Ajula Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ancia, skoro schronisko Ci go wydało, to chyba sytuacja prawna Karmelka powinna już byc uregulowana :hmmmm: zrób Karmelkowi galerię ja też w końcu musze zrobić moim psiakom, ale jakos nie mam czasu ciągle Quote
alfabia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Karmel wygląda jak piękny, zadbany i szczęśliwy pies. Gratuluję! Uroczy "rozpuszczony" młodzieniec :loveu: (moje na łóżko mają zakaz ;)) Quote
Ulka18 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Karmelek taki slodziak, na kazdym zdjeciu ucieszony, uchachany od ucha do ucha, cudenko :loveu: Anciaahk, kierownik ustalal sprawe wydania do adopcji z komenda rejonowa policji w Mielcu, z policjantem prowadzacym sprawe. To on wydal zgode na adopcje psiaka, wiec nie masz sie czym martwic. Quote
anciaahk Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Karmelek to mały wariat, zrobił nam dzisiaj pobudkę o 6 :angryy:, łaził po głowach i bawił się piłeczką. A teraz łobuz śpi, ehhhh... Co do formalnej adopcji - myślę, że pewnie właściciel sam zrzekł się psa, bo sądownie nie zdążyliby mu odebrać, jestem ciekawa zresztą jaką karę poniesie ten potwór. Jak będziecie coś wiedziały, to dajcie proszę znać. W weekend postaram się zrobić zdjęcia lub jak się uda małe nagranie z pleneru. Wtedy zobaczycie, że ten pies ma ADHD, to pewne. :diabloti: Tak szalał z piłką w domu, że pozwalał kubki ze stołu - nie pytajcie jak, byłam w łazience, usłyszałam tylko stukot. Pogoda zanosi się na ładną, więc będzie miał okazję do solidnego wybiegania. Quote
Ajula Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ulka18 napisał(a):Karmelek taki slodziak, na kazdym zdjeciu ucieszony, uchachany od ucha do ucha, cudenko :loveu: o własnie, to się najbardziej rzuca w oczy,że on taki radosny i roześmiany jest :lol: Quote
anciaahk Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 To proszę jeszcze jeden uśmiech :loveu:. I szaleństwa: Obślinię im kanapę, a co tam :) Quote
Ajula Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 jaki szczesliwy Karmelek :loveu: o pomysleć, że tyle takich kochanych cudaków w schronach siedzi :-( Quote
Jagoda1 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Cuuudnyyyy! Tak wygląda szczęśliwy psiak:lol::loveu:! Quote
anciaahk Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Cieszę się, że Pan Karmelek się spodobał :loveu:. Quote
Ajula Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 pewnie to głupie co napiszę, ale tak sobie myslę, że może i dobrze, że ten pijak Karmelka wyrzucił, bo teraz Karmelek ma cudowny kochający dom i nie musi mieszkać w pijackiej melinie, gdzie może bywał glodny i przestraszony Quote
Ulka18 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ale ten Karmelek jest radosny, a jaka ma piekna siersc :loveu: Ja mysle takze, ze nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo :wink: I tak Karmelek ma cudowny dom. http://img10.imageshack.us/img10/81/dscf4649k.jpg Quote
anciaahk Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Na spacerze Karmel słucha się jedynie męża, a gdy jest w środku zabawy, to mogę zachrypnąć i ma mnie w nosie :mad:. Ogólnie przed mężem czuje zdecydowanie większy respekt, a mi to można na głowę wejść :roll:. Ot taki łobuz.:diabloti: Dzisiaj wybiegał się z męża rodziców psem, jagdterierem. Co to były za szaleństwa, szkoda że nie miałam aparatu. Quote
Murka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 No cudny jest :loveu: Właściwy pies we właściwym miejscu :diabloti: Quote
Ajula Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ciągle mogę patrzeć na tą jego usmiechniętą mordkę :loveu: Quote
Ulka18 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 CIOTECZKI, potrzebne sa wejscia na strone hau-miau, zeby program nie byl zdjety z anteny. Zapraszajcie kogo sie da. Miau Hau - Sterylizacja zwierząt - Miau Hau - Telewizja Silesia - Quote
anciaahk Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Cieszę się, że moja niuńka Wam się podoba :). Skradł nasze serduszka prędziutko. Ula to trzeba tylko wejść czy coś zrobić? Quote
alfabia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 3 tygodnie ciszy??!!! :crazyeye: Dawać tu świeże zdjątka Karmela :mad: Koniecznie z dzisiejszą gazetą w pysku :evil_lol: Quote
anciaahk Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Karmelek ukatrupiony :diabloti:, za poranne codzienne drapanie Pani po twarzy :mad:. Po ostatnim razie nawet kierownikowi się musiałam tłumaczyć z ogromnego siniaka:evil_lol:, hehe cóż poradzić, że przy Karmelicie czuję się tak z 15 lat młodsza, ale ciało za mną nie nadąża. I tak wpada stara ciotka na futrynę albo inny dziwny sprzęt. Zdjęć nowych nie ma, będą, jak się nowe meble pojawią a wraz z nimi porządek (mam nadzieję). Stare sprzedałam, nowych jeszcze ni ma i wszystko jest gdzie popadnie, ale nie tam gdzie aktualnie szukam :cool3:. Karmelek ma tylko fotki z telefonu (ale kabla do telefonu też ni ma, zaginął). Poza tym z ciekawości z jego życia - teść woła nań Kamilek, wszyscy się cieszą, pies reaguje. ;) Quote
alfabia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Chym... ty się Karmelem chwal nie nowymi meblami :evil_lol: Co do imienia - mojego zwiemy przymiotnikiem: wołam: Chodź karmelowy. I idzie :lol: Pozdrawiamy rudzielce :multi: Quote
Ulka18 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Bedziemy czekac albo na kabelek do telefonu, albo na nowe meble :cool3: Quote
Ajula Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 anciaahk napisał(a): teść woła nań Kamilek, wszyscy się cieszą, pies reaguje. ślicznie :loveu: Quote
terra Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Jeki inteligentny i wyrozumiały jest Karmelek. Wystarczy Ka...lek z jego imienia i wybacza swoim ludziom, że coś tam pokręcili przy gadaniu;) Quote
anciaahk Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Takie zdjęcie znalazłam w sieci mojego biedaka, nie wiem czyjego autorstwa, na aukcji allegro Karmelka. Jaką miał smutną minkę :-(. Quote
Recommended Posts