Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysza proponowała te oklady żelowe przysłac gratissssss...
wiec dowiedz sie Aniu i bedziemy działac ..aby sunia była juz drowiutka
ona ma te rane w takim nie fajnym miejscu do zrosniecia

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczko A...ta rana rzeczywiście w brzydkim miejscu!Ale co tam...trzeba Bekuni pomóc!...:loveu: Bekonikowi....

Aniu...jak będziesz rozmawiać z wetką,to miej też na uwadze,że te okłady to nowość,a wet to też człowiek i nie lubi przyznawać się do niewiedzy:oops: i łatwiej wtedy powiedzieć,że to nie jest dobre...,a o ile pamiętam i Gabi, i Emirek też dostawali antybiotyki.

Justyna...zerknij,czy to allegro spełnie Twoje oczekiwanie nowego pokazania Beki.Jeśli jeszcze coś można polepszyć...pisz!
BERNARDYN sunia lubi dzieci STRÓŻ RODZINY BYTOM (632945048) - Aukcje internetowe Allegro

...acha...Aniu,nie martw się o wypadającą straszliwie sierść Bekonika:evil_lol:...niestety berniardyny tak mają! Tym bardziej,że u Beki to są jeszcze zaniedbania.....o ho ho!... no i antybiotyki też nie pomogły!
Jak przyjechał do mnie Bercik,to wyczesywałam z niego zimowy podszerstek przez dobre kilka tygodni(a przyjechał w sierpniu),a w tym czasie zaczęło się normalne linienie:crazyeye:...a moja Zuzia(czyli sunia podobna do Bekonika:cool3:) traci włosiska dwa razy w roku i...wszystko w domu mam z sierści...nawet czasami śmieję się,że wszystkiego u mnie może zabraknąć,ale jednej przyprawy nigdy...sierści!

Posted

Wykasuj prosze to:
[FONT=Times New Roman]... miała guza na tylnej łapie.[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]
... jest już po operacji i choć gojenie rozległej rany jeszcze trwa...
wszystko jest na najlepszej drodze!!!
[/FONT][FONT=Tahoma]
[/FONT]

[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]A wpisz: miała operacje łapy,rana goi się[/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2]Podczas rozmowy lepiej powiedziec,że to był guz[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Poza tym allegro super :)[/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2]
[/FONT]

Posted

[quote name='jusstyna85']Wykasuj prosze to:
[FONT=Times New Roman]... miała guza na tylnej łapie.[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]
... jest już po operacji i choć gojenie rozległej rany jeszcze trwa...
wszystko jest na najlepszej drodze!!!
[/FONT][FONT=Tahoma]
[/FONT]

[FONT=Tahoma]A wpisz: miała operacje łapy,rana goi się[/FONT]

[FONT=Tahoma][SIZE=2]Podczas rozmowy lepiej powiedziec,że to był guz[/FONT]

[FONT=Tahoma]Poza tym allegro super :)[/FONT]
[FONT=Tahoma]
[/FONT]

Nie ma problemu...tylko przeczytaj to sama,tak jakbyś nie znała faktów...
...[FONT=Tahoma]miała operacje łapy...[SIZE=2]i nie wychodzą Ci poważniejsze problemy?Tu był problem narośli,zgrubienia, a tak może ludziom pokojarzyć się problem...niesprawności.

A może to trochę inaczej sformułować?
[/FONT]

Posted

[quote name='zuzlikowa']Nie ma problemu...tylko przeczytaj to sama,tak jakbyś nie znała faktów...
...[FONT=Tahoma]miała operacje łapy...[SIZE=2]i nie wychodzą Ci poważniejsze problemy?Tu był problem narośli,zgrubienia, a tak może ludziom pokojarzyć się problem...niesprawności.[/FONT]

[FONT=Tahoma]A może to trochę inaczej sformułować?[/FONT]

Może miała usunięto narośl na łapie,co myślisz?

Posted

ANETTTA napisał(a):
Mysza proponowała te oklady żelowe przysłac gratissssss...
wiec dowiedz sie Aniu i bedziemy działac ..aby sunia była juz drowiutka
ona ma te rane w takim nie fajnym miejscu do zrosniecia

To ja czekam na instrukcje. Nie przeszkadza stosowanie z antybiotykiem ale weci nie za bardzo mają do tego przekonanie więc pewnie uznają, ze nie ma potrzeby.
Jeśli będą potrzebne to proszę o priva, żebym nie przegapiła.

Posted

[quote name='jusstyna85']Przekazałam adres,bardzo dziękujemy wszystkim:loveu:

Trzeba pomyśleć o ogłoszeniach w gazecie

Justyna...a cafeanimal?...tam też do gazety wybierają psiaki...no i samo ogłoszenie jest często przeglądane!...ja niestety nie umiem,ale może ktoś pomoże?:oops:

Posted

zuzlikowa napisał(a):

Justyna...a cafeanimal?...tam też do gazety wybierają psiaki...no i samo ogłoszenie jest często przeglądane!...ja niestety nie umiem,ale może ktoś pomoże?:oops:

Gdzie są jakieś fotki?:oops: zaraz zrobię.. Choć w sumie późno.

Posted

już jestem i odpisuje ;)
W poniedziałek nie umiałam się dobić do wetki ponieważ była zbyt długa kolejka a z 2 dzieci nie szło zbyt długo wysiedzieć :mad: (córa rok, syn 4 lata) biegali jak nakręceni, w końcu spasowałam :p
Dziś byłam sama u wetki, lało jak cholera i nie wiem czemu brama była otwarta a drzwi zamknięte :shake: kwitnęłam w ulewie 15 min - także spasowałam :oops: Trudno się mówi, zaczniemy stosowanie opatrunków bez konsultacji na moją odpowiedzialność, mam nadzieje że nic Bekonisiowi się nie stanie :shake:

co do cafeanimalia to jest tam wstawiona razem z innymi zwierzakami "śląskiego duetu" (link wstawię wieczorkiem bo ja nie kumata w tym temacie :oops:, Bounty wstawiała tam wszystkie zwierzaki)

Posted

Aniu...obejrzałam sobie profil ...i szczerze się uśmiałam,bo dla Beki wybrałaś zdjęcie,które najbardziej lubię,choć nie powiem,żeby wyszła na nim naj:cool3:bernardyniej!
Jest na nim tak szczenięca i figlarna!:loveu:

...może znajdziecie czas ,żeby zajrzeć do kumpla beki...
http://www.dogomania.pl/forum/f28/3l-bazyl-wielkopies-bez-pomocy_bez-leczenia_pilnie-potrzebna-kazda-pomoc-138238/#post12322892

Zbieram i robię drobiazgi na bazarek...dziś/jutro ruszy!:lol:...wkleję linka!
Acha-Beki ma 2 obserwatorów...mam nadzieję,że to zainteresowane domki!

Posted

Wiam :lol:
trafiłam tu przekierowana ;) przez justynę 85, z innego wątku. Jestem tą osobą, która rozgląda się za dużą sunią. Może w skrócie o mnie, żebyście cioteczki zdecydowały czy nadaję się na kandydata na pańcię dla Beki. Mam 2 pieski mieszańce w stylu makaronojamnik, sunia ( 3 lata) znajdka po sterylce, łagodna i jej rozbrykany, rozbestwiony przeze mnie synuś (1,5 r.) wiecznie niedobawiony i niedorzucany piłeczką szczenior :evil_lol:. W domu nie ma kotów, dzieci i tym podobnych stworzeń. Miał być młody mieszaniec onka (zabrany przez nas z wiejskiego łańcucha), ale mój psi bachor go nie przyjął (oba chłopaki nie są kastrowane)....i tak trafiłam na dogomanię. Onka - Borysa umieściliśmy w hotelu u Murki ( już ma nowy dom:multi:) i doszliśmy do wniosku, że jak trzeci pies, to tylko sunia. Z naszej strony adopcja byłaby możliwa za ok. 2 miesiące. Przenosimy się wtedy za Warszawę do domku z ogródkiem. Ogródek mały tylko 450 m, ale nasze serca są chyba pojemniesze i z radością przyjęlibyśmy trzeciego psa. Dodam jeszcze że nigdy nie miałam bernardyna , zawsze same nierasowe ale kochane popaprańce.