Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest monia3a
Posted

Wydawało mi się, że nic mnie już nie poruszy, a tu poryczałam się jak nie wiem co.
Petycję oczywiście podpisałam.

Posted

monia3a napisał(a):
Wydawało mi się, że nic mnie już nie poruszy, a tu poryczałam się jak nie wiem co.
Petycję oczywiście podpisałam.

U nas na wsiach też rózne takie .........................się zdarzają tylko nie wszystko :shake::angryy:nagłośnione...

Posted

Rok temu zmarł właściciel tych psów , dokarmia je dawny pracownik , będzie mógł to robić tylko do stycznia - cztery psy i 6-cio tygodniowy szczeniak , wśród nich około 8-letni owczarek i wilkowata sunia . Szczeniakowi udało się znaleźć dom tymczasowy , reszta nadal żyje w tragicznych warunkach. Są karmione 3-4 razy w tygodniu http://www.dogomania.pl/threads/218408-Trzebinia-opuszczon******-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w

Posted

Na tymczas darmowy ale za karmę:P..jak tak można nazwać mogę wziąć jednego psiaka na cito..ale mam dwa psiaki więc nie może być agresywny wobec innych zwierzaków..Tą fotkę mam i widziałam , długo nie wiedziałam dlaczego?... jak się dowiedziałam...mam koszmary codziennie....horror

Guest monia3a
Posted

agnela dwa posty wcześniej pisała o szczeniaku DONka.

Posted

Journey napisał(a):
Mam sprawdzony dom dla szczeniaka (samca) w typie owczarka. Jeśli słyszelibyście o takim psiaku proszę o info.

w jakiej miejscowości? w przytulisku znajdki są dwa szczeniaki samce w typie rasy.

Guest monia3a
Posted

Dobrze, że trafił na takie kobiety. Dziękuję za pomoc dla niego.

Posted

Dziewczyny "od owczarków" bardzo proszę o pomoc w szukaniu domu dla wyjątkowego psa, Buziak potrzebuje szczególnego właściciela, który go pokocha mimo ułomności. Pies wyrwany z pseudo w bardzo złym stanie. Początkowo było zainteresowanie i chęć pomocy ale zdechło. Pies jest w hotelu, ma opiekę, nie potrzebuje leczenia, jemu jedynie potrzeba domu.

http://www.dogomania.pl/threads/212037-Psy-z-pseudohodowli-potrzebuj%C4%85-pomocy

To Buziak:

Posted

[quote name='ostatniaszansa']Pan z Siedlec szuka onka lub bardzo w typie do 1,5 roku chętnie suczkę po sterylizacji .Pies 8 godzin byłby w kojcu potem wypuszczany na teren podwórka. Jest tam odwiedzający 9 letnie chłopiec, Pan nie oczekuje psa stróżującego Mam zdjęcia budy i kojca. Prosze o informacje na [EMAIL="efta7@poczta,.onet.pl"]efta7@poczta,.onet.pl[/EMAIL] Ewa[/QUOTE]

Może nasza roczna Elza?

[img]http://i44.tinypic.com/t6y15c.jpg[/img]

Tylko ona nie jest bardzo w typie...

Posted

Kochani, w Kaliszu wylądował taki DONek:

został znaleziony w parku miejskim, to prawdopodobnie pies więźnia na przepustce. Ma ropne zapalenie skóry, a na głowie ranę po uderzeniu. Jest zlękniony. Przebywa w szpitaliku, szukamy dla niego DT !