżani się do niego. Wtedy kładzie się na pleckach łapkami do góry i cały jest wystraszony, ale bez cienia agresji. Jak mi się uda to wkleję dzisiejsze poranne fotki. U Pańcia: Zmiana pozycji: Quote
anciaahk Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 i u Pańci Mi jest wygodnie, nie wiem jak komuś innemu Dla ułatwienia dodam, że jadłam śniadanie :) Quote
Reno2001 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ależ macie pieszczocha :loveu:. Sama radośc!!! Quote
Ajula Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 ancia, to są jedne z najfajniejszych zdjęć, jakie ostatnio widziałam :loveu: co za słodziak! Quote
anciaahk Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Najcudowniejszy i najukochańszy mielecki łobuziak :). Quote
Ulka18 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ale ten czas szybko leci, 8 miesiecy juz Karmelek ma swoja Rodzine :loveu: Zdjecia cudniaste, przytulankowe :multi: Quote
eloise Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 super fotki :loveu: Ania, pisałaś gdzieś, że Cię biorą za nawiedzoną,bo pomagasz, mnie też, i my musimy żyć z takimi ludźmi :evil_lol: tego nie biorą pod uwagę, jak my się czujemy z ich znieczulicą i brakiem wyobraźni :angryy: Quote
anciaahk Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa :). Eloise no jakoś nie myślałam nigdy w drugą stronę ;). Quote
Rudzia-Bianca Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 No nareszcie jesteście :multi: To ulubiony sposób spania Biany :crazyeye: to muszą być jacyś kuzyni :cool3: http://img245.imageshack.us/img245/426/zdjcie0045x.jpg No i jeszcze mały spamik, nie bijcie proszę :lol: serdecznie zapraszam na bazarek dla psów z Kielc :loveu: Ręcznie robiony album ślubny - na Kielce do 16.11 zapraszam :smile: - Dogomania Forum Quote
anciaahk Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Od dawna mówiłam, że rodzina jakaś ;). Quote
Jagoda1 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Pozdrawiamy Karmelka i jego Panią....:lol: Quote
Recommended Posts