jusstyna85 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Ania nie aktualizowała rozliczenia,a trzeba opłacic czerwiec...:( Jurosia wysyłała jej 200 zł,czyli 20 zł jesteśmy do przodu,ale znowu te 20 zł odejmujemy od długu- 85 zł ... Trzeba oddać Ani 65 zł Jurosiu bardzo dziękuje za te 200 zł,gdyby nie Ty,to nie wiem ... Quote
Asta17 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Bekuniu szykuj się do podróży do nowego kochającego domku. ;):loveu: Quote
jusstyna85 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Asta17 napisał(a):Bekuniu szykuj się do podróży do nowego kochającego domku. ;):loveu: książeczka nie dotarła... Quote
Asta17 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 W tej sprawie musisz się kontaktować z Justyną. Quote
jurosia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Bekuś już tylko 10 dni zostało do przyjazdu Ania napisała mi, że była u weta. Jedna z jej suń jest chora, nie wiadomo jeszcze czy to nie nosówka. Dalej nie wiadomo czy Beki jest szczepiona, bo nie ma jej dokumentów( a operacja, a sterylka?). Ja pisałam wcześniej w tej sprawie do justyna wolontariat, która opiekowała się jeszcze Beki w schronisku, żeby pomogła odzyskać dokumenty Beki, ale nic, cały czas jest cisza! Czy ktoś może pomóc rozwiązać tę roszadę? Quote
jurosia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 :placz::placz::placz: Bekuś wszyscy o Tobie zapomnieli czy co ? Quote
Basia i Barni Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 jurosia napisał(a)::placz::placz::placz: Bekuś wszyscy o Tobie zapomnieli czy co ? w zyciu -cały czas śledzę wątek i nie ukrywam ,że czekam juz na fotki u ciebie z bekunią:loveu: Quote
zuzlikowa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 jurosia napisał(a)::placz::placz::placz: Bekuś wszyscy o Tobie zapomnieli czy co ? Ja też...ja też!!!:multi::multi::multi: Nie chciałam zaciemniać wątku,bo zadajesz ważne pytania!Niestety nie mogę pomóc z książeczką! Quote
ANETTTA Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 :multi::multi::multi:zdrówczka i siiiiiiiiiiio do domku ...a jak ta łapeczka ? Quote
Justyna_wolontariat Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ks zdrowia wysłałam w poniedziałek powinna lada dzień dość do domu tymczasowego Beki była szczepiona Duramune plus wścieklizna oraz odrobaczenie i odpchlenie 09.02.09 Quote
jurosia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Justyna dzięki ! :multi:mam nadzieję że te szczepienia ( bo nie znam się na nich) chronią Bekusia i że przyjedzie do nas cała i zdrowa Bekuś czeka na Ciebie już cała wyprawka i 30 kg jedzonka :calus: Quote
jurosia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 U Ani w domu już dwa zwierzaki chorują, martwimy się :shake: Quote
BoUnTy Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Czy Ksiazeczka zdrowia została wysłala poleconym, bo tutaj Anka nie ma skrzynki na listy i listonosz penie nie wiedział jak dostarczyć, ksiazeczki jeszcze nie ma... Jesli poleconym to powinna byc na poczcie, jesli zwykłym to...??? Chyba powinna wrócic do nadawcy, prawda? Quote
jusstyna85 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='jusstyna85']Ania nie aktualizowała rozliczenia,a trzeba opłacic czerwiec...:( Jurosia wysyłała jej 200 zł,czyli 20 zł jesteśmy do przodu,ale znowu te 20 zł odejmujemy od długu- 85 zł ... Trzeba oddać Ani 65 zł Jurosiu bardzo dziękuje za te 200 zł,gdyby nie Ty,to nie wiem ... Przelewam Ani 65 zł z bazarku... Quote
jurosia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Z powodu choroby psiaków w domu Ani, Beki ma przełożony przyjazd do nas o tydzień tj. na 12 lipca :-(. Rozmawiałam z Anią i powiedziała, że książeczka ze szczepieniami dotarła, Beki jest zdrowa, czuje się dobrze, tylko pozostaje obserwacja. p.s Przyszła do nas znajoma dogomaniaczka ze swoją bardzo dużą wilczycą. Mój kurdupel Bryś próbował ją dominować, kłapał kłami, nie dopuszczał do mnie, ale kiedy zostawał z nią sam na sam uciekał z podkulonym ogonem. A w ostatnią niedzielę wystartował do spotkanego na drodze bernardyna- chłopaka. Pies go olał. Normalnie mój Brysiek to narwaniec jakiś i trochę się o niego boję, ale Ania mówi że nie tacy Beki zaczepiali i że wszystko będzie dobrze. Mam nadzieję! jestem na dogomanii dziś ostatni dzień, póżniej przeprowadzka i bedziemy czekać na podłączenie nas do sieci. Ciotki trzymajcie za nas kciuki :oops: Quote
Soema Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Pewnie, że trzymamy :) szkoda, że się przesunęło.. ale już w pełni gotowi będziecie na przywitanie Bekonika:loveu: Quote
jusstyna85 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Szukamy transportu na 4 .07...jak najszybciej... Quote
zuzlikowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Czy ktoś może napisać co się dzieje,że Beki,choć ma dom, nadal jest u Ani? Quote
BoUnTy Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Hmmm... dobre pytanie. Beki ostatnio miala biegunki i dom chce poczekac, az wyzdrowieje. No ale u nas to tak ostatnio różnie, szczególnie jak nie ma kasy na leczenie to to moze troszke potrwać na tańszych specyfikach... Nie wiem jak to dokladnie jest, bo tylko tyle mniej więcej wiem od Anki. A Beki pewnie ma takie problemy od tych wszechbędacych 'kłaczków' - z niej do spokojnie moznaby sobie w pare dni cieplutką pierzynke zrobić... Quote
zuzlikowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 No i teraz czuję się jak ostatnia szmata... Beki miała jechać do domu już w niedzielę...a teraz czytam,że nowe ogłoszenia mają być zrobione...o co tu chodzi? Quote
BoUnTy Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 zuzlikowa napisał(a):No i teraz czuję się jak ostatnia szmata... Beki miała jechać do domu już w niedzielę...a teraz czytam,że nowe ogłoszenia mają być zrobione...o co tu chodzi? Jakie nowe ogloszenia? Aaaa rozumiem, chodzi Ci o watek suczki Tiny? Nie, nie Beki nie ejst brana pod uwagę w rozliczeniach, znalazla się na watku jako podsumowanie teo co obecnie jest u Anki - a obecnie beki nadal tam siedzi i nie wiadomo kiedy to się zmieni... Spoookojnie... ;] Quote
Recommended Posts