Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dziwne, nawet nie szczeknęła jak ktoś obcy wchodził do domu. Po prostu spała bidulka. Jest młoda, wg mnie jakieś ma 2-3 lata, oceniałam po ząbkach.
Oby szybko znalazła swój domek.

Posted

Spanie jest normalną reakcją na stres, Biana przespała wiele dni u mnie , a po raz pierwszy zaszczekała chyba po roku :(
Ale już wiem że wszystko można pokonać, wszystkie lęki, stresy , wszystkie psie koszmary miłością się odgoni i zdrowym radosnym towarzyszem - To co Bazyl zrobił z moją Biancą - jest niesamowite -0 jak do niedawna płakałam z rozpaczy nad moją Bianą teraz płaczę ze szczęścia widząc jak co rano nie zważając na gości w domu, stukot za oknem ( mam plac budowy drogi obok domu ) wrzaski i inne strachy podchodzi do miski i wcina chrupki aż uszka się jej trzęsą, jak biegnie przywitać się do taty bo Bazyl biegnie, jak ma uśmiechnięty pysio i przesypia całe noce bez jęków, zrywania się i otępienia w oczach skąd czai się wróg ... to jest coś co mi się jeszcze pół roku temu nawet nie śniło że jest możliwe...
Sunia piękna i miała szczęście :)

A przy okazji poproszę Was o pomoc dla ludzi którzy uratowali życie mojej Biance - nie trzeba wiele wystarczy wejść na bazarek i jeśli nie macie innego podopiecznego któremu chcecie pomóc proszę o oddanie głosu na zdjęcie andzi69 - nr 92 ( zdjęcie jest piękne swoją drogą ) - jest szansa na wygranie 500 zł na pomoc kieleckim bezdomnym psiakom :)
Głosowanie dziś do północy ...

http://www.dogomania.pl/threads/190271-Bazarek-fotograficzny-zapraszam-na-BEZP%C5%81ATNE-G%C5%81OSOWANIE!!!

• 3 weeks later...
Posted

pozdrowienia dla Karmelkowej Rodzinki :)
proszę o kliknięcie w konkursie, gdzie kociary mogą wygrać sporo pieniędzy dla bezdomnych kociaków
[url]http://www.dogomania.pl/threads/192088-Koty-prosza-o-g%C5%82osy!-Inicjatywa-ma%C5%82opolska-Ludzie-kotom!-Zag%C5%82osuj[/url]!!!

• 1 month later...
Posted

Ancia, jesteś :laugh2_2: !!!!!!
Odzywaj się nieco częściej niż raz na dwa miesiące, bo ja już zaczęłam poważnie się bać o Ciebie!!! Wiesz, że moja Kolusia mieszka już w Szwajcarii?

• 1 month later...
Posted

musze przyznać, że w najśmielszych snach nie przypuszczałam ze Agrafka tak się zwiąże emocjonalnie z Karmelem:)
Tutaj dopasowały się wręcz nieprawdopodobnie!