Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cantadorra napisał(a):
Katlis, a sunia ma swój wątek? Jeśli nie, to może warto założyć.

no właśnie nie ma :(
w pomoc dla maleńkiej zaangażowała się Danka psi psycholog
pogadam z nią o suńce wyciągnę jak najwięcej info i założę jej wątek

Posted

Cyt
"[FONT=lucida grande]Maurycy (3,5 m) szuka domu. Szczeniak jest w miarę ułożony, nie gryzie mebli, nie sika na podłogę, posłuszny, szybko się uczy, nie szczeka, nie piszczy w nocy, uwielbia ludzi. Jeśli ktoś zna kogoś kto chciałby dać mu dom, to proszę o kontakt."

Psiak jest u mojej znajomej. To wilczasty onek.
Jeśli ktoś jest zainteresowany adopcją proszę o pw. [/FONT]

Posted

katlis napisał(a):
no właśnie nie ma :(
w pomoc dla maleńkiej zaangażowała się Danka psi psycholog
pogadam z nią o suńce wyciągnę jak najwięcej info i założę jej wątek

Katlis, powiadom mnie ma Pw jak będzie wątek. Pomoge rozkręcić.

Posted

Shiba jest roczną,owczarkowatą sunią,ktora do bydgoskiego schroniska
trafila 13 sierpnia 2012 roku,poniewaz blakala sie na ulicy Torunskiej.
Shiba jest grzeczną i ułożoną sunią.
Potrafi wykonywać podstawowe komendy. Ładnie chodzi na smyczy.
Zgadza się z innymi psami.
Shiba została wysterylizowana i zaszczepiona (komplet szczepien).

Pytajac o Shibe nalezy podac jej numer ewidencyjny: 765/12.

kontakt w sprawie adopcji: vixit@poczta.onet.pl

zdjęcia:

Posted

Zareklamuję tutaj sunię młodziutką, bo ma ledwo ok. 1,5-2 lata. Łagodna, uległa, akceptujaca inne czworonogi, przekochana. Zorka jest teraz w hotelu, ale brakuje jej 133zł deklaracji. Bez nich za tydzień pojedzie do schronu... :(. Ona bardzo potrzebuje deklaracji :(.

To jej i jej maluchów wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/235375-8-szczeniąt-suni-brakuje-133zł-deklarcji-na-hotel!-Bez-nich-czeka-ją-schron!

Posted

W dalszym ciągu szukamy fajnego domu dla Chudiego owczarka z nużycą. Obecnie po chorobie nie ma już śladu, wiemy również więcej o jego charakterze. Chudi jest młodszy niż się wydawało, tzn takie jest moje zdanie bo dzisiaj zaglądałam mu w zęby i ja bym mu dała max 5 lat. Jest łagodnym, ale z mocnym charakterem psem. Początkowo spacery z nim wyglądały tak, że ciężko było mu nakazać kierunek bo strasznie się upierał. Obecnie ładnie idzie przy nodze i tylko czasami jak mocno go coś zainteresuje to zaczyna obracać się w kółko i iść w swoją stronę. Jak jadł przełożyłam przez kratki rękawiczkę i jeździłam nią po misce i nie robiło na tym większego wrażenia, nie zaczynał szybciej jeść, nie warczał. Jak jest w kojcu czasem szczeka na obcych, ale na spacerze każdy może do niego podejść i go pogłaskać. Jedynie co dalej ma problem z samym momentem zakładania szelek, powarkuje, ale ostatnio młode 15 letnie wolontariuszki zakładały mu szelki bez kagańca, warczał, ale nie ugryzł.

Tu jest jego wydarzenie na facebooku, zdjęcia, filmik... http://www.facebook.com/events/314945568605699/

Uploaded with ImageShack.us

Posted

W przytulisku w Głownie od kilku lat przebywa Lara... To starsza sunia, która już tyle przeszła, bardzo chcielibyśmy, żeby w końcu znalazła dom...
Jest kochana, przyjacielska, ładnie chodzi na smyczy.
Wysterylizowana.
Dogaduje się z innymi psami, chociaż czasami bywa zazdrośnicą.
Dowieziemy ją wszędzie, jeśli tylko znajdzie się dla niej dobry dom.