marmara_19 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 modliszka84 napisał(a):Strasznie się cieszę z Utii - wielkie :Rose: dla Mimozy za tak szybką akcję!! No a teraz przedstawiam kolejnego biedaka. Nie wiem ile on ma z ONka, bo sie kompletnie nie znam, ale chyba trochę ma. Jest większy od Utti. Ma ok 5 lat. Został oddany, pilnował chyba jakiejś posesji. Jest nieufny w stosunku do obcych. Nie wiadomo narazie nic o jego stosunku do innych psów, bo siedzi w boksie sam. Przyjęty 20 sierpnia. Wabi się BOLO. Narazie tylko takie zdjęcia, lepszych nie ma... qrcze ale cuuudo!!nie ma siwego pyska czy slepa jestem?? ma fajna sylwetke, piekne umaszczenie.. ja stawiam, ze ma mniej niz 5 latek.. ahh qrcze.. teraz nawet nie moge zadnego psiaka dopomoc finansowo bo bez pracy jestem:( trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok.. Quote
Anashar Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 A ja ponawiam prośbę. Sam nie wyrobie z monitorowaniem wszystkiego i aktualizację strony dlatego prosze o pomoc. Proszę o przesyłanie ONków do adopcji do mnie na maila maciej@anashar.pl W mailu opis: Imię: Wiek: Miasto przebywania: Wątek: (link na dogo lub owczarek.pl jeśli jest) I tutaj dłuższy opis charakteru oraz w załączniku najlepiej 3-4 zdjęcia w min. rozdzielczosci 640x480px. Wszystkie psiaki przysłane do mnie zostaną umoieszczone na stronie adopcyjnej owczarków http://owczarekwpotrzebie.com Już dużo psiaków znalazło dzięki niej dom. Prosze także i informacje jak Onek znajdzie dom. Mam nadzieję, że pomożecie;) Quote
modliszka84 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Anashar - wysłałam Ci fotki i opis Bolo na maila ;) Quote
mch Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 piekne dziewczynki owczarkowe czekają na dom :placz: http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=11927 Quote
modliszka84 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 i kolejny w Pabianicach...ma ok 5 lat :shake::-( Quote
BlackSheWolf Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 PROSZE WAS O POMOC!!! W SCHRONISKU MAMY 2-3 LETNIEGO ONKA!! oto link do jego watku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7424841#post7424841 a teraz pare fotek... on jest taki piekny :( wiecej fotek i inf w watku o nim ;) Quote
ayshe Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 kochani a ja tylko cichutko przypominam o tej suni:-(.moze ktos jeszcze ma miejsce w domku dla drugiego onka?albo chcialby onka a tu ona czeka. http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=0&sort=data%20DESC&pid=1277 Quote
emdziolek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Anashar przepraszam ze nie na maila ale nie mam czasu:-( Pod Ełkiem w zamkniętym już schronisku dwa szczeniorki mixy owczarków: i owczarek, piesek bodajże ok 3 letni POMOCY!! SCHRONISKO ZOSTAŁO ZAMKNIĘTE PSIAKI STOJĄ POD ZNAKIEM ZAPYTANIA!!:placz: Quote
Matusz Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 OSTRÓDA!! piękny onek [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Szarik to nowy mieszkaniec schroniska w Ostródzie... podobno sam przybłąkał się do schroniska, może komuś zaginał piękny onek?? Trafił tutaj parę dni temu, ma gdzieś 3-4 lata, jest skory do zabawy i przyjazny do ludzi :smile: Uwielbia zabawy z butelką a oto on: [/FONT] Quote
beka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 A to pies odłowiony w Milanówku, który był w drodze do Krzyczek. Czeka u mnie (tel. 606300853) na właściciela lub nowego pana. Młody, wesoły, rozdaje całusy na prawo ilewo :) w kojcu chodzi w kółko..na spacerach troche ciągnie ale nie tragicznie. W samcami stosunki napięte... Quote
mimoza Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Ale super pies! Na pierwszym zdjęciu to prawie Balto, wygląda, że też umaszczenie wilczaste. Piękny jest, ja chcę mieć dom i dużo psów :placz: Quote
ayshe Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 mimoza-kochamy "fatalna"rase:placz:.po prostu serce staje za kazdym razem.a mozliwosci sa ograniczone.mi sie te onki snia po nocach.jak wyrzuty sumienia.mamy teraz z iwona 9 bid i ciezko to utryzmac,te staruszki a serce ciagle boli jak widzi sie kolejnego.sumienie to koszmarna rzecz. Quote
asiol Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 A czy te szczeniaki z poprzedniej strony znalazły dom? Można prosić o więcej zdjęć? Wszystkie cudowne :( Quote
Anashar Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Smyczki OwP na pomoc ONkom już w sprzedaży :loveu: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7688601#post7688601 Quote
emdziolek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='aSIOL']A czy te szczeniaki z poprzedniej strony znalazły dom? Można prosić o więcej zdjęć? Wszystkie cudowne :( nie nie znalazy... nie mam wiecej zdjec bo maluchy nie chcialy wyjsc z budy.....:-( w weekend bede miala.... Quote
beka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Maja to niezywkle piękna, młodziutka suczka rasy owczarek niemiecki. Jest łągodna, przyjacielska i bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem. Majeczka jest wspaniałą i delikatna suczką która wkrótce zostanie wysterylizowana. Szukamy dla Majeczki naprawdę kochającego domu, chetnie z ogrodem. SUNIA NIE ZOSTANIE WYDANA DO BUDY 0-502 204 595 madziorek23@poczta.onet.pl Quote
mimoza Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Beka, jak tam młody wilczasty z Milanówka? Znalazł się właściciel lub chętny? I gdzie on się teraz podziewa? Taki piękny pies:shake: Quote
Matusz Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 OSTRÓDA!! piękny onek [SIZE=3]Szarik to nowy mieszkaniec schroniska w Ostródzie... podobno sam przybłąkał się do schroniska, może komuś zaginał piękny onek?? Trafił tutaj parę dni temu, ma gdzieś 3-4 lata, jest skory do zabawy i przyjazny do ludzi :smile: Uwielbia zabawy z butelką a oto on: Quote
Atik Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Pilne ! W Lublinie 7-letni owczarek poszukuje domu, czeka w hotelu, jego pan go już nie zabierze, jest ciężko chory w szpitalu - pomóżcie ... Wątek na PwP http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7764031#post7764031 Quote
mariee Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 matko kochana a tu cisza, przyjedzie po niego ktos ze schronu, nie beda czekac! Pomocy! Quote
modliszka84 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Błagam o dom dla tego psa! :placz: Ma ok 4-5 lat, w schronisku od 22 września. Pies jest w małym boksie. On WARIUJE!! Chodzi w kółko i wyje... Strasznie się męczy. Kto moze dać mu dom??? Quote
jusstyna85 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Dziewczyny...Od 2 miesięcy mam kontakt z miłą Panią, którą bardzo pragnie Owczarka Niemieckiego.Niestety wiek do 2 latek,bo niedawno straciła psiaka i ciężko jej sie z tym pogodzić. Miał być piesek ze schroniska W Rudzie Śl ale właściciel zgłosił sie.Nie chce, by dlużej czekała,aż u mnie w mieście zjawi sie taki. Płeć obojętna, tylko Owczarek Niemiecki(sentyment) i musi lubić dzieci,bo państwo mają chyba dwójke.Warunki naprawde super.Gdyby był taki,to dajcie mi proszę znać.Szkoda, żeby Pani kupiła sobie szczeniaka... Quote
modliszka84 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 jusstyna85 napisał(a):Dziewczyny...Od 2 miesięcy mam kontakt z miłą Panią, którą bardzo pragnie Owczarka Niemieckiego.Niestety wiek do 2 latek,bo niedawno straciła psiaka i ciężko jej sie z tym pogodzić. Miał być piesek ze schroniska W Rudzie Śl ale właściciel zgłosił sie.Nie chce, by dlużej czekała,aż u mnie w mieście zjawi sie taki. Płeć obojętna, tylko Owczarek Niemiecki(sentyment) i musi lubić dzieci,bo państwo mają chyba dwójke.Warunki naprawde super.Gdyby był taki,to dajcie mi proszę znać.Szkoda, żeby Pani kupiła sobie szczeniaka... a taki pies by przeszedł...? ma ok 1-1,5 roku Quote
jusstyna85 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 modliszka84 napisał(a):a taki pies by przeszedł...? ma ok 1-1,5 roku To musi być typowy Owczarek Niemiecki niestety.To kwestia przyzwyczajenia tej Pani. Quote
Recommended Posts