Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam serdecznie ,
Trochę mi zajęło przeczytanie całego tematu o Beki.
To ja podjęłam się wizyty przedadopcyjnej , jestem z forum labradory info. Poproszona przez Basię zadzwoniłam do osoby zainteresowanej i umówiłam się na jutro na godz. 10 -tą .Troszkę porozmawiamy i mam nadzieję że będzie dobrze .Sama mam dwie dziewczynki z adopcji /;Hermionę i Fionę ..najkochańsze labradorki /.Mieszkam na drugim końcu Wa-wki bo na Targówku ale.... czego się nie robi dla kochanych czworonogów prawda ?
Włączę nawigację i odnajdę Ursynów .Pozdrawiam wszystkich fanów Beki ..trzymajcie kciuki ..Agnieszka

Posted

aganica napisał(a):
Witam serdecznie ,
Trochę mi zajęło przeczytanie całego tematu o Beki.
To ja podjęłam się wizyty przedadopcyjnej , jestem z forum labradory info. Poproszona przez Basię zadzwoniłam do osoby zainteresowanej i umówiłam się na jutro na godz. 10 -tą .Troszkę porozmawiamy i mam nadzieję że będzie dobrze .Sama mam dwie dziewczynki z adopcji /;Hermionę i Fionę ..najkochańsze labradorki /.Mieszkam na drugim końcu Wa-wki bo na Targówku ale.... czego się nie robi dla kochanych czworonogów prawda ?
Włączę nawigację i odnajdę Ursynów .Pozdrawiam wszystkich fanów Beki ..trzymajcie kciuki ..Agnieszka

Dokładnie tak jest...trzymamy!:loveu:...niech już ten niepohamowany słoniczek ma swój kochający ...nie domek...nie! Psu nie potrzebny domek- Bekuni potrzebni kochajacy ją ludzie,którzy nie będą zawracali sobie głowy dlaczego,skąd...tylko przyjmą ją z całym bagażem doświadczeń i zachowań...dadzą jej czas uwierzyć i zaufać...którzy też pomogą jej nauczyć się życia w ich rodzinie...którzy wskażą,czego chcą,a czego nie!

Posted

Witam serdecznie .My już po dłuuugiej rozmowie .Uważam że domek będzie idealny dla Beki , taki jaki można sobie jedynie wymarzyć .Ludzie rozsądni , pragnący jedynie dobra psa.Beki nigdy nie będzie musiała zostawać sama w domu , będzie pod stałą opieką ludzi .Ludzi zdających sobie sprawę z obowiązków jakie ich czekają .Do towarzystwa będzie miała dwa urocze pieski , mamusię i synka / przytulanki i pieszczochy/,łagodne i słodkie pieski .Rodzina już na walizkach , czeka na przeprowadzkę i możliwość zabrania Beki do nowego domu .Domu z ogródkiem , by mogła spokojnie wypoczywać i dożyć szczęśliwie ,zasłużonej ,starości.Pozostała kwestia ogrodzenia terenu i Beki może ruszać do czekających z utęsknieniem , nowych opiekunów.
Pozdrawiam ..Agnieszka

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Bardzo się cieszę ,że wizyta się udała :loveu:

Mam nadzieję, że jak Beki trafi do Was to psiaki się dogadają razem :oops:

:loveu: no to odliczamy dni do przyjazdu naszej Bekusi

Psiaki się dogadają (nawet gdybyśmy mieli dzielić dom i ogród na pół ;)), w końcu to sunia. A ja ostatnio ''testowałam Bryśka'' na wielkiej terierce rosyjskiej, pierwszy odruch to ogon pod siebie i do mamusi (czyli do mnie), żadnego obszczekiwaniam, myślę że Beki bezstresowo przejmie psią władzę w domu.

Posted

beki chyba teraz tez nie jest samotnym psem u Ani

Slimak ma kase na operacje :multi:

beki ma dom :multi::multi:
a ja oszaleje z radosci :multi::multi::multi:oby wiecje takich weekendów

Posted

Cioteczki napiszcie proszę jaką karmę preferujecie dla waszych beniusiów, oczywiście wiem że w grę wchodzą osobiste upodobania podopiecznych, ale może jest coś wybitnie wskazane dla benków i czy podajecie im ryż z kurczakiem,a jeśli tak to w jakich ilościach ? Oczywiscie na pewno będziemy się kosnultować z naszą wetką, ale opinie właścicieli benków to też cenne info.

Posted

[quote name='jurosia']Cioteczki napiszcie proszę jaką karmę preferujecie dla waszych beniusiów, oczywiście wiem że w grę wchodzą osobiste upodobania podopiecznych, ale może jest coś wybitnie wskazane dla benków i czy podajecie im ryż z kurczakiem,a jeśli tak to w jakich ilościach ? Oczywiscie na pewno będziemy się kosnultować z naszą wetką, ale opinie właścicieli benków to też cenne info.

Jeśli chodzi o benki to wskazana jest karma wzmacniajaca układ kostno/stawowy oraz utrzymująca je w możliwie niskiej wadze.Wszystko to związane jest z utrzymaniem w sprawności gł.tylnych łap...
Nie podpowiadam jaką konkretnie ,bo u mnie wystąpił dodatkowo problem alergii i zmusił do zwrócenia uwagi na ten problem.

Podkreślać jednak mocno będę konieczność nie dopuszczania do nadmiernego przyrostu wagi u benków.

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Sądzicie, że mogę Beki już zdjąć z ogłoszeń?
Zwykle nie zapeszam ale... :cool3:

myślę,że jednak bekonik pojedzie, ale ogłoszeń bym nie ściągała ,bo zawsze możesz polecic innego banka a tego macie mnóstwo :roll: