zuzlikowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 mariolka napisał(a):możecie być pewne że Beki będzie miała u jurosi najlepiej :) ślicznie wygląda razem z Brysiem :lol: mariolko...jak jeszcze i od Ciebie bedziemy dostawać drobne informacje i od samej jurosi...to juz będzie cudnie! I niech tylko Bekunia zdrową będzie...to już będzie przecudnie!:lol: Żałuję jedynie,że...tak byłam przejęta wypadem do ...Warszawy z Nadinką,że zapomniałam,że przecież Bekonik też jest w Warszawie...no-pod...:shake:...bardzo żałuję,ale następnym razem juz się nie zapomnę- obiecałam jurosi i sobie!:lol: Poznać Bekonika to byłaby frajda!:loveu:...szczęśliwego Bekonika!!! Quote
Paulina_mickey Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 http://img329.imageshack.us/img329/821/kopiujzzdjcie0161.jpg Pierwsze co mi się skojarzyło jak Ją zobaczyłam, to że jest puchata :diabloti::loveu: Quote
zuzlikowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Paulina_mickey']http://img329.imageshack.us/img329/821/kopiujzzdjcie0161.jpg Pierwsze co mi się skojarzyło jak Ją zobaczyłam, to że jest puchata :diabloti::loveu: Dba o łobuzicę jurosia,dba!:lol: Quote
aganica Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Wspaniale się czyta , takie wiadomości .Beki jest piękna :multi: Quote
ANETTTA Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 to dodaje nam sił do dalszego działania ......po chwilach zwatpienia Quote
zuzlikowa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Paulina_mickey']http://img329.imageshack.us/img329/821/kopiujzzdjcie0161.jpg Pierwsze co mi się skojarzyło jak Ją zobaczyłam, to że jest puchata :diabloti::loveu: ...no,to pora zobaczyć Bekunię...wydrę!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...lubo-zmokniętą kurę!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jurosia nazywa czasami Bekunię ...Krówką:lol:.Jak śpi ,to tak wyglada...jak słodka krówka:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 http://img11.imageshack.us/img11/5457/spicabekikrwka.jpg Jak szczeniak na tym zdjęciu wygląda :loveu::loveu: Quote
ANETTTA Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 z łapinką wszystko w porządku nic sie nie dzieje ??? Quote
zuzlikowa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 ANETTTA napisał(a):z łapinką wszystko w porządku nic sie nie dzieje ??? Jurosia wie,że czekamy na fotki,więc robi mi takie miłe niespodzianki:loveu: Sądzę,ze gdyby się coś działo dałaby znać.Jest uczulona na łapkę i przeze mnie i przez weta!...ale przy okazji zapytam! Quote
zuzlikowa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Wyłączyłam już pocztę i ...miałam wyłączyć kompa,ale tknęło mnie by sprawdzić co też przyszło na pomarańczową pocztę...i zachłysnęłam się!:evil_lol: No i wróciłam,żebyście też mogły podziwiać to cudo...te cuda... lepiej patrzcie:cool3: Quote
BoUnTy Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Rozmiar legowiska idelany dla Beki ;] Pewnie wygodne ]:-> Quote
zuzlikowa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 BoUnTy napisał(a):Rozmiar legowiska idelany dla Beki ;] Pewnie wygodne ]:-> Prawda?:lol::lol::lol::lol::lol:...a jak to smacznie śpi,na tym przyciasnym posłanku!!! Quote
ANETTTA Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 tylko sciskac i całowac te morduleeeeeeeee Quote
zuzlikowa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 ANETTTA napisał(a):tylko sciskac i całowac te morduleeeeeeeee A zauważyłaś Cioteczko A. jak pięknie pomarańczowy kolorek ma Bekunia!Śliczniasty puchatek!:loveu: Quote
ANETTTA Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Cioteczko Z.. ona cała jets piekna jakby wyprana w arielu !!! Quote
Paulina_mickey Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 zuzlikowa napisał(a):A zauważyłaś Cioteczko A. jak pięknie pomarańczowy kolorek ma Bekunia!Śliczniasty puchatek!:loveu: Ona dosłownie na tym zdjęciu jest pomarańczowa :crazyeye::loveu::loveu::loveu: I nie ma to jak wymiarowe spanko dla beni :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 U Bekuni wszystko w najlepszym porządku...i tak ma zostać!:loveu: Quote
BoUnTy Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 W schronisku w Bytomiu jst piękny Bernardyn... Quote
ANETTTA Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 foty i inf na zbiorczy plis banerek w moim podpisie Quote
zuzlikowa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Łojej...spam?...no,i mam czerwono! A ja pisałam tylko o Stivim...moze kto bedzie chciał znależć,to znajdzie! Bernardyn Stivi...z olkusza. Bekuniu...szczęścia! Quote
BoUnTy Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Nie mam fot i nic o nim nie wiem, natknęłam sie gdy szukąłam swojego tymczasowicza... Quote
zuzlikowa Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 jurosia napisała ... pozdrawiamy ze spaceru:-) ...Bekuś dała się w końcu przekonać do swojego posłania, bo do tej pory wolała podłogę:-) Pozdrowienia...:loveu: Quote
Recommended Posts