zuzlikowa Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Justynko...przecież 6 lipca to pierwszy tydzień lipca! ...czy Beki musi już teraz opuścić dt? Czy do 6 lipca? Quote
jurosia Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 dzwoniłam przed chwilą do Ani , Beki może u niej zostać do do chwili przyjazdu do nas, uf... Quote
ANETTTA Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 trzymam kciuki akacje wizyty wyjazdu i bEki ... Quote
jusstyna85 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Basia załatwiła wizyte...ta osoba będzie sie z Tobą kontaktowała... Quote
aganica Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Witam serdecznie , Trochę mi zajęło przeczytanie całego tematu o Beki. To ja podjęłam się wizyty przedadopcyjnej , jestem z forum labradory info. Poproszona przez Basię zadzwoniłam do osoby zainteresowanej i umówiłam się na jutro na godz. 10 -tą .Troszkę porozmawiamy i mam nadzieję że będzie dobrze .Sama mam dwie dziewczynki z adopcji /;Hermionę i Fionę ..najkochańsze labradorki /.Mieszkam na drugim końcu Wa-wki bo na Targówku ale.... czego się nie robi dla kochanych czworonogów prawda ? Włączę nawigację i odnajdę Ursynów .Pozdrawiam wszystkich fanów Beki ..trzymajcie kciuki ..Agnieszka Quote
zuzlikowa Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 aganica napisał(a):Witam serdecznie , Trochę mi zajęło przeczytanie całego tematu o Beki. To ja podjęłam się wizyty przedadopcyjnej , jestem z forum labradory info. Poproszona przez Basię zadzwoniłam do osoby zainteresowanej i umówiłam się na jutro na godz. 10 -tą .Troszkę porozmawiamy i mam nadzieję że będzie dobrze .Sama mam dwie dziewczynki z adopcji /;Hermionę i Fionę ..najkochańsze labradorki /.Mieszkam na drugim końcu Wa-wki bo na Targówku ale.... czego się nie robi dla kochanych czworonogów prawda ? Włączę nawigację i odnajdę Ursynów .Pozdrawiam wszystkich fanów Beki ..trzymajcie kciuki ..Agnieszka Dokładnie tak jest...trzymamy!:loveu:...niech już ten niepohamowany słoniczek ma swój kochający ...nie domek...nie! Psu nie potrzebny domek- Bekuni potrzebni kochajacy ją ludzie,którzy nie będą zawracali sobie głowy dlaczego,skąd...tylko przyjmą ją z całym bagażem doświadczeń i zachowań...dadzą jej czas uwierzyć i zaufać...którzy też pomogą jej nauczyć się życia w ich rodzinie...którzy wskażą,czego chcą,a czego nie! Quote
aganica Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Oczywiście ... zaraz po powrocie zdam relację z wizyty .. :lol: Quote
ANETTTA Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 trzymamy ja sie boje kazdej benkowej adopcji .... Quote
zuzlikowa Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Oj,jak niecierpliwie czekam na sprawozdanie! Bekoniku...spokojnej nocki!:loveu: Quote
aganica Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Witam serdecznie .My już po dłuuugiej rozmowie .Uważam że domek będzie idealny dla Beki , taki jaki można sobie jedynie wymarzyć .Ludzie rozsądni , pragnący jedynie dobra psa.Beki nigdy nie będzie musiała zostawać sama w domu , będzie pod stałą opieką ludzi .Ludzi zdających sobie sprawę z obowiązków jakie ich czekają .Do towarzystwa będzie miała dwa urocze pieski , mamusię i synka / przytulanki i pieszczochy/,łagodne i słodkie pieski .Rodzina już na walizkach , czeka na przeprowadzkę i możliwość zabrania Beki do nowego domu .Domu z ogródkiem , by mogła spokojnie wypoczywać i dożyć szczęśliwie ,zasłużonej ,starości.Pozostała kwestia ogrodzenia terenu i Beki może ruszać do czekających z utęsknieniem , nowych opiekunów. Pozdrawiam ..Agnieszka Quote
Soema Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Super :multi: Jurosia gratulujemy :) i tylko zazdrościć możemy... Quote
Paulina_mickey Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Bardzo się cieszę ,że wizyta się udała :loveu: Mam nadzieję, że jak Beki trafi do Was to psiaki się dogadają razem :oops: Quote
jurosia Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Bardzo się cieszę ,że wizyta się udała :loveu: Mam nadzieję, że jak Beki trafi do Was to psiaki się dogadają razem :oops: :loveu: no to odliczamy dni do przyjazdu naszej Bekusi Psiaki się dogadają (nawet gdybyśmy mieli dzielić dom i ogród na pół ;)), w końcu to sunia. A ja ostatnio ''testowałam Bryśka'' na wielkiej terierce rosyjskiej, pierwszy odruch to ogon pod siebie i do mamusi (czyli do mnie), żadnego obszczekiwaniam, myślę że Beki bezstresowo przejmie psią władzę w domu. Quote
ANETTTA Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 beki chyba teraz tez nie jest samotnym psem u Ani Slimak ma kase na operacje :multi: beki ma dom :multi::multi: a ja oszaleje z radosci :multi::multi::multi:oby wiecje takich weekendów Quote
jurosia Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Cioteczki napiszcie proszę jaką karmę preferujecie dla waszych beniusiów, oczywiście wiem że w grę wchodzą osobiste upodobania podopiecznych, ale może jest coś wybitnie wskazane dla benków i czy podajecie im ryż z kurczakiem,a jeśli tak to w jakich ilościach ? Oczywiscie na pewno będziemy się kosnultować z naszą wetką, ale opinie właścicieli benków to też cenne info. Quote
Basia i Barni Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 fajnie ,że wizyta jest pozytywna i nasz bekonik pojedzie :loveu: Quote
zuzlikowa Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='jurosia']Cioteczki napiszcie proszę jaką karmę preferujecie dla waszych beniusiów, oczywiście wiem że w grę wchodzą osobiste upodobania podopiecznych, ale może jest coś wybitnie wskazane dla benków i czy podajecie im ryż z kurczakiem,a jeśli tak to w jakich ilościach ? Oczywiscie na pewno będziemy się kosnultować z naszą wetką, ale opinie właścicieli benków to też cenne info. Jeśli chodzi o benki to wskazana jest karma wzmacniajaca układ kostno/stawowy oraz utrzymująca je w możliwie niskiej wadze.Wszystko to związane jest z utrzymaniem w sprawności gł.tylnych łap... Nie podpowiadam jaką konkretnie ,bo u mnie wystąpił dodatkowo problem alergii i zmusił do zwrócenia uwagi na ten problem. Podkreślać jednak mocno będę konieczność nie dopuszczania do nadmiernego przyrostu wagi u benków. Quote
Paulina_mickey Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Sądzicie, że mogę Beki już zdjąć z ogłoszeń? Zwykle nie zapeszam ale... :cool3: Quote
Basia i Barni Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Sądzicie, że mogę Beki już zdjąć z ogłoszeń? Zwykle nie zapeszam ale... :cool3: myślę,że jednak bekonik pojedzie, ale ogłoszeń bym nie ściągała ,bo zawsze możesz polecic innego banka a tego macie mnóstwo :roll: Quote
Recommended Posts