Justyna_wolontariat Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Zuzlikowa ja i beki jesteśmy wdzięczne za to co dla niej robisz Jeżeli chodzi o allegro to owszem ludzie dzwonia ale domy sa nie odpowiednie albo to dom gdzie są koty a ona kota absolutnie tolerować nie bedzie, albo ludzie oferuja kojec jak tłumacze, ze sunia póki rana sie nie wygoi musi być w czystym to rezygnują:-( Beki trochę szczęśliwsza dostała kumpla do towarzystwa kolejna bieda mi już słów brak:shake: Poświecamy Beki troche wiecej czasu w weekend była ładna pogoda ubralismy jej buta i większosć czasu spędziła spacerując po schronisku luzem. Ludzie odwiedzajacy byli nią zachwyceni to wielka pieszczocha kochajaca każdego. Quote
zuzlikowa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Niestety wiem jak to wygląda z szukaniem domków... allegro się skończyło,ale odnowię...mam nadzieję,że łapeczka choć powoli zacznie się goić! Trzymam kciuki!:loveu::loveu::loveu: Quote
ANETTTA Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 przydałby sie ten DT jak nic ...........na czas leczenia ... Quote
zuzlikowa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Odnowione allegro ... BERNARDYN_Spokojna Łagodna BEKI_już po operacji (595516224) - Aukcje internetowe Allegro ...gumtree odnawiane na bieżąco. Zapraszam też tu... Szybki_PISANKI nitką pisane!Wisiorki_na allegro wyróżnione dla Beki,Zuzeli_do 2.4 Bazarek na allegro wyróżnione min. dla Beki, benia Smajlika...! Zapraszam! Allegra tak szybko się kończą i czasami trzeba ponawiać kilka razy,a piesków jest tak dużo!A wyróżnienie zwiększa ich szansę na dom! Quote
Justyna_wolontariat Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Był pan mocno zainteresowany beki z Warszawy juz prawie transport był ale zrezygnował :(:-( To nowe zdjecia Beki Maleńka jest komiczna bawi się jak szczenię a łapka coraz lepiej a tutaj bez opatrunku naprawde wygląda to o niebo lepiej W schronisku wysyp bernardynów 3 letnia suczka o której wczesniej wspominałam i roczny piesek z bardzo mocna dysplazją jutro konsultacja u weta :-( Quote
zuzlikowa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ale zabawne słoniątko:lol: Widać,że łapeczka się powoli zasklepia...oby tak dalej. Spokojnej nocki maleńka!:loveu: Quote
ANETTTA Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 W schronisku wysyp bernardynów 3 letnia suczka o której wczesniej wspominałam i roczny piesek z bardzo mocna dysplazją jutro konsultacja u weta :-( daj nam znac coz tymi psami ...................wrzuc inf i fotki ................. dysplazja !!!!!!!!!!!!!!!!!co powiedział wet ..plis Quote
t_kasiek Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 cudna ta sunia !!!!!! i jaka radosna :) tylko domek gdzie ?? Quote
Justyna_wolontariat Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Żadnego zainteresowania Beki:-(:-(:-( a to nasza 2 suczka do ludzi bardzo kochana, dopiero po 2 tyg pobytu w schronisku zaczeła podchodzić do człowieka zaczepiać do zabawy ale psów nie toleruje nawet samców, ma około 3 lat Quote
Paulina_mickey Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Powiem Wam,że jak tak patrzę na Nią to widać u niej zmianę:loveu: Znacznie ładniej wygląda:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Asta17 napisał(a):Paulina, ale to jest inny pies a nie Beki. To nowa suczka jaka do nas trafił. Raczej nie jest w ciązy tylko jest taka gruba i zbita. O ja Cie, rzeczywiście, sorcia :oops: To zaraz ją wrzucę na naszą klasę, tylko na kogo podać kontakt? Quote
Asta17 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Paulina, ale to jest inny pies a nie Beki. To nowa suczka jaka do nas trafił. Raczej nie jest w ciązy tylko jest taka gruba i zbita. Quote
zuzlikowa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ja już nic nie rozumiem...Bekunia tak śliczna...:shake:nie rozumiem! Allegro ma cały czas,choć teraz nie jest już wyróżnione(spłukałam się:-(),ale oglądalność spora...gumtre,kokosy,kupiepsa też...na bieżąco się staram...nie rozumiem! Wrzucę nowe fotki na allegro i dam odnawiając ogłoszenia! Może jeszcze trzeba ją poogłaszać gdzie indziej...może tu już się opatrzyła? Kto może poogłaszać sunię? Jak łapka Bekusi?Jak się ma dziewczyna? Quote
ANETTTA Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 a co z ta sunia a to nasza 2 suczka do ludzi bardzo kochana, dopiero po 2 tyg pobytu w schronisku zaczeła podchodzić do człowieka zaczepiać do zabawy ale psów nie toleruje nawet samców, ma około 3 lat Quote
Paulina_mickey Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ta druga sunia jest już 61 bernardynem do adopcji...:mad: Jeśli jest dalej aktualne to może zmieńcie tytuł. ;) Quote
jusstyna85 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Cisza u Beki,a Beki jest w DT... Czy ona ma jakieś ogłoszenia? To jest kawał potężnej Bernardynki... Ta rana nie za dobrze wygląda,ale wyzdrowieje Ania więcej napisze,jak się lepiej poznają... Jeśli Beki znajdzie domek,to na DT poszłaby ta 2. Bernerdynka... Quote
jusstyna85 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 ANETTTA napisał(a):daleko na DT .... ale ja mówie o Bernardynce drugiej z Rudy... oprócz niej jest jeszcze z dysplazją,ale za to kochany... Quote
Basia i Barni Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 jusstyna85 napisał(a):ale ja mówie o Bernardynce drugiej z Rudy... oprócz niej jest jeszcze z dysplazją,ale za to kochany... przekochany , ciagle sie łasił i chciał być dotykany ,jak odchodziłam to ciagnął mnie za rękaw :-( ale te nogi ma tragiczne :placz: Quote
jusstyna85 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Basia i Barni napisał(a):przekochany , ciagle sie łasił i chciał być dotykany ,jak odchodziłam to ciagnął mnie za rękaw :-( ale te nogi ma tragiczne :placz: Ja myśle, że trzeba spróbować mu pomóc,jeśli się nie da,to pozwolić odejść godnie... Jutro będzie wątekl,Jaaga wypyta o diagnostyke Quote
Basia i Barni Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 jusstyna85 napisał(a):Ja myśle, że trzeba spróbować mu pomóc,jeśli się nie da,to pozwolić odejść godnie... Jutro będzie wątekl,Jaaga wypyta o diagnostyke dokładnie to mówiłam Justynie , jest ponad 40 bernardynów do adopcji , a on mimo ,że morda przekochana , niestety ma tak zniekształcone łapy i kuleje ,że szok, albo rokowanie lekarza bedzie pomyslne ,choc watpie ,to trzeba mu pozwolić godnie odejść Quote
jusstyna85 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Wychodzi na to, że nie ma żadnych ogłoszeń? czy moge prosić o zmiane tytułu? Musimy uzbierać na karme i weta,ona ma wodniaka jakiegoś guza na szyjce Quote
Ania z Bytomia Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 witam, nie mam zbytnio czasu pilotować każdy wątek, Bekunia jest u mnie na DT ;) zapraszam na wątek zbiorczy moich tymczasowiczów :cool3:http://www.dogomania.pl/forum/f28/slaski-duet-mix-spaniela-mix-jamnika-ka-dachowiec-pers-niufek-benka-117618/index89.html#post12164892 Quote
Recommended Posts