Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj przybłąkał sie do mnie młodziutki ok. roczny mieszaniec owczarka.Jest śliczny!! Kochany, lubi się przytulać do mnie i dzieci.To jeszcze szczeniak.Nie moge go zatrzymac bo mam juz trzy psy w domu.Na razie trzymam go na korytarzu mojej kamienicy.Pies jest od dzisiaj tj.07.01.09r. w schronisku.Dane kontaktowe w jego wątku.
tu jego wątek na dogo
http://www.dogomania.pl/forum/f28/mlodziutki-ok-7-miesiecy-owczarkowaty-piesek-sliczny-128661/#post11555228
tu fotki pięknisia

tu mizianie z moją córką

a tu mizianko z moimi synami

Guest monia3a
Posted

13 stycznia został znaleziony bardzo wychudzony (chodzący szkielet tylko sierść doskonale maskuje kosteczki) , młody owczarek niemiecki. Pies szedł i obijał się o samochody na parkingu od razu widać było, że cos nie tak

Okazało się, że pies jest niewidomy - prawdopodobnie w wyniku urazu (może potrącenia przez samochód, a może po wyrzuceniu z samochodu a może ktoś przyłożył...) trzeba czekać
Ma straszne krwiaki w oczach, które muszą się wchłonąć a wtedy siĘ okaże co z oczkami.

Nic mu więcej nie dolega.

Pilnie potrzebny chodżby DT a najlepiej odpowiednia osoba, która zaopiekuje się nim na zawsze. W ciągu tych kilku dni obserwowałam go i muszę powiedzieć że mimo swojej ułomności doskonale sobie radzi i robi wielkie postępy.
Jest straszną przylepą uwielbia pieszczoty i obecność człowieka
Naprawde kochana psina
Jeżeli nikt sie nie znajdzie w ciągu tygodnia .... to nie wiem co będzie
Nie dopuśćmy do tego ..........PROSZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest monia3a
Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Podobny pies jest na zaginionych pozniej poszukam bo teraz nie mam czasu

Poszukaj, poszukaj jeśli to on to byłoby bosko

Posted

niech sie wam nie wydaje nic najlepiej zdjecia sa calkowicie inne w innym oswietleniu , czlowiek moze byc nie do rozpoznania a co dopiero pies!!!
jak macie jakies namiary to kontaktujcie te zaginione ze znalezionym
i myslcie kurcze ile moze byc zagubionych w jednym czasie slepych owczarkow niemieckich
??????
jeden max!!!!

Posted

Witam, nie czytałam wątku, jestem miłośnikiem jamników. Często jestem w Lublinie w schronisku, jest tam kilka ON, mam kilka zdjęć, mogę o ile ktoś inny tego nie robi przesyłać zdjęcia psów z krótkim opisem na e-mail. . pozdrawiam. Może w ten sposób pomogę znaleźć im dom.

Posted

W wątku jest prawie owczarek niemiecki z tym że ma 9 mies i 70-80 cm wzrostu,do nauczenia wszystkiego jeszcze.Piesek potrzebuje pilnie domu,,okolice Płońska w woj.mazowieckim

C:\Documents and Settings\Jola\Pulpit\DSC_6485.jpg
C:\Documents and Settings\Jola\Pulpit\DSC_6480.jpg

Wątek Chlli-ego i Uszatka:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/plonsk-okolice-duze-mlod*****-link-do-nowych-zdjec-128589/

EDYCJA 04.02-CHILLI MA FAJNY DOM!!!!!:multi:

Posted
  • 2 weeks later...
Posted

Witam serdecznie. :)
Oddam w dobre rece za symboliczna zlotowke suczke 1.5 roczna, 80% owczarka niemieckiego. Posiada ksiazeczke zdrowia z aktualnymi szczepieniami. Piesek wabi sie Sasza. Jest mila psinka, lubiaca zabawe i dlugie spacerki :)

Szukam dla niej domu pozniewaz jestem osoba samotna, a znalazlem prace poza miejscem zamieszkania.

Kontakt w celu wiekszych informacji to numer: 519776701

Pozdrawiam i licze na wielkie serce dla mojej psiny :)

http://photos04.allegro.pl/photos/oryginal/556/42/73/556427390

Zdjęcie zostało zamienione na link, ponieważ jego wielkość była niezgodna z regulaminem.
Mod Azir

Posted

Lord to staruszek, owczarek niemiecki. Dostojny, kochany i ułożony pies. Nie wiemy dokładnie ile ma lat, możliwe, że ponad 10. Ale ma dobry wzrok (oczka bez zaćmy), niezły słuch. I wspaniały charakter. Tak jakby wiedział, że po tym co w życiu przeszedł nic go już gorszego nie spotka. Bardzo przyjazny w stosunku do ludzi, ufa bezgranicznie...
0 692-056-304
http://proanimals.org/pet_img/1172.jpg