t_kasiek Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 alez sliczne to pierwsze zdjecia :) :loveu: A z kim dzieli swoje posłanie ?? :cool3: Quote
zuzlikowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 t_kasiek napisał(a):alez sliczne to pierwsze zdjecia :) :loveu: A z kim dzieli swoje posłanie ?? :cool3: To ,domowy psi przyjaciel Bekuni! Quote
aganica Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Miło oglądać Beki w tak dobrej formie :multi: Quote
zuzlikowa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 A ja mam dla wszystkich Bekolubów wiadomości niezwykłe...BYŁAM U BEKUNI! Cudowna dziewczyna...silna jak tur,ale słodka niesłychanie!Ciepła, ludziolubna,psiolubna także!!! Ogromnie jestem wdzięczna jurosi za jej determinację i zakochanie się w tej pannicy...ogromnie się z tego cieszę...dzieki temu już ponad rok Bekunia ma swój domek, swoich ludzi...swoje szczęśliwe miejsce na ziemi!!! Zrobiłam ledwie dwie fotki(wkleję jak wgram z aparatu)...ale to nie dlatego,że się nie dało,choć to niestety prawda- nie dało się wyściskiwać Bekonika i robić mu fotki!!!Zupełnie nie dało- musiałam wykochać psinkę,która tak przylgnęła mi do serducha, a którą dotychczas znałam jedynie z fotek i opisów!!! Ufna i bezpośrednia Beki pozwalała mi na ten napad bez większych problemów,a wprost sama prowokowała!!!Bardzo żałowałam,że tak późno przyjechałyśmy,chętnie porozrabiałabym z nią na dworze! Prosiłam Budrysek o fotki i zrobiła ich troszke...jak da radę oczywiście wstawi do Bekonika!!! Bekuniu...bardzo się cieszę,że Cię poznałam! Jurosiu...Ty wiesz!Bardzo...bardzo!!! Quote
BoUnTy Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Cioteczki Bernardynowe PILNIE BŁAGAM O POMOC! MUSZE GDZIES UPCHNĄĆ NA DT SPOKOJNEGO, ŁAGODNEGO DO PSÓW I KOTÓW I LUDZI BERNARDYNA 6-CIO LETNIEGO. NA JUŻ! PIES MIAŁ ZOSTAC WCZORAJ USPIONY, UDAŁO MI SIĘ ZNALEŹC DLA NIEGO KRYZYSOWY DT NA 2-3 NOCE, ALE JESLI NIC NIE ZNAJDE DLA NIEGO INNEGO TO PIES UMRZE! Pomóżcie! Quote
ANETTTA Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='BoUnTy']Cioteczki Bernardynowe PILNIE BŁAGAM O POMOC! MUSZE GDZIES UPCHNĄĆ NA DT SPOKOJNEGO, ŁAGODNEGO DO PSÓW I KOTÓW I LUDZI BERNARDYNA 6-CIO LETNIEGO. NA JUŻ! PIES MIAŁ ZOSTAC WCZORAJ USPIONY, UDAŁO MI SIĘ ZNALEŹC DLA NIEGO KRYZYSOWY DT NA 2-3 NOCE, ALE JESLI NIC NIE ZNAJDE DLA NIEGO INNEGO TO PIES UMRZE! Pomóżcie![/QUOTE] napisz cos wiecej o nim skad go masz czemu miał byc uspiony na szybko dt ciezko bedzie ja nie znma nikogo na slasku !!!! Quote
BoUnTy Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Ciotki zapraszam Cię na pilny wątek Tajsona - psa w typie szpica wilczego, dla którego schronisko oznacza eutanazje... http://www.dogomania.pl/forum/threads/243484-Przera%C5%BCony-Tajson-potrzebuje-wsparcia-inaczej-nie-doczeka-kolejnej-wiosny-Pom%C3%B3%C5%BCci Proszę chociaż o podrzucane i rozsyłanie znajomym. Tajson ma mieć szansę na lepsze życie, mało który psiak ma takie szczęście. Pomóż... Pozdrawiam, BoUnTy Quote
zuzlikowa Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Nie umiałam znaleźć wątku Beki, a miałam do przekazania ważną informację :( :( :(... Beki, po ciężkiej i gwałtownej chorobie, zmarła w ostatnich miesiącach ubiegłego roku. Quote
BoUnTy Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Boże, to już 3 taka informacja od moich maleństasów w ciągu miesiąca :( Myslę, że była sczęśliwa... Dziękuję zuzlikowa za wiadomość... Quote
zuzlikowa Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 BoUnTy napisał(a):Boże, to już 3 taka informacja od moich maleństasów w ciągu miesiąca :( Myslę, że była sczęśliwa... Dziękuję zuzlikowa za wiadomość... Była- mogłam to sprawdzić osobiście... Quote
Recommended Posts