Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jurosia napisał(a):
Tak jak pisałam wcześniej pod koniec czerwca mamy przeprowadzkę do domu z ogródkiem, więc pierwszy tydzień lipca byłby najlepszym terminem na przyjazd Beki, będziemy wtedy oboje z małżeństwem w domu. Trzeba by było jeszcze ustalić transport Beki do nas. MY JUŻ PODJĘLIŚMY DECYZJE. Czekamy na waszą.

gratuluje weselicha ,a prezent chyba najwiekszy dostaniecie w postaci bekuni :loveu:

Posted

Basia i Barni napisał(a):
gratuluje weselicha ,a prezent chyba najwiekszy dostaniecie w postaci bekuni :loveu:

weselicha ?!:roll:

było już dawno temu :eviltong:

a Bekunia będzie jak spełnienie marzeń dziecięcych o pięknym, wielkim psie, którego nigdy nie miałam

Posted

my będziemy czekać cierpliwie, ale jeśli cioteczki nie wyrobią się z wizytą do końca czerwca , to potem to już nie bęzie ursynów, tylko 40 km za warszawę trzeba będzie jechać z wizytą ;)

Posted

jurosia napisał(a):
my będziemy czekać cierpliwie, ale jeśli cioteczki nie wyrobią się z wizytą do końca czerwca , to potem to już nie bęzie ursynów, tylko 40 km za warszawę trzeba będzie jechać z wizytą ;)

Cierpliwość cierpliwością,ale trzebaby już coś wiedzieć...coś poustalać.A tak to ciągle sobie gdybamy...gdybamy...:shake:...trzeba coś robić!Beki też dom na stałe się należy.

Posted

dzwoniła dziś do mnie Ania z Bytomia i powiedziała, że będzie chciała przywieźć Beki do nas osobiście, to chyba zostaje kwestia samej wizyty przedadopcyjnej

Posted

Jeśli Jurosia nie zabierze Beki,to będzie musiała wrócić do Schroniska...

Napisałam so 2 os z W-Wy,ale mają daleko na Ursynów...nie wiem kto by był z tamtych rejonów...?

Posuzkajcie prosze, ja rezygnuję z dogomanii na dłuuuuuuui okres czasu,jestem zmuszona

Posted

:crazyeye: jak to !
jestem tu nowa, zna mnie tu tylko mariolka, która razem z innymi cioteczkami pomogła mi umieścić onka w hotelu u Murki, którego z mężem zabraliśmy z łańcucha, na którym wegetował. Nie mogliśmy go zatrzymać, ale opłaciliśmy mu ''wikt i opierunek'' u Murki, a sami zaczęliśmy rozglądać się za dużą sunią, bo mój Brysiek samca do domu nie wpuści. Nie wiem czy to dużo, czy mało na to żeby być dogomaniaczką, ale Bekusi nie odpuszczę, czy ktoś przyjdzie czy nie :eviltong:

Posted

[quote name='jurosia']:crazyeye: jak to !
jestem tu nowa, zna mnie tu tylko mariolka, która razem z innymi cioteczkami pomogła mi umieścić onka w hotelu u Murki, którego z mężem zabraliśmy z łańcucha, na którym wegetował. Nie mogliśmy go zatrzymać, ale opłaciliśmy mu ''wikt i opierunek'' u Murki, a sami zaczęliśmy rozglądać się za dużą sunią, bo mój Brysiek samca do domu nie wpuści. Nie wiem czy to dużo, czy mało na to żeby być dogomaniaczką, ale Bekusi nie odpuszczę, czy ktoś przyjdzie czy nie :eviltong:

Walcz o psa i nie dziw się Dziewczynom. One też walczą. W imieniu Bekusi. Trzymam kciuki.

Posted

jurosia napisał(a):
w pierwszym tygodniu lipca, tzn. jak tylko się przeprowadzimy to już będziemy mogli ją przyjąć

To i tak nie ma co zrobić z Beki...do 6 lipca musi coś znaleźć :(