zuzlikowa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 jurosia napisał(a):przypominamy że czekamy na wizytację ;) No cioteczki...domek czeka i chce być...wizytowany:lol: może już pora poustalać co nieco?! Quote
Basia i Barni Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 jurosia napisał(a):Tak jak pisałam wcześniej pod koniec czerwca mamy przeprowadzkę do domu z ogródkiem, więc pierwszy tydzień lipca byłby najlepszym terminem na przyjazd Beki, będziemy wtedy oboje z małżeństwem w domu. Trzeba by było jeszcze ustalić transport Beki do nas. MY JUŻ PODJĘLIŚMY DECYZJE. Czekamy na waszą. gratuluje weselicha ,a prezent chyba najwiekszy dostaniecie w postaci bekuni :loveu: Quote
jurosia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Basia i Barni napisał(a):gratuluje weselicha ,a prezent chyba najwiekszy dostaniecie w postaci bekuni :loveu: weselicha ?!:roll: było już dawno temu :eviltong: a Bekunia będzie jak spełnienie marzeń dziecięcych o pięknym, wielkim psie, którego nigdy nie miałam Quote
zuzlikowa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Nie wiem,czy justyna 85 nie ma problemów z netem! Kurcze...już tak wiele czasu nie zostało...ciotki od Bekonika czas podjąć działania,a nie tylko gadać! Quote
jurosia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 my będziemy czekać cierpliwie, ale jeśli cioteczki nie wyrobią się z wizytą do końca czerwca , to potem to już nie bęzie ursynów, tylko 40 km za warszawę trzeba będzie jechać z wizytą ;) Quote
zuzlikowa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 jurosia napisał(a):my będziemy czekać cierpliwie, ale jeśli cioteczki nie wyrobią się z wizytą do końca czerwca , to potem to już nie bęzie ursynów, tylko 40 km za warszawę trzeba będzie jechać z wizytą ;) Cierpliwość cierpliwością,ale trzebaby już coś wiedzieć...coś poustalać.A tak to ciągle sobie gdybamy...gdybamy...:shake:...trzeba coś robić!Beki też dom na stałe się należy. Quote
jurosia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 cioteczko gdzie jesteś ? czekamy i Bekuś też czeka ! Quote
Basia i Barni Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 jurosia napisał(a):cioteczko gdzie jesteś ? czekamy i Bekuś też czeka ! no właśnie a domek bardzo cierpliwy :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 No przydało by się to zakończyć z jak najlepszym zakończeniem i dla Beki i dla Was. :loveu::loveu: Quote
ANETTTA Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 dajcei prosze namiary na dom na pv poszukam dziewczyn do sprawdzenia .... w Rudzie jest bernardyn 2-3 lata na kwarantalnej ..kto moze mi dac inf o nim i fotki Quote
jurosia Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 dzwoniła dziś do mnie Ania z Bytomia i powiedziała, że będzie chciała przywieźć Beki do nas osobiście, to chyba zostaje kwestia samej wizyty przedadopcyjnej Quote
ANETTTA Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 no czekamy napisałam do kilku osób wizyta potrzebna warszawa Ursynów Quote
jusstyna85 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Jeśli Jurosia nie zabierze Beki,to będzie musiała wrócić do Schroniska... Napisałam so 2 os z W-Wy,ale mają daleko na Ursynów...nie wiem kto by był z tamtych rejonów...? Posuzkajcie prosze, ja rezygnuję z dogomanii na dłuuuuuuui okres czasu,jestem zmuszona Quote
jurosia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 :wallbash: o nie ! Bekuś tylko nie do schronu ! kto do nas przyjdzie na wizyyytęęęę ? Quote
ANETTTA Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 hyyyyyym nikt sie nbie odezwał co do tej wizyty ..???? poczekajmy jeszcze wekend akurat ...ludzie wyjezdzają ..znajdziemy kogos znajdziemy ...!!! Quote
jusstyna85 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 1 osoba mi odpisała,że na wizyte do dogomianiaczki nie pójdzie... Quote
jurosia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 :crazyeye: jak to ! jestem tu nowa, zna mnie tu tylko mariolka, która razem z innymi cioteczkami pomogła mi umieścić onka w hotelu u Murki, którego z mężem zabraliśmy z łańcucha, na którym wegetował. Nie mogliśmy go zatrzymać, ale opłaciliśmy mu ''wikt i opierunek'' u Murki, a sami zaczęliśmy rozglądać się za dużą sunią, bo mój Brysiek samca do domu nie wpuści. Nie wiem czy to dużo, czy mało na to żeby być dogomaniaczką, ale Bekusi nie odpuszczę, czy ktoś przyjdzie czy nie :eviltong: Quote
LACRIMA Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='jurosia']:crazyeye: jak to ! jestem tu nowa, zna mnie tu tylko mariolka, która razem z innymi cioteczkami pomogła mi umieścić onka w hotelu u Murki, którego z mężem zabraliśmy z łańcucha, na którym wegetował. Nie mogliśmy go zatrzymać, ale opłaciliśmy mu ''wikt i opierunek'' u Murki, a sami zaczęliśmy rozglądać się za dużą sunią, bo mój Brysiek samca do domu nie wpuści. Nie wiem czy to dużo, czy mało na to żeby być dogomaniaczką, ale Bekusi nie odpuszczę, czy ktoś przyjdzie czy nie :eviltong: Walcz o psa i nie dziw się Dziewczynom. One też walczą. W imieniu Bekusi. Trzymam kciuki. Quote
jusstyna85 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Basia napisała mi na gg, że może będzie osoba... Jurosiu w razie czego kiedy Beki mogłaby przyjechać? Quote
jurosia Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 w pierwszym tygodniu lipca, tzn. jak tylko się przeprowadzimy to już będziemy mogli ją przyjąć Quote
jusstyna85 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 jurosia napisał(a):w pierwszym tygodniu lipca, tzn. jak tylko się przeprowadzimy to już będziemy mogli ją przyjąć To i tak nie ma co zrobić z Beki...do 6 lipca musi coś znaleźć :( Quote
Recommended Posts