tufi Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 Wlasnie koncza sie wysylac - sprawdz poczte za 10 minut :) Quote
lapis Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Właśnie doszła pierwsza. :multi: Idzie to jak krew z nosa :flop: :evilbat: Ale mam problem nie mogę otworzyć. :puppydog: :bigcry: Jakaś podpowiedź :modla: Quote
tufi Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 Jak zapisalas sobie na dysk, to kliknij na to prawym klawiszem myszki i wybierz "otworz za pomoca" - cos tam powinnas miec - windows media player albo cos innego Quote
lapis Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 no i cholerstwo nie chce mi otworzyć, ale pomęcze dziś kolegę bo już z moim synkiem nie możemy się doczekać by zobaczć Bigosa w akcji Quote
LAZY Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Widze, ze wpadłam o odpowiednim momencie!!! :lol: :wink: lazy@poprostu.net Na ten adres mozna wysylac wszelkie wielkosci, bo skzynk nie ma ograniczen zadnych..z góry dziękuje... :wink: Quote
LAZY Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Dziękuje Tuf za filmiki! Rewelacja...hihi..jaki on jest zywiołowy...świetny psiak...I jaki tam chory... :wink: Widac, ze pełen zycia i energii... Quote
malawaszka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 hahah dokładnie - przed chwileczką pokazywałam filmiki mojemu TZ - też się najbardziej uśmiał z zawstydzonego Bigosa :lol: :lol: :lol: Quote
tufi Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 Postaram sie zalatwic aparat w weekend i nagrac, jak sie Bercia z mlodym bawi - kradna sobie zabawke i sie gonia po pokoju :D I niewazne, ze obok lezy z 10 innych zabawek ;) Quote
malawaszka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 :lol: tylko zaświeć wszystkie światła jakie masz w pokoju :angel: :D sie nie mogę już doczekać :oops: :P Quote
tufi Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 Umyje okna, to wystarczy 8) mam nadzieje, ze uda mi sie aparat zalatwic :roll: Quote
lapis Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 a ja zobaczę ten filmy dopiero jak wróci mój TZ, bo nie mogę otworzyć coś przeinstalowywali z kolegą i teraz d... Quote
asher Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 tufi, ja tez kcem Bigosa w akcji zobaczyc!!! asher@o2.pl 8) Quote
tufi Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 Tak troche pobocznie, bo bedzie o Beri. Dzis ostateczna decyzja zostala podjeta wspolnie z weterynarzem - sterylizacja odbedzie sie 03 marca 2005 r., godz. 12.00. Okropnie sie juz boje, panikuje i ostrzegam - moge gadac glupoty, byc bardzo nerwowa i miec depresje. Juz nie wiem, jak sie nazywam :roll: Quote
malawaszka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 :kciuki: i będzie good ale w takim razie musisz szybko ten aparat pożyczyć :grins: bo po sterylce Bercia nie będzie mogła być molestowana przez Bigosa :wink: :D Quote
asher Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 tufi :kciuki: he he, ciekawe co tym razem twoja panna wykombinuje, byle tylko pod noz nie isc :evilbat: (tfu, odpukac :wink: ) a zanim tak do konca stracisz przytomnosc, pliiiiiiz przeslij mi bigosowe filmiki :modla: 8) Quote
tufi Posted February 25, 2005 Author Posted February 25, 2005 Mnie juz w dolku sciska, beczec mi sie chce, ze daje moja krolewne do krojenia :cry: Filmiki przesle dzis - molestuje tez TZ o ten aparat. Jedyne, co Blondi moze wykombinowac, to cieczka. :roll: Quote
mrowka Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Ja tez chce, ja tez chce zobaczyc Bigosika :angel: mrowka004@wp.pl :wink: :kciuki: trzymam zeby wszystko poszlo pomyslnie (zeby Bercia nic nie wymyslila :lol: ) bedzie dobrze.. Quote
tufi Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Na razie jedno, ide spac, bo pobudka do pracy znowu o 5.30 :( Reszte fotek wrzuce jutro, mam tez filmiki z zabaw na sniegu - postaram sie je wrzucic na serwerek, zeby maili Wam nie zapychac :D Na razie Bercia sie dzielnie trzyma - krwawi tylko Bunieczka, trzymajcie kciuki, zeby Bercioch nie dostala tej cieczki, bo sie pochlastam normalnie :cry: Quote
malawaszka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 :angel: :angel: :angel: Tufi zapychaj mi maila :modla: tylko pojedynczo bo inaczej nie dojdą :angel: :wink: Quote
LAZY Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Ja juz czekam na fotki...a co do filmików to śmiało wysyłaj...ja wczoraj swojej wariatce tez jeden filmik z zabaw na sniegu nagrałam... :wink: Quote
LAZY Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 malawaszka napisał(a):LAZ - adres mój znasz 8) :fadein: Poszło... :wink: Tufi a gdzie Twoje filmiki? Sa na tej stronce czy to tylko zdjęcia? Quote
malawaszka Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 jaaaaa ja kcem Bigosa z klapniętym uszkiem :angel: :angel: :angel: :P Quote
lapis Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Tufi, ale Ci Bigosisko rośnie - to zaczyna być powoli kawał chłopa. Czy jest już największy bo mam wrażenie, że chyba jeszcze troszke mu brakuje. Quote
Recommended Posts