Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ancia, skoro schronisko Ci go wydało, to chyba sytuacja prawna Karmelka powinna już byc uregulowana :hmmmm:
zrób Karmelkowi galerię
ja też w końcu musze zrobić moim psiakom, ale jakos nie mam czasu ciągle

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Karmelek taki slodziak, na kazdym zdjeciu ucieszony, uchachany od ucha do ucha, cudenko :loveu:

Anciaahk, kierownik ustalal sprawe wydania do adopcji z komenda rejonowa policji w Mielcu, z policjantem prowadzacym sprawe. To on wydal zgode na adopcje psiaka, wiec nie masz sie czym martwic.

Posted

Karmelek to mały wariat, zrobił nam dzisiaj pobudkę o 6 :angryy:, łaził po głowach i bawił się piłeczką. A teraz łobuz śpi, ehhhh...

Co do formalnej adopcji - myślę, że pewnie właściciel sam zrzekł się psa, bo sądownie nie zdążyliby mu odebrać, jestem ciekawa zresztą jaką karę poniesie ten potwór. Jak będziecie coś wiedziały, to dajcie proszę znać.

W weekend postaram się zrobić zdjęcia lub jak się uda małe nagranie z pleneru. Wtedy zobaczycie, że ten pies ma ADHD, to pewne. :diabloti: Tak szalał z piłką w domu, że pozwalał kubki ze stołu - nie pytajcie jak, byłam w łazience, usłyszałam tylko stukot. Pogoda zanosi się na ładną, więc będzie miał okazję do solidnego wybiegania.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Karmelek taki slodziak, na kazdym zdjeciu ucieszony, uchachany od ucha do ucha, cudenko :loveu:

o własnie, to się najbardziej rzuca w oczy,że on taki radosny i roześmiany jest :lol:

Posted

pewnie to głupie co napiszę, ale tak sobie myslę, że może i dobrze, że ten pijak Karmelka wyrzucił, bo teraz Karmelek ma cudowny kochający dom i nie musi mieszkać w pijackiej melinie, gdzie może bywał glodny i przestraszony

Posted

Na spacerze Karmel słucha się jedynie męża, a gdy jest w środku zabawy, to mogę zachrypnąć i ma mnie w nosie :mad:. Ogólnie przed mężem czuje zdecydowanie większy respekt, a mi to można na głowę wejść :roll:. Ot taki łobuz.:diabloti:
Dzisiaj wybiegał się z męża rodziców psem, jagdterierem. Co to były za szaleństwa, szkoda że nie miałam aparatu.

• 3 weeks later...
Posted

Karmelek ukatrupiony :diabloti:, za poranne codzienne drapanie Pani po twarzy :mad:.
Po ostatnim razie nawet kierownikowi się musiałam tłumaczyć z ogromnego siniaka:evil_lol:, hehe cóż poradzić, że przy Karmelicie czuję się tak z 15 lat młodsza, ale ciało za mną nie nadąża. I tak wpada stara ciotka na futrynę albo inny dziwny sprzęt.

Zdjęć nowych nie ma, będą, jak się nowe meble pojawią a wraz z nimi porządek (mam nadzieję). Stare sprzedałam, nowych jeszcze ni ma i wszystko jest gdzie popadnie, ale nie tam gdzie aktualnie szukam :cool3:. Karmelek ma tylko fotki z telefonu (ale kabla do telefonu też ni ma, zaginął).

Poza tym z ciekawości z jego życia - teść woła nań Kamilek, wszyscy się cieszą, pies reaguje.
;)

Posted

Chym... ty się Karmelem chwal nie nowymi meblami :evil_lol:

Co do imienia - mojego zwiemy przymiotnikiem: wołam: Chodź karmelowy.
I idzie :lol:

Pozdrawiamy rudzielce :multi:

Posted

Jeki inteligentny i wyrozumiały jest Karmelek.
Wystarczy Ka...lek z jego imienia i wybacza swoim ludziom, że coś tam pokręcili przy gadaniu;)