Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

modliszka84 napisał(a):
Strasznie się cieszę z Utii - wielkie :Rose: dla Mimozy za tak szybką akcję!!

No a teraz przedstawiam kolejnego biedaka. Nie wiem ile on ma z ONka, bo sie kompletnie nie znam, ale chyba trochę ma. Jest większy od Utti.
Ma ok 5 lat. Został oddany, pilnował chyba jakiejś posesji. Jest nieufny w stosunku do obcych. Nie wiadomo narazie nic o jego stosunku do innych psów, bo siedzi w boksie sam. Przyjęty 20 sierpnia.
Wabi się BOLO.

Narazie tylko takie zdjęcia, lepszych nie ma...

qrcze ale cuuudo!!nie ma siwego pyska czy slepa jestem?? ma fajna sylwetke, piekne umaszczenie.. ja stawiam, ze ma mniej niz 5 latek.. ahh qrcze.. teraz nawet nie moge zadnego psiaka dopomoc finansowo bo bez pracy jestem:( trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok..

Posted

A ja ponawiam prośbę. Sam nie wyrobie z monitorowaniem wszystkiego i aktualizację strony dlatego prosze o pomoc.

Proszę o przesyłanie ONków do adopcji do mnie na maila maciej@anashar.pl

W mailu opis:
Imię:
Wątek: (link na dogo lub owczarek.pl jeśli jest)
I tutaj dłuższy opis charakteru oraz w załączniku najlepiej 3-4 zdjęcia w min. rozdzielczosci 640x480px.

Wszystkie psiaki przysłane do mnie zostaną umoieszczone na stronie adopcyjnej owczarków http://owczarekwpotrzebie.com Już dużo psiaków znalazło dzięki niej dom. Prosze także i informacje jak Onek znajdzie dom.

Mam nadzieję, że pomożecie;)

Posted

Anashar przepraszam ze nie na maila ale nie mam czasu:-(
Pod Ełkiem w zamkniętym już schronisku dwa szczeniorki mixy owczarków:

i owczarek, piesek bodajże ok 3 letni

POMOCY!! SCHRONISKO ZOSTAŁO ZAMKNIĘTE PSIAKI STOJĄ POD ZNAKIEM ZAPYTANIA!!:placz:

Posted

OSTRÓDA!!

piękny onek

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Szarik to nowy mieszkaniec schroniska w Ostródzie...
podobno sam przybłąkał się do schroniska, może komuś zaginał piękny onek??

Trafił tutaj parę dni temu,

ma gdzieś 3-4 lata, jest skory do zabawy i przyjazny do ludzi :smile:

Uwielbia zabawy z butelką

a oto on:

[/FONT]

Posted

A to pies odłowiony w Milanówku, który był w drodze do Krzyczek.
Czeka u mnie (tel. 606300853) na właściciela lub nowego pana.
Młody, wesoły, rozdaje całusy na prawo ilewo :)
w kojcu chodzi w kółko..na spacerach troche ciągnie ale nie tragicznie.
W samcami stosunki napięte...

Posted

mimoza-kochamy "fatalna"rase:placz:.po prostu serce staje za kazdym razem.a mozliwosci sa ograniczone.mi sie te onki snia po nocach.jak wyrzuty sumienia.mamy teraz z iwona 9 bid i ciezko to utryzmac,te staruszki a serce ciagle boli jak widzi sie kolejnego.sumienie to koszmarna rzecz.

Posted

[quote name='aSIOL']A czy te szczeniaki z poprzedniej strony znalazły dom? Można prosić o więcej zdjęć?

Wszystkie cudowne :(
nie nie znalazy...
nie mam wiecej zdjec bo maluchy nie chcialy wyjsc z budy.....:-(
w weekend bede miala....

Posted

Maja to niezywkle piękna, młodziutka suczka rasy owczarek niemiecki.

Jest łągodna, przyjacielska i bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem.

Majeczka jest wspaniałą i delikatna suczką która wkrótce zostanie wysterylizowana.

Szukamy dla Majeczki naprawdę kochającego domu, chetnie z ogrodem.

SUNIA NIE ZOSTANIE WYDANA DO BUDY

0-502 204 595
madziorek23@poczta.onet.pl

Posted

OSTRÓDA!!

piękny onek

[SIZE=3]Szarik to nowy mieszkaniec schroniska w Ostródzie...
podobno sam przybłąkał się do schroniska, może komuś zaginał piękny onek??

Trafił tutaj parę dni temu,

ma gdzieś 3-4 lata, jest skory do zabawy i przyjazny do ludzi :smile:

Uwielbia zabawy z butelką

a oto on:

Posted

Dziewczyny...Od 2 miesięcy mam kontakt z miłą Panią, którą bardzo pragnie Owczarka Niemieckiego.Niestety wiek do 2 latek,bo niedawno straciła psiaka i ciężko jej sie z tym pogodzić.

Miał być piesek ze schroniska W Rudzie Śl ale właściciel zgłosił sie.Nie chce, by dlużej czekała,aż u mnie w mieście zjawi sie taki.

Płeć obojętna, tylko Owczarek Niemiecki(sentyment) i musi lubić dzieci,bo państwo mają chyba dwójke.Warunki naprawde super.Gdyby był taki,to dajcie mi proszę znać.Szkoda, żeby Pani kupiła sobie szczeniaka...

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Dziewczyny...Od 2 miesięcy mam kontakt z miłą Panią, którą bardzo pragnie Owczarka Niemieckiego.Niestety wiek do 2 latek,bo niedawno straciła psiaka i ciężko jej sie z tym pogodzić.

Miał być piesek ze schroniska W Rudzie Śl ale właściciel zgłosił sie.Nie chce, by dlużej czekała,aż u mnie w mieście zjawi sie taki.

Płeć obojętna, tylko Owczarek Niemiecki(sentyment) i musi lubić dzieci,bo państwo mają chyba dwójke.Warunki naprawde super.Gdyby był taki,to dajcie mi proszę znać.Szkoda, żeby Pani kupiła sobie szczeniaka...

a taki pies by przeszedł...?
ma ok 1-1,5 roku