ANETTTA Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Mysza proponowała te oklady żelowe przysłac gratissssss... wiec dowiedz sie Aniu i bedziemy działac ..aby sunia była juz drowiutka ona ma te rane w takim nie fajnym miejscu do zrosniecia Quote
zuzlikowa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Cioteczko A...ta rana rzeczywiście w brzydkim miejscu!Ale co tam...trzeba Bekuni pomóc!...:loveu: Bekonikowi.... Aniu...jak będziesz rozmawiać z wetką,to miej też na uwadze,że te okłady to nowość,a wet to też człowiek i nie lubi przyznawać się do niewiedzy:oops: i łatwiej wtedy powiedzieć,że to nie jest dobre...,a o ile pamiętam i Gabi, i Emirek też dostawali antybiotyki. Justyna...zerknij,czy to allegro spełnie Twoje oczekiwanie nowego pokazania Beki.Jeśli jeszcze coś można polepszyć...pisz! BERNARDYN sunia lubi dzieci STRÓŻ RODZINY BYTOM (632945048) - Aukcje internetowe Allegro ...acha...Aniu,nie martw się o wypadającą straszliwie sierść Bekonika:evil_lol:...niestety berniardyny tak mają! Tym bardziej,że u Beki to są jeszcze zaniedbania.....o ho ho!... no i antybiotyki też nie pomogły! Jak przyjechał do mnie Bercik,to wyczesywałam z niego zimowy podszerstek przez dobre kilka tygodni(a przyjechał w sierpniu),a w tym czasie zaczęło się normalne linienie:crazyeye:...a moja Zuzia(czyli sunia podobna do Bekonika:cool3:) traci włosiska dwa razy w roku i...wszystko w domu mam z sierści...nawet czasami śmieję się,że wszystkiego u mnie może zabraknąć,ale jednej przyprawy nigdy...sierści! Quote
jusstyna85 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Wykasuj prosze to: [FONT=Times New Roman]... miała guza na tylnej łapie.[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5] ... jest już po operacji i choć gojenie rozległej rany jeszcze trwa... wszystko jest na najlepszej drodze!!![/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]A wpisz: miała operacje łapy,rana goi się[/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=2][/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=2]Podczas rozmowy lepiej powiedziec,że to był guz[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]Poza tym allegro super :)[/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=2] [/FONT] Quote
zuzlikowa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='jusstyna85']Wykasuj prosze to: [FONT=Times New Roman]... miała guza na tylnej łapie.[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5] ... jest już po operacji i choć gojenie rozległej rany jeszcze trwa... wszystko jest na najlepszej drodze!!![/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]A wpisz: miała operacje łapy,rana goi się[/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=2]Podczas rozmowy lepiej powiedziec,że to był guz[/FONT] [FONT=Tahoma]Poza tym allegro super :)[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] Nie ma problemu...tylko przeczytaj to sama,tak jakbyś nie znała faktów... ...[FONT=Tahoma]miała operacje łapy...[SIZE=2]i nie wychodzą Ci poważniejsze problemy?Tu był problem narośli,zgrubienia, a tak może ludziom pokojarzyć się problem...niesprawności. A może to trochę inaczej sformułować? [/FONT] Quote
jusstyna85 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='zuzlikowa']Nie ma problemu...tylko przeczytaj to sama,tak jakbyś nie znała faktów... ...[FONT=Tahoma]miała operacje łapy...[SIZE=2]i nie wychodzą Ci poważniejsze problemy?Tu był problem narośli,zgrubienia, a tak może ludziom pokojarzyć się problem...niesprawności.[/FONT] [FONT=Tahoma]A może to trochę inaczej sformułować?[/FONT] Może miała usunięto narośl na łapie,co myślisz? Quote
zuzlikowa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='jusstyna85']Może miała usunięto narośl na łapie,co myślisz? I tak jest dobrze...:multi:...zmieniam! Quote
zuzlikowa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 I zmieniłam...:lol: ...przy okazji obejrzałam sobie znowu fotki Bekonika...nie dość,że podobna do mojej Zuzi,to jeszcze lubi leżeć na ...allacha:loveu:...jak Zuzia! Quote
mysza 1 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 ANETTTA napisał(a):Mysza proponowała te oklady żelowe przysłac gratissssss... wiec dowiedz sie Aniu i bedziemy działac ..aby sunia była juz drowiutka ona ma te rane w takim nie fajnym miejscu do zrosniecia To ja czekam na instrukcje. Nie przeszkadza stosowanie z antybiotykiem ale weci nie za bardzo mają do tego przekonanie więc pewnie uznają, ze nie ma potrzeby. Jeśli będą potrzebne to proszę o priva, żebym nie przegapiła. Quote
zuzlikowa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 I jakie info...udało się skonsultować z wetem? Co powiedziała? Spokojnej nocy!:lol: Quote
jusstyna85 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Przekazałam adres,bardzo dziękujemy wszystkim:loveu: Trzeba pomyśleć o ogłoszeniach w gazecie Quote
zuzlikowa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='jusstyna85']Przekazałam adres,bardzo dziękujemy wszystkim:loveu: Trzeba pomyśleć o ogłoszeniach w gazecie Justyna...a cafeanimal?...tam też do gazety wybierają psiaki...no i samo ogłoszenie jest często przeglądane!...ja niestety nie umiem,ale może ktoś pomoże?:oops: Quote
Soema Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 zuzlikowa napisał(a): Justyna...a cafeanimal?...tam też do gazety wybierają psiaki...no i samo ogłoszenie jest często przeglądane!...ja niestety nie umiem,ale może ktoś pomoże?:oops: Gdzie są jakieś fotki?:oops: zaraz zrobię.. Choć w sumie późno. Quote
jusstyna85 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='Soema']Gdzie są jakieś fotki?:oops: zaraz zrobię.. Choć w sumie późno. Są na allegro Zuzlikowej, o tutaj: BERNARDYN sunia lubi dzieci STRÓŻ RODZINY Bytom (632945048) - Aukcje internetowe Allegro dziękujemy Quote
Ania z Bytomia Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 już jestem i odpisuje ;) W poniedziałek nie umiałam się dobić do wetki ponieważ była zbyt długa kolejka a z 2 dzieci nie szło zbyt długo wysiedzieć :mad: (córa rok, syn 4 lata) biegali jak nakręceni, w końcu spasowałam :p Dziś byłam sama u wetki, lało jak cholera i nie wiem czemu brama była otwarta a drzwi zamknięte :shake: kwitnęłam w ulewie 15 min - także spasowałam :oops: Trudno się mówi, zaczniemy stosowanie opatrunków bez konsultacji na moją odpowiedzialność, mam nadzieje że nic Bekonisiowi się nie stanie :shake: co do cafeanimalia to jest tam wstawiona razem z innymi zwierzakami "śląskiego duetu" (link wstawię wieczorkiem bo ja nie kumata w tym temacie :oops:, Bounty wstawiała tam wszystkie zwierzaki) Quote
Ania z Bytomia Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 link do zbiorczego cafeanimalia Dom tymczasowy - Śląsk - Schroniska - cafeanimal.pl Quote
zuzlikowa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Aniu...obejrzałam sobie profil ...i szczerze się uśmiałam,bo dla Beki wybrałaś zdjęcie,które najbardziej lubię,choć nie powiem,żeby wyszła na nim naj:cool3:bernardyniej! Jest na nim tak szczenięca i figlarna!:loveu: ...może znajdziecie czas ,żeby zajrzeć do kumpla beki... http://www.dogomania.pl/forum/f28/3l-bazyl-wielkopies-bez-pomocy_bez-leczenia_pilnie-potrzebna-kazda-pomoc-138238/#post12322892 Zbieram i robię drobiazgi na bazarek...dziś/jutro ruszy!:lol:...wkleję linka! Acha-Beki ma 2 obserwatorów...mam nadzieję,że to zainteresowane domki! Quote
Ania z Bytomia Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Opatrunki żelowe doszły do mnie dziś, bardzo dziękuję za paczuszkę ;) kurcze nie wiedziałam że te opatrunki się zmienia raz na tydzień :-o Quote
ANETTTA Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 oooby były skuteczne.............na 100 % sunia zdrowiutka ............ Quote
jusstyna85 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Dałam wątek 1 os z dogomanii,szuka dużej suczki...Może akurat...trzymajmy kciuki,bo Beki zasługuje na super dom... Quote
jurosia Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Wiam :lol: trafiłam tu przekierowana ;) przez justynę 85, z innego wątku. Jestem tą osobą, która rozgląda się za dużą sunią. Może w skrócie o mnie, żebyście cioteczki zdecydowały czy nadaję się na kandydata na pańcię dla Beki. Mam 2 pieski mieszańce w stylu makaronojamnik, sunia ( 3 lata) znajdka po sterylce, łagodna i jej rozbrykany, rozbestwiony przeze mnie synuś (1,5 r.) wiecznie niedobawiony i niedorzucany piłeczką szczenior :evil_lol:. W domu nie ma kotów, dzieci i tym podobnych stworzeń. Miał być młody mieszaniec onka (zabrany przez nas z wiejskiego łańcucha), ale mój psi bachor go nie przyjął (oba chłopaki nie są kastrowane)....i tak trafiłam na dogomanię. Onka - Borysa umieściliśmy w hotelu u Murki ( już ma nowy dom:multi:) i doszliśmy do wniosku, że jak trzeci pies, to tylko sunia. Z naszej strony adopcja byłaby możliwa za ok. 2 miesiące. Przenosimy się wtedy za Warszawę do domku z ogródkiem. Ogródek mały tylko 450 m, ale nasze serca są chyba pojemniesze i z radością przyjęlibyśmy trzeciego psa. Dodam jeszcze że nigdy nie miałam bernardyna , zawsze same nierasowe ale kochane popaprańce. Quote
jurosia Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 nie było moją intencją rozśmieszyć nikogo do łez, no ale cóż :shake:... Quote
Basia i Barni Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 jurosia napisał(a):nie było moją intencją rozśmieszyć nikogo do łez, no ale cóż :shake:... mnie się to podoba co mówiłas :loveu: Quote
Recommended Posts