Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wolf122']Phase mógłbym dostać kontakt w sprawie Mercedes?Mam zapytanie o nią na fb :cool3:

Proszę bardzo. ;)
Stowarzyszenie Obrona Zwierząt
28-300 Jędrzejów, woj. świętokrzyskie
tel. 501 341 021 (po godzinie 15)
e-mail: soz@obrona-zwierzat.pl

Posted

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]

NIKITA

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 530, colspan: 2"]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/HR]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 290"] imię: Nikita
[/TD]
[TD="width: 290"] wiek: ok. 2 lat
wielkość: duza
rasa: owczarek niemiecki

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"] opis: Sunia pilnie poszukuje nowego domu.

Nikita to młoda, piękna sunia owczarek niemiecki. Jej właściciele niestety nie może dłużej się nią opiekować.
Sunia jest bardzo łagodna, ale płochliwa i wrażliwa. Wobec domowników czuła i kochająca, ma dobry kontakt z dziećmi. Nikita ma problemy skórne, prawdopodobnie na tle alergicznym, wymaga leczenia. Sunia nie nadaje się do budy, jest typem kanapowca.

więcej informacji u opiekunów: 608 450 515

Pies nie przebywa w schronisku, w sprawie adopcji kontakt ponizej!!!

kontakt: , 608 450 515

http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=10500
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

[TR]

KSENA, nr 539

[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/HR]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 290"] numer: 539
numer chip: 967000009640819
imię: Ksena
[/TD]
[TD="width: 290"] wiek: ok. 4 lat
rasa: mix owczarka
data przyjęcia: 2014-06-10
przebywa w boksie: pręciak przed kociarnią

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"] opis: Ksena została przywiązana do drzewa w okolicy ul. Górniczej przy Cmentarzu Żydowskim. Trafiła do nas bardzo wychudzona, w tej chwili powoli przybiera na wadze i odzyskuje formę. Jest łagodna wobec otoczenia, troszkę niepewna w pierwszej chwili, ale szybko się otwiera. To energiczna skoczna i towarzyska sunia. Polecamy do adopcji.

Kontakt:

Kasia 503 652 679 (od poniedziałku do piątku 9-19:sobota 9-14) , K.wiktorko@vital.com.pl

Ania 505 105 026, amisko@o2.pl

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=10498

Posted

[TR]

LEJDI, nr 664

[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/HR]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 290"] numer: 664
numer chip: 967000009640830
imię: Lejdi
[/TD]
[TD="width: 290"] wiek: ok. 6 lat
rasa: mix owczarka
data przyjęcia: 2014-06-22
kwarantanna do 2014-07-06
przebywa w boksie: kwarantanna

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"] opis: Lejdo to spokojna, miła, łagodna sunia przywieziona do nas z ul. Wapiennej.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=10493

SCHRONISKO MARMUROWA 4 W ŁODZI
TEL 42 656-78-42

Posted

[TR]

QUEEN, nr 667

[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/HR]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 290"] numer: 667
numer chip: 967000009640850
imię: Queen
[/TD]
[TD="width: 290"] wiek: ok. 7 lat
data przyjęcia: 2014-06-23
kwarantanna do 2014-07-07

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"] opis: Queen trafiła do nas razem z psem 666 z ul. Kalinowskiego. Czekamy na właściciela.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=10490

TEL 42 656-78-42

Posted

[TR]

KING, nr 666

[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/HR]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 290"] numer: 666
numer chip: 967000009640871
imię: King
[/TD]
[TD="width: 290"] wiek: ok. 7 lat
data przyjęcia: 2014-06-23
kwarantanna do 2014-07-07

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"] opis: King to długowłosy, piękny owczarek, trafił do nas z ul. Kalinowskiego razem z sunią nr 667. Czekamy na właściciela.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=10489

[SIZE=3]
TEL 42 656-78-42

Posted

https://www.facebook.com/events/596966783735719/

kuj-pomorskie
Pojawiła się sunia nieufna bardzo boi sie ludzi widziałam ją zawsze po południu , myślałam że komuś ucieka ...Ale spotkałam ją po drodze gdzie chodze do kotów już rano kilka razy zasięgnełam języka i wiem teraz ..Że sunia została porzucona ...przez te kilka tygodni bardzo schudła potem widziałam jak z ciąga chleb z kontenerów ...Bardzo boi sie ludzi , chodzę teraz do niej o 5 rano żeby ją nakarmic jak jest pod wieczór też idę co mam to jej dam ...Robi się do mnie coraz ufniejsza ale ostrożna , zauważyłam że bardzo lubi psy duże małe bawi się z nimi nawet jej nie przeszkadzają jak je....ale boi sie ludzi ...Mam tylko w głowie jedną myśl czy zdążę ją oswoić przed cieczką czy bedzie biegała między ludźmi i samochodami z brzuchem , gdzie urodzi itd;( Wydaje mi sie że jest młoda zęby bielutkie z łapami nie ma jeszcze problemu ....Dziś zanim jej wyłożyłam jedzenie usiadła przede mną na 1.5 metra i czekała bardzo jest ułożona ...I taka biedna jest śliczna .

Posted

W Obornikach Wlkp jest Karina nie wiem czy ON czy bardziej owczarek belgijski:roll::

[SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]Karina to suka przywieziona w połowie grudnia 2013 r. Sunia musiała być trzymana na łańcuchu lub w małym kojcu, bo ma długie pazury u nóg, a obroża od lat nie była zdejmowana bo ciasna i zapuszczona mocno. Karina ma około 8 lat. Karina trenuje z jedną z Wolontariuszek, coraz lepiej czuje się w towarzystwie człowieka, umie cieszyć się spacerkiem :smile: Na początku lipca 2014 r. Karina została wysterylizowana. Wolontariuszka Magda 669-566-207

Posted

[quote name='ana666']W Obornikach Wlkp jest Karina nie wiem czy ON czy bardziej owczarek belgijski:roll::

[SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]Karina to suka przywieziona w połowie grudnia 2013 r. Sunia musiała być trzymana na łańcuchu lub w małym kojcu, bo ma długie pazury u nóg, a obroża od lat nie była zdejmowana bo ciasna i zapuszczona mocno. Karina ma około 8 lat. Karina trenuje z jedną z Wolontariuszek, coraz lepiej czuje się w towarzystwie człowieka, umie cieszyć się spacerkiem :smile: Na początku lipca 2014 r. Karina została wysterylizowana. Wolontariuszka Magda 669-566-207

Wstawiłam jeszcze na wątek belgów.

Posted

poprzedninastępny

982061600049820

[/HR] [TABLE]
[TR]
[TD]płeć:[/TD]
[TD]samiec[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wiek:[/TD]
[TD]13 lat i pół roku [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chip:[/TD]
[TD]982061600049820[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lokalizacja:[/TD]
[TD] Wojtyszki[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kastracja[/TD]
[TD]tak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zapamietaj:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Duży, miły, troszkę nieśmiały pies w typie owczarka niemieckiego. Umie chodzić na smyczy. dogaduje się z innymi psami. Polecamy do adopcji.

http://hotelzwierzat.com/zwierzak.php?id=4396

Posted

poprzedninastępny

982061600050738

[/HR] [TABLE]
[TR]
[TD]płeć:[/TD]
[TD]samiec[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wiek:[/TD]
[TD]rok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chip:[/TD]
[TD]982061600050738[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lokalizacja:[/TD]
[TD] Wojtyszki[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kastracja[/TD]
[TD]tak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zapamietaj:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Duży, sympatyczny, ciekawski pies w typie owczarka niemieckiego. Ładnie chodzi na smyczy, dogaduje się z innymi psami. Polecamy do adopcji.

http://hotelzwierzat.com/zwierzak.php?id=4397

Posted

Piękna, długowłosa sunia w typie owczarka niemieckiego. To bardzo
grzeczna, sympatyczna i zrównoważona dziewczyna. Ma bardzo dobry kontakt
z człowiekiem i ceni sobie jego bliskość. Widać, że człowiek zajmował
priorytetowe miejsce w jej życiu. Ładnie chodzi na smyczy, przy nodze,
nie oddala się i pilnuje. Jest spokojna i miła. Dogaduje się z innymi
psami. Polecamy do adopcji.

http://hotelzwierzat.com/zwierzak.php?id=1471

Cześć Wszystkim mnie bardzo interesuje ta suczka, pisałam już do trzech różnych adresów mailowych podanych na ich stronę w jej sprawie, gdzie obszernie przedstawiłam siebie, swoje warunki i moje oczekiwania ale żadnej odpowiedzi, już od prawie tygodnia, a chciałabym się więcej o niej dowiedzieć, zależy mi na niej. Czy ktoś może mi podać jeszcze jakiś kontakt ?

Posted (edited)

Piękna sunia, czy ktoś coś o niej wie? czy nadal jest do adopcji?

Mojej koleżance zmarła na raka bardzo podobna, jak jej siostra ... wiem, że szukają psa.

Edited by Ewanka
literówka
Posted

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152582590324282.1073742465.303948334281&type=1

Wolak to ok. roczny psiak nieco przypominający owczarka. Jest dużym i ślicznym psem z długą sierścią która dodaje mu dużo uroku. Psiak jest bardzo grzeczny i usłuchany. Wolak jest bardzo uległy w stosunku do ludzi. Bardzo lubi towarzystwo suczek jednak nie akceptuje innych samców. Uwielbia ruch dlatego potrzebuje porządnie się wybiegać. W przyszłym domku musi być nieco większe ogrodzenie ponieważ niskie nie stwarza dla niego żadnego problemu. Jednak gdy człowiek znajduje się w pobliżu psiak pilnuje się tego miejsca. Z pewnością super zdał by się w roli przyjaciela dzieci. Jest on już wykastrowany,zaszczepiony oraz zachipowany.
Kontakt 506 761 221 zgierz woj łódzkie

Posted

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152582566619282.1073742464.303948334281&type=1

Niestety Furia okazała się przeszkodą w wakacjach swoich "opiekunów" i dlatego szukamy jej domu. Furia jest piękną sunią w typie owczarka niemieckiego, jest jednak nieco drobniejsza. Sunia jest przekochana i bardzo łagodna w stosunku do ludzi. Inne psiaki akceptuje wybiórczo. Uwielbia spacery i zabawy z człowiekiem. Sunia jest bardzo mądra i szybko uczy się nowych rzeczy u komend. Spuszczona ze smyczy trzyma się bardzo blisko człowieka. Cały czas szuka kontaktu z człowiekiem dlatego nie szukamy jej "podwórka" tylko domu gdzie sunia będzie członkiem rodziny i będziesz mieszkała w środku. Furia jest młodziutka ma ok. 2 lat. Jest wysterylizowana, zaszczepiona oraz zachipowana.

506-761-221 zgierz woj łodzkie