Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eddiii napisał(a):
:placz: Monisieczka, ja tez chce wiedziec czy sie decydujesz... a wy chceta same gadac :mad:

bo to było narada wojenna. czeka mnie przekonanie pana mensza a decyzja do jutra do południa

Posted

[quote name='Eddiii']:loveu: :kciuki:
a wogole to cie podziwiam :oops: a za co?:crazyeye: :roll: .monisieczka podejmie rodzinna decyzje jutro.odpowiedzialnosc i spokoj jest najwazniejszy.

Posted

[quote name='ayshe']:oops: a za co?:crazyeye: :roll: .

oj, no nie bede sie powtarzac, chodzi o to ze ja ma zbyt duza wyraznie :oops: o jednego sie zamartwiam co by sie nic mu nie stalo, a dwa :shake: jeszcze nie :razz:

Posted

nie za ma co podziwiac, lubie zwierzaki i wydaje mi się że ze wzajemnościa - nie mówie o respekcie potrzebnym przy tresurze hehehe. To tak jak z dziecmi - jesli bardzo boisz sie o jedno to nie chcesz drugiego. Ale o co sie bać? wszystko co sobie w głowie wymyslisz to ma ogromniasta szanse na spełnienie hehehe. A i tak wszysctkich nas kiedys trafi no to czego sie bać? Bac mozna sie czegos co mozemy ominac a jesli nie mozemy to trzeba sie zaprzyjaźnić . Ło matko ale fozolof ze mnie, a nic jeszcze nie piłam...

Posted

monisieczka napisał(a):
nie za ma co podziwiac, lubie zwierzaki i wydaje mi się że ze wzajemnościa ........Ale o co sie bać? ............wszystko co sobie w głowie wymyslisz to ma ogromniasta szanse na spełnienie hehehe....... A i tak wszysctkich nas kiedys trafi no to czego sie bać? ........Bac mozna sie czegos co mozemy ominac a jesli nie mozemy to trzeba sie zaprzyjaźnić ....... Ło matko ale fozolof ze mnie, a nic jeszcze nie piłam...

i ja lubie ... no ja mam taka wyobraznie na/pod/w cos/kogos ..... nawet tak nie mow/mysl ....... kiedys, ale lepiej potem..... nie to nie ja ..... no filozof fakt :loveu:

Posted

Eddiii napisał(a):
i ja lubie ... no ja mam taka wyobraznie na/pod/w cos/kogos ..... nawet tak nie mow/mysl ....... kiedys, ale lepiej potem..... nie to nie ja ..... no filozof fakt :loveu:

moge cie uspokoic , dwoje dzieci nie pozwoliło mi pozbyć sie wyobraxni, tylko czy to cos zmieni? nie, no to po co?

Posted

oj, no to bardziej skomplikowane :oops: zdaje sobie sprawe, ze posluszenstwo=wieksze bezpieczenstwo i boleje nad tym ze nie potrafie miec 100% posluchu:placz:

Posted

ayshe napisał(a):
eddiii-100%posluchu to sie ma u takiego pieska na baterie i na pilocika.

Pod warunkiem oczywiscie, ze baterie sa sprawne :diabloti:

Posted

Z Wena jest mały problem, znaczy się nie z Wena tylko z adopcja. Niestety mój TZ nie chciał podjać tak ważnej decyzji pod presja czasu. Powiedział, że trzeba to przemysleć i takie tam. On generalnie jest z tych wolnomyslacych ale przyzwyczaiłam się że to ja szybko decyduję. Ale w tej sytuacji nie mogłam tego zrobić sama. Napisałam z prośba do opiekuna o adres miejsca gdzie ja przewioza a swoją droga będę drążyć temacik u mężusia. W pewnym stopniu go rozumiem bo w przyszły poniedziałek idę na tydzień do szpitala a jak znam tomka to i tak wpadnie w panike bo przecież sam zostanie z dziećmi (hehehe 18 i 21 lat, dzieci to one moga miec już swoje ) to jeszcze opieka nad nowym psem i wręcz jak sie okazało paniczny strach czy naszej maleńkiej niuniusi nie pogryzie - Wena czy nie pogryzie znaczy się. Obiecuje że będe sie starac przekonać Tomka ze wszystkich sił (oj troszke chyba mam sposobów ale cholerka pracochłonne :oops: ) i jak tylko mi sie uda to po nią pojadę. Wsciekła jestem tylko bo wczesniej podobno było tylu chętnych a teraz ja mam decyzje podjac w dzień. Znaczy się dla mnie to 10 minut wystarczyło ale sa osobniki długodystansowe i nic na to nie poradze. mam tylko nadzieję, że mi sie uda:-( :-( :-( .

Posted

monisieczka- nie spieszcie się z decyzją, trzeba przemyśleć za i przeciw. Psy do adopcji niestety będą zawsze :-(
A z własnego doświadczenia muszę powiedzieć, że mam duże pretensje do siebie ze nie zdecydowałam się wcześniej na Figę, bo właśnie bałam się ze będą konflikty z Pyrosem i czy dam radę z dwoma, itp, itd... Z dzisiejszej perpektywy muszę powiedzieć że źle że nie zdecydowałam się. Z dwoma jest świetnie :multi: Nie jest to nic strasznego, a wręcz przeciwnie :p Podwójne szczęście, a dogadają się dobrze jeśli ty będziesz im to ułatwiać. Ja na początku się bałam zostawiać ich samych bo miałam dziwne wizje ze Figa mi pogryzie kluseczka i ogólnie będzie masakra.. A okazuje się ze wcale go nie gryzła a wręcz oddawała mu wszystko. Pokazałam jej ze on jest wyżej, ona niżej, a zresztą ona też tak uważała. A to ze warczała na niego i szczerzyła zęby to tylko takeie pozory :cool3: Tak w skrócie to wyłożyłam, ale tak mniej więcej to wyglądało.
Trzymam kciuki.

Posted

ayshe napisał(a):
monisieczka-mam nadzieje ze wszystko ci sie uda bo ja czego nie dotkne to spieprze na przyklad.

no takiego skrajnego optymizmu to sie po tobie nie spodziewałam :diabloti: , może jakaś terapia, pawulonem na ten przyklad? albo solidny kop w pewne miejsce?

Posted

Pyros-Aga napisał(a):
monisieczka- nie spieszcie się z decyzją, trzeba przemyśleć za i przeciw. Psy do adopcji niestety będą zawsze :-( ....

wiesz, ja bardzo chce miec drugiego burka, Tomek tez ale jak przed chwila powiedział, musi sie z tym oswoic i dlatego nie natychmiast. no nic... postaram sie a jak sie z Wena nie uda to i tak kogos fajniastego znajde :eviltong:

Posted

monisieczka napisał(a):
no takiego skrajnego optymizmu to sie po tobie nie spodziewałam :diabloti: , może jakaś terapia, pawulonem na ten przyklad? albo solidny kop w pewne miejsce?
pawulon bedzie w sam raz.