Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zuzlikowa ja i beki jesteśmy wdzięczne za to co dla niej robisz

Jeżeli chodzi o allegro to owszem ludzie dzwonia ale domy sa nie odpowiednie albo to dom gdzie są koty a ona kota absolutnie tolerować nie bedzie, albo ludzie oferuja kojec jak tłumacze, ze sunia póki rana sie nie wygoi musi być w czystym to rezygnują:-(

Beki trochę szczęśliwsza dostała kumpla do towarzystwa kolejna bieda mi już słów brak:shake:

Poświecamy Beki troche wiecej czasu w weekend była ładna pogoda ubralismy jej buta i większosć czasu spędziła spacerując po schronisku luzem. Ludzie odwiedzajacy byli nią zachwyceni to wielka pieszczocha kochajaca każdego.

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety wiem jak to wygląda z szukaniem domków...
allegro się skończyło,ale odnowię...mam nadzieję,że łapeczka choć powoli zacznie się goić!
Trzymam kciuki!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Odnowione allegro ...
BERNARDYN_Spokojna Łagodna BEKI_już po operacji (595516224) - Aukcje internetowe Allegro
...gumtree odnawiane na bieżąco.

Zapraszam też tu...
Szybki_PISANKI nitką pisane!Wisiorki_na allegro wyróżnione dla Beki,Zuzeli_do 2.4
Bazarek na allegro wyróżnione min. dla Beki, benia Smajlika...! Zapraszam!
Allegra tak szybko się kończą i czasami trzeba ponawiać kilka razy,a piesków jest tak dużo!A wyróżnienie zwiększa ich szansę na dom!

Posted

Był pan mocno zainteresowany beki z Warszawy juz prawie transport był ale zrezygnował :(:-(

To nowe zdjecia Beki Maleńka jest komiczna bawi się jak szczenię a łapka coraz lepiej

a tutaj bez opatrunku naprawde wygląda to o niebo lepiej

W schronisku wysyp bernardynów 3 letnia suczka o której wczesniej wspominałam i roczny piesek z bardzo mocna dysplazją jutro konsultacja u weta :-(

Posted

W schronisku wysyp bernardynów 3 letnia suczka o której wczesniej wspominałam i roczny piesek z bardzo mocna dysplazją jutro konsultacja u weta :-(

daj nam znac coz tymi psami ...................wrzuc inf i fotki .................

dysplazja !!!!!!!!!!!!!!!!!co powiedział wet ..plis

Posted

Asta17 napisał(a):
Paulina, ale to jest inny pies a nie Beki. To nowa suczka jaka do nas trafił. Raczej nie jest w ciązy tylko jest taka gruba i zbita.

O ja Cie, rzeczywiście, sorcia :oops:
To zaraz ją wrzucę na naszą klasę, tylko na kogo podać kontakt?

• 2 weeks later...
Posted

Ja już nic nie rozumiem...Bekunia tak śliczna...:shake:nie rozumiem!
Allegro ma cały czas,choć teraz nie jest już wyróżnione(spłukałam się:-(),ale oglądalność spora...gumtre,kokosy,kupiepsa też...na bieżąco się staram...nie rozumiem!
Wrzucę nowe fotki na allegro i dam odnawiając ogłoszenia!

Może jeszcze trzeba ją poogłaszać gdzie indziej...może tu już się opatrzyła?
Kto może poogłaszać sunię?

Jak łapka Bekusi?Jak się ma dziewczyna?

Posted

a co z ta sunia

a to nasza 2 suczka

do ludzi bardzo kochana, dopiero po 2 tyg pobytu w schronisku zaczeła podchodzić do człowieka zaczepiać do zabawy ale psów nie toleruje nawet samców, ma około 3 lat

Posted

Cisza u Beki,a Beki jest w DT...

Czy ona ma jakieś ogłoszenia?

To jest kawał potężnej Bernardynki...

Ta rana nie za dobrze wygląda,ale wyzdrowieje

Ania więcej napisze,jak się lepiej poznają...

Jeśli Beki znajdzie domek,to na DT poszłaby ta 2. Bernerdynka...

Posted

jusstyna85 napisał(a):
ale ja mówie o Bernardynce drugiej z Rudy...

oprócz niej jest jeszcze z dysplazją,ale za to kochany...

przekochany , ciagle sie łasił i chciał być dotykany ,jak odchodziłam to ciagnął mnie za rękaw :-( ale te nogi ma tragiczne :placz:

Posted

Basia i Barni napisał(a):
przekochany , ciagle sie łasił i chciał być dotykany ,jak odchodziłam to ciagnął mnie za rękaw :-( ale te nogi ma tragiczne :placz:

Ja myśle, że trzeba spróbować mu pomóc,jeśli się nie da,to pozwolić odejść godnie...

Jutro będzie wątekl,Jaaga wypyta o diagnostyke

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Ja myśle, że trzeba spróbować mu pomóc,jeśli się nie da,to pozwolić odejść godnie...

Jutro będzie wątekl,Jaaga wypyta o diagnostyke

dokładnie to mówiłam Justynie , jest ponad 40 bernardynów do adopcji , a on mimo ,że morda przekochana , niestety ma tak zniekształcone łapy i kuleje ,że szok, albo rokowanie lekarza bedzie pomyslne ,choc watpie ,to trzeba mu pozwolić godnie odejść