Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczne panny :loveu: mam nadzieję, że szybko znajdą dom

Posted

[quote name='monia3a']Śliczne panny :loveu: mam nadzieję, że szybko znajdą dom[/quote]
to pies z suką.Nie bedzie klopotu wielkiego ze znalezieniem domu dla pojedynczego psa,ale razem-juz tak.Bardzo sie lubią.

Posted

Niestety będzie mały problem ze znalezieniem domku dla obu razem ale nie ma rzeczy niemozliwych, ja sama bym je chętnie adoptowała ale niestety w tej chwili jest to niemozliwe.

Posted

[quote name='brazowa1'][U][url]http://images38.fotosik.pl/199/6c83dcaa9394b36bmed.jpg[/url][/U]

szukaja dobrego domu-RAZEM..[/quote]
...ależ są piękne:loveu:..Mogą być piękną ozdobą domu z ogrodem...

[COLOR=Green]edit: „Ozdoba” też wymaga czasu i pracy, może te psy już były ozdobą i się opatrzyły
mod Azir[/COLOR]

Posted

Spojrzcie na to
kliknijcie w miniaturke.
psy sa socjalne,lubia ludzi.Ty idziesz,psy podążaja,siadasz,psy kłada sie obok Ciebie.Suczka w uroczy sposób,z miłosci,iska rekę.Jezli ktos jest na powaznie zainteresowany psami,telefon 605 325 725

Posted

Nero

Jest to mieszaniec w typie owczarka oraz huskyego. Nero to przyjazny i łagodny pies. Lubi przebywać blisko człowieka. Nie może mieszkać z dala od właściciela ani uwiązany na łańcuchu.

Posted

Slepa jestem, bo dalej nie widze imienia (bo nie mowimy o Daszce, ktorej Medor nie wstawil, prawda?). Ja widze tylko podpis pod zdjeciami

nie lubi kotów kocha ludzi tel 506761221

Posted

Fotki moga przekłamywac jego kolor-ten pies nie jest czarny,jest wlasnie koloru stalowego.Wyglada to rewelacyjnie,nie jestem przekonana,czy to akurat mieszaniec owczarka niemieckiego,ale jakby co-poprawcie mnie,jezeli wyjadziecie u niego jeszcze jakąs rase ;)

Twardy,odważny pies,mlody,góra dwuletni.Przebywa w schronisku w Dabrówce kWejherowa.

http://www.dogomania.pl/forum/f1165/stalowy-orson-owczarek-o-wyjatkowej-urodzie-dabrowka-k-wejherowa-147859/

Posted

"Oddam dwa psy. Jeden to rasowy owczarek długowłosy, a drugi to mieszaniec owczarka z huskim.
Psy trzymane sa w kojcu razem od szczeniaka i chcielibysmy oddac je razem. Nie są agresywne bardzo spragnione towarzystwa człowieka i pieszczot niestety nie mamy czasu im tego zapewnic.
posiadają ksiązeczki zdrowia. Mają 2,5 roku, mieszkają na dolnym śląsku w okolicach Głogowa. zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny 790 814 028"

Posted

"szukam domu dla dużego,dorosłego psa w typie owczarka niemieckiego. Pies ma około 5 lat,na imię mu CEZAR.Poprzedni właściciel trzymał go na łańcuchu i prawie zagłodził. Od tygodnia jest u mnie ale nie mogę go zatrzymać bo mam już trzy psy.Cezar jest łagodny i skory do zabaw. Umie chodzić na smyczy i zna kilka komend. Z moimi sukami dogaduje się dobrze a na spacerach nie jest agresywny w stosunku do innych psów. Gania za to koty! Najlepszy dla niego byłby dom z ogrodem,gdzie mógłby biegać luzem i cieszyć życiem.Jeśli ktoś chciałby dać mu nowy dom to proszę o kontakt telefoniczny: 605 910 221 Zapraszam"

Posted

Mieszaniec w typie owczarka niemieckiego
Mieszaniec w typie owczarka niemieckiego. Wiek ok. 3-4 lat. Pies przebywa tymczasowo w miejscowości Różaniec. Pies jest niezwykle inteligentny, pewny siebie, czujny i posłuszny. Nadaje się do pilnowania terenu, obrony ludzi i domu. Będzie dla przyszłego opiekuna wspaniałym towarzyszem. Niestety nie toleruje innych psów, przyszły właściciel nie może posiadać innych psów w domu

Mieszaniec w typie owczarka niemieckiego. Wiek - około 9 miesięcy

Mieszaniec w typie owczarka niemieckiego w wieku około 4-5 lat.

Mieszaniec w typie owczarka niemieckiego. Wiek około 3-4 lat.

PW lub kecia1@wp.pl